• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pok a czkawką mi się to nie odbije, co???;PPPPPP

zostawić was na chwilkę.....a co będzie jak będę się przeprowadzać???? a chcecie fajną fotkę zobaczyć??tzn. mnie????

reklama
poczku - to znaczy maksymalny nacisk, to jest dla dziecka, więc jest wszystko OK ;)) Jak z czystej pianki, to ja bym brała. Najważniejsze żeby nie miał tych paskudztw wszelakich :-)

chcecie, chcecie! :tak:

ja mysle, ze poki nie bedziesz mowila kodem i przypadkiem nie wspomnisz Mariana, to czkawka Ci nie grozi ;-)

u LALA! Paulina! zdjecie jak zdjecie ale Ty jaka... wow! :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

co do materaca, to z tego, co z wykladu zrozumialam pianka moze byc i skoro 21kg/m3 bylo dobrze, to 30 pewno tyz :baffled:

Paula - piękne zdjęcie :)))
Piszesz o sympatiach? Odważnie....ja się wolę nie wypowiadać, bo po dzisiejszych ekscesach obawiam się kogoś nie lubić :-)
Materac świetny!

poczku - trochę zrozumiałam :))))

PAULINA ojej jak pięknie.... :sorry2:

A teraz do rzeczy - po dzisiejszym dniu wydaje mi się to podejrzane, że nie mam Cię w znajomych (!!!) usunęłaś mi się? Tosz ja nawet Libby posiadam w znajomych, a przecież nie kochamy się aż tak bardzo jak z Made :-p

Hahaha :-D
Ooooj zaczynam żartować :baffled: i afera gotowa być zaraz!

PAULA to żart ŻART i naprawdę li tylko żart :sorry2:
Ale faktycznie Cię nie mam... i Poczka nie mam..... hmmmmm to jednak powinno być podejrzane.....:-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry