• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Paulinko klucze mamy :-) Dziś byłam oglądać mieszkanko i głowa mi pęka od emocji! Moja mama była wniebowzięta. Zdecydowaliśmy, że na razie łazienki nie ruszamy, bo kasy nie mamy. Ja myślałam, że remont łazienki nie jest drogi, ale jak się dowiedziałam ile to załamkę przeżyłam. Resztę będzie pan robić - musi nauczyć się kłaść gładzie, bo póki co są 4 warstwy tapet. No zobaczymy. Mieliśmy z 5 pokoi zrobić 4 - żeby jeden był ogromny - ale jak tak popaczyłam i z mamą pogadałam to chyba na razie zostawimy 5 pokoi - żeby była sypialnia. Ale nie wiem co lepsze - jeden duży salon - gdzie byśmy spali - czy dwa pokoiki - w tym jeden TYLKO do spania, a drugi po prostu do TV i skromny stół do jedzenia...o rety ile tematów!

A drink jaki pyszny!!!!!!!!!! Dziękuję!

Poczku zakochałam się w tej żyrafce - ale droga!!!! :szok::szok::szok::szok:

Paula - bardzo ładny:tak: Chociaż teraz trochę żałuję ;)) perspektywa jedzenia Majkowego torcika jest nie dość, że pyszna, to jeszcze atrakcyjna wizualnie :-)

Made, hahaha,a ja właśnie chciałam życzyć Majci dużo psot:-p

Kocurku, Made
, ale moją osobę chyba będzieta tu akceptować:-p

Made, o kurka!!! A mi wszyscy zachwalali gryka-kokos:baffled: i taki też Mikołajek posiada...

Kocurku, 2 dni temu, to ja oznajmiłam na forum, ze posyłam Ci PW:-D:-p przyznaję się bez bicia buahahahaha:-D
Paulina chyba się nie walnęłam, ze to Ty dałaś swoją fotkę;-) no, no, no- nie pogadasz :))

Poczku, jest różnica między nożyczkami, są cieńsze i grubsze, nawet jednej firmy potrafią się różnić!!! Gdybyś mieszkała w Pl, to mogłabym Ci polecić te, które my mamy, ale zapewne ich nie dostaniesz... a może? My mamy z zestawu z canpola:tak: pojedyncze były strasznie grube i Mikołajowi o mało nie ucięłam trochę skórki zamiast paznokietka:zawstydzona/y: a te z zestawu są baaardzo cieniutkie:tak:

to co tu się działo, to przemilczę, bo co tu komentować... Ja mogę sobie czy każda z nas pisać z tysiącami osób PW, należeć do miliona grup zamkniętych i guzik kogokolwiek powinno to obchodzić:baffled: a to, ze z niczego Sergi zrobiła dym, to się dopiero nazywa dziecinada:dry::baffled:

i nie pamiętam co dalej:zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry