• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurku widzisz.. bo ja Cie skrycie nie lubie - w koncu Cie nie mam w znajomych na FB! a to wyrocznia! Mamy mojej tez na FB nie mam czyli nie lubie, nie znam i znac nie chce!
i nie zartuj tyle, bo znow bedziesz musiala na dlugi spacer isc do lasu :-D

reklama
Kout nie masz mnie????dziwne....ja praktycznie nigdy nie zaglądam kogo mam tam w przyjaciołach/znajomych
zawsze to się da naprawić;PPP

dziękuje za komplementy, moje ego się podniosło;)))

dziś obcięłam mojej gwiazdce pierwszy loczek...no musiałam, bo jeden kosmyk bezczelnie jej w oczy szedł i koło uszka miała strasznie długie piórka-i właśnie te włosy piórkowate, może po przycięciu się wzmocnią???

oki, to materac do wymiany;))

Boję się tam zaglądać....:eek: w profil MADE :errr:

POKU konspirujesz z nielubieniem mnie??????? A nie można po prostu otwarcie???? :szok:
A poza tym ile się kuot będzie napraszał z zapraszaniem POKA do znajomych na fb :dry::-p Raz wystarczy! Ze pół roku temu, jak kuota zignorowano... ja sobie to wszystko notuję i wyciągam stosowne wnioski :dry::-p:dry:

a jeszcze o materacu zapomnialam spytac. mezczyzni to sa jednak slodziaki kochane! m sie mnie spytal czy oba materace kupujemy takie same. na co ja: jakie oba!? a on myslal, ze trzeba miec dwa jak ten pierwszy sie zabrudzi, zasika, zeby moc go wyprac, a w tym czasie uzywac drugiego. Ja mysle, ze on cudownym tata bedzie gluptasek moj :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

ja kocura zignorowalam? mogalm nie zauwazyc, bo ja to fb klikam na 5 roznych urzadzeniach a czasem i m mi wejdzie na moj profil i kij wie gdzie on mi tam zaglada.
otwarcie nielubic? a co to poki jakies znane z otwartosci niby sa? :rofl2:

PAULA spoko, to nie ma znaczenia naprawdę, to tylko na niepotrzebny pokaz takie zjednaczanie się, nie? ;)) Jak ktoś chce, to lubi, albo nie, bez demonstracji...

hahahahahahahahaaaaaaaa :-) jak by do mnie przyszedł kupować materac, to bym Mu ten drugi dała w gratisie :-D)))))))

KUOTEK - czyżbyś konspirowała przeciwko made, że się boisz o byt swój? :cool2:

Kout ja przecież też żartuję, tylko chyba takim sposobem da się rozładować atmosferę na forum....no chyba,że ktoś chce trochę mojego drinka;))) to też dobrze rozładowuje;PPP

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry