• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Chyba nie nadążam:errr: czemu nie ma grupy:confused:
Czytałam ostatnią wymianę zdań, ale co się stało:confused::dry:

Wróciliśmy z działki zmoknięci, ale trochę czarnych porzeczek zerwaliśmy:-p
Zaraz idziemy na dni naszego miasta. Na Gienka Loskę:cool2:
Zastanawia mnie tylko czy Małej Basi nie będzie za głośno:sorry2:, mają mocne basy:confused:

Wszystkie poszły na seromaka:szok:

A mogę prosić o przepis??:-p

Ostatnia edycja:
No dobra, znalazłam to co chciałam:-(:baffled::confused:
nie lubię takich sytuacji, widzę ze nie chcecie o tym rozmawiać więc i ja kończę:-(
Przykro się zrobiło:hmm:

ja bym plakala ale... nie zauwazylam, ze mnie z grupy wyrzucono. myslalam, ze grupa przestala istniec :-D:-D:-D:-D nikt tu jakos nie poruszal tego temat, to sobie pomyslalam, ze pewnie tepa jestem i cos przeoczylam.
nie bede plakac, ze mnie ktos z listy znajomych usunal tu, bo nawet nie wiem kogo na tej liscie mam. Listy w zyciu wazne nie sa. Wazne kogo ma sie w serduchu! A na fb mam tylko dwie kuleznaki z forum i one mnie jeszcze nie wyrzucily.

POZA TYM
jesli kulezankom oburzonym sprawilo to jakakolwiek radosc, przynioslo ulge i zadowolenie to ja tylko przyklasne! juz niedawno mowilam przy okazji dostania sie mary na studia, ze bardzo lubie jak ludziom czyny pryznosza satysfakcje!

podsumowujac, wg mnie: wilk syty, ofca cała :-D:-D:-D

lilu:
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

zizi
ja bylam na koncercie bregovica z orkiestra i mi sie wydaje, ze zosia sie bala. kopala bardzo mocno i intensywnie. uspokajala sie tylko jak spiewalam piosenki razem z tlumem (moze slyszala moj glos czy cos). gdybym miala znow decydowac, to bym nie poszla chociaz koncert byl rewelacyjny!
jesli to koncert na powietrzu to po prostu nie pchajcie sie pod scene tylko zajmijcie pozycje jakos w oddali.

Pod scenę i tak się nie dopchamy:-p, ale nawet gdzieś dalej będzie bardzo głośno.
Jak będę czuła ,że jej źle to wracamy do domu:blink:

Trochę się odświeżyłam, ale nadal nie pojmuję co to za grupy? O fejsie mowa czy jeszcze o czymś? Bo ta grupa ze staraczek to zdaje się usunięta bez głosowania została, tak?

Zizi - hej! To tak u Was pada? U nas czarne chmury dzień cały, ale okna suche :)) Miłej zabawy!

reklama
paula - za godzine bedzie Cie lepiej! obiecuje! ten kac mija ;*

made
a z tym materacem jeszcze, bo wlasnie znalazlam piankowy we francji w promocji ladnej i podaja, ze un ma 21kg/m3 - co to znaczy i ile kg to dobrze a ile niewystarczajaco dobrze?

ja nie wiem co z ta grupa na staraczkach - myslalam made tak jak Ty, ze grupe usunieto ale moze tylko nas z niej usunieto? nie mam pojecia. Pojecie mam, ze usuwac z grupy/usunac grupe mogla tylko Cora i to jest jedyny moj pewnik a reszta to niewiadoma. a mowa jeszcze o grupie staraczek na FB. Poza tym dziewczyny niektore na FB "sa znajomymi" z innymi dziewczynami na FB i tam tez jedne drugie pousuwaly. I jeszcze na BB tez sie ma znajomych, przyjaciol czy cus i tam moze tez pousuwaly (ja nie wiem, bo ja nie mam pojecia kogo w tych znajomych tu mam).

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry