ja bym plakala ale... nie zauwazylam, ze mnie z grupy wyrzucono. myslalam, ze grupa przestala istniec

nikt tu jakos nie poruszal tego temat, to sobie pomyslalam, ze pewnie tepa jestem i cos przeoczylam.
nie bede plakac, ze mnie ktos z listy znajomych usunal tu, bo nawet nie wiem kogo na tej liscie mam. Listy w zyciu wazne nie sa. Wazne kogo ma sie w serduchu! A na fb mam tylko dwie kuleznaki z forum i one mnie jeszcze nie wyrzucily.
POZA TYM
jesli kulezankom oburzonym sprawilo to jakakolwiek radosc, przynioslo ulge i zadowolenie to ja tylko przyklasne! juz niedawno mowilam przy okazji dostania sie mary na studia, ze bardzo lubie jak ludziom czyny pryznosza satysfakcje!
podsumowujac, wg mnie: wilk syty, ofca cała

lilu:
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zizi
ja bylam na koncercie bregovica z orkiestra i mi sie wydaje, ze zosia sie bala. kopala bardzo mocno i intensywnie. uspokajala sie tylko jak spiewalam piosenki razem z tlumem (moze slyszala moj glos czy cos). gdybym miala znow decydowac, to bym nie poszla chociaz koncert byl rewelacyjny!
jesli to koncert na powietrzu to po prostu nie pchajcie sie pod scene tylko zajmijcie pozycje jakos w oddali.