• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewcia - za KUOTA nie odpowiadam hehe:-) ale ja z całą pewnością :))))
Materace wszyscy polecają, bo nie mają odpowiedniej wiedzy na ten temat, takie sprzedają w zestawach z łóżeczkiem, i tak naprawdę nikt się w temat nie zagłębia. Pewnie sama bym taki kupiła, bo żadna pani w sklepie nie informuje o szkodliwości takiej gryki czy kokosa...

reklama
O Jezusie! Jakem mało kościelna, tak plackiem będę teraz leżeć, bom zgrzeszyła :baffled: Było PW a jakże i to niejedno!
A to z Ewcią ze CZY, a to z Lili też ze CZY :szok: LIL, przepraszam, że się wydało..... :zawstydzona/y: Już po nas :sorry2::sorry2::sorry2: To nieważne, że tematy były poruszane zgoła insze - Pe_Wu jest Pe_Wu :dry:

A czy Made mi wybaczy, że z Nią ani jednuśkiego PeWu nie było...???? :hmm:

QRDE znowu żartuję......................... niech mnie ktoś czaśnie! :dry:

Made, no u nas nie było w zestawie ino sami dokupowaliśmy:zawstydzona/y: i co teraz ja "siem" pytam...:sorry2: a jaka to szkodliwość?:confused: Nie wiem czy pisałas czy nie, ale nie kojarzę...

Kocurku
hehe dobrze, ze humorek wraca:tak:

a mój Kurczaczek biedny cierpi...:-( Ida Mu 2 dwójki górne naraz... Jedna już prawie się przebiła, druga, jeszcze może ok tygodnia... eh... biedactwo moje...

Kocurku
, ale ja śmiem oznajmić na ogólnym forum, gdzie każda może to przeczytać i nie jedna pomyśleć, ze "spiskujemy" że nie odpisałaś mi dziś na PW:no2::laugh2:

Ostatnia edycja:
ewcia - tak czy siak wina sprzedawcy! ;)) Ta gryka czy kokos to jest żadna jakaś super sprawa, bo tak naprawdę to trawsko sprasowane czy siano tam siedzi :/ Niestety dziecko się poci, siusia i jeszcze kilka substancji organicznych z siebie wydala, i wtedy jest najgorzej, bo ten kokos czy gryka zaczynają wydzielać bardzo niebezpieczne związki, które mogą spowodować u dziecka alergie, nie mówiąc już o tym, ze mnóstwo w tym roztoczy, bakterii i innych drobnoustrojów.

reklama
Made, może banalne pytanie, ale ja się nie znam, a jeżeli pod prześcieradełkiem mamy podkład, to może być "mniej szkodliwy":sorry2:
ale mam teraz zagwostkę...:baffled: przy pierwszej możliwej okazji zmienię materac, ale zapewne prędko to nie będzie...
aaa i jeszcze jedno, ten z gryką i kokosem tez co 3 msc obracać? Bo ja na ulotce czytałam, ze dzieć powinien do 6 msca spać na kokosie, a potem na gryce?

Kocurku,
oki, dziś jeszcze przeboleję brak odpowiedzi, jutro tyż, ale czy w poniedziałek:-p nie obiecuję...;-)

Paulina, dobrej nocy!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry