• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Lili, to będziecie mieli naukę skakania na główkę;-)

Made, prześcieradło z flanelki? nie widziałam póki co;-)

chyba czas się zbierać:tak:
dobranoc kuleżanki:-)

Ostatnia edycja:
ufff nadrobilam :szok:

chcialam wejsc na grupe i co ? nie ma mnie :szok: znaczy zostalam usunieta ..
na FB tez , ale ktos chyba mnie przywrocil do zycia , bo teraz znowu jestem :cool2::baffled:

moze lepiej nie bede sie pytac co sie wydarzylo ...

u nas troche lepiej ze spaniem ( tfu , tfu !! )
malo mnie , bo masa rzeczy do zalatwienia i jeszcze porzadki robie , jutro mama bedzie juz u mnie :-D
takze dalej bedzie mnie malo :-(

obejrzalam wszystkie fotki co zostaly i dzieciaczki piekne !!!!

Lili super , ze mieszkanko juz wasze jest !!! ale sie ciesze :)))))
na parapetowe z mila checia wpadne o ile mnie zaprosisz ;-)
odwdziecze sie plaza :-D

Ewcia super , ze z serduchem wszystko ok !! :)))

Kotek nie no w kompleksy popadne przez te twoje usta !!!!!!!!!! :)))

Made jak biodro ? dzieci sama slodycz :)))

Pok widze zakupy pelna para :) co do podgrzewacza u nas teraz bardzooo sie przydaje :) podgrzewam sloje w nim hehe
ale rzeczywiscie nie jest to cos co miec trzeba

Just ale cie dawno nie bylo !! a Remis cudny jak zawsze :)

Cora jak tam ?

yyyyy co jeszcze ??????????

ide na serial , pozniej spac i jutro od rana reszta porzadkow :cool2:

bede zagladac w miare mozliwosci :)))

buziaki dla wszystkich !!

ewcia
taki brauna do ucha to ja mam dla siebie od lat ale bym sie bala chyba takiemu szkrabowi malemu wciskac do uszka.

Poczek takie łóżko kupowała i pisała dziś, że super wytrzymałe (zgadza się?)

HEMNES Rama łóżka - szarobrązowy, 160x200 cm - IKEA

zgadza sie. czy super wytrzymale to nie wiem - mamy dopiero dwa lata :) dla mnie jest calkowicie wystarczajace, nie trzeszczy, nie skwierczy, nie buja sie, stoi solidnie na swoich wszystkich nogach (chyba 5)

asionku
ja sie teraz zakrecilam. czy ja cos o podgrzewaczu pisalam? czy to jakas zaszyfrowana informacja?
ja podgrzewacza nie kcem. przynajmniej poki nastawiam sie na karmienie piersia. wydaje mi sie, ze to jeden z tych gadzetow, bez ktorych mozna sie latwo obyc a w razie gdybym sie mylila zawsze mozna dokupic pozniej.

lilu
ten opis z lozka z allegro boski!:-D:-D:-D:-D

Lilu - nie wiem czy łono stabilne, łono jest najzwyczajniej w świecie ŁADNE! A to mi wystarczy :-) Materac mam solidny :-p a to najważniejsze!
Ten Arhus też mi się podoba :))) Opis niecodzienny przyznam hehe :-) Ale fajnie, ze tak do tego z jajem podeszli, lubię trochę takiego luzu u sprzedawców ;))
Śpij dobrze Kochana!

Asionek!!! No nareszcie jesteś!!! Zdjęcia byś jakieś wstawiła bo człowiek Natanka by chciał w pamięci odświeżyć ;)) Czy chłopczyk już ładnie sypia czy męczy się z zębiskami w dalszym ciągu? Ściskam mocno i dziękuję za miłe słowa :* Fantastycznego czasu życzę z mamą :))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry