• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A Rurka jak zwykle pierwsza:eek: ja Zuza na jakieś szkolenie wyśle! W dzień spała łącznie może z godzinę. Na spacerze nie spała tylko wyła. Zasnęła po wielkich bojach o 23. Obudziła się o 2!! Zasnęła o 3 i wstała o 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszędzie piszą, że takie dziecko śpi po 15-16 godzin! Co to za bzdury?:-D:dry:

reklama
Prawie was nadrobiłam.... PRAWIE!!!!
Bo to jest już niestety TEN CZAS że trzeba mieć oczy dookoła głowy... Młoda chciała butelkę z ławy... ja zaczęłam czytać... za chwilę się odwróciłam i co widzę?? Dziecko na fotel wlazło i zaczęła na łąwę sięgać po butlę... Teraz łazi za psem i się za nim wspina na łóżko i fotel bo jej ostatnio ulubiona zabawa to wtulanie się w psa (jak dorwę aparat to nagram, bo ona jeszcze tłumaczy psu że to fajnie i będzie kiziu miziu robić i gestykuluje)
O włąśnie karmi psa łyżką i krzyczy na niego że jeść nei chce.... ehhh

MADE a ja z wielką dumą kupiłąm materaz gryka pianka kokos bom się też naczytałą że to najlesze dla dziecka.... no cóż za chwilę zmiana łóżka to jakoś wytrzymamy i kupimy porządny...

nie wiem co jeszcze..\

Marian Gate i grup nie będę komentować już:) powiedziałyście wszystko i ja się zgadzam z większością - forum to taka odskocznia od rzeczywistości i szkoda czasu i energii żeby się bawić w takie dziecinady i wogóle to nie rozumiem całych pretensji.... usuwanie z grup, znajomych???? to dopiero dziecinada...

Miłej niedzieli bo my wybywamy na wieś. A to takie odludzie że neta niet:( nawet nie ma skąd kraść jakbym się uparła i miała super sprzęt:((

hej :)

pobudka o 7.30 nie jest zle :)
nocki lepsze , ale do doskonalosci brakuje jeszcze troche :cool2:
mam dzisiaj jeszcze troche roboty :/ podlogi , kurze , ale juz coraz bllizej konca hehe
Natul lazi i rozrabia sobie , teraz pralke oglada jak pierze :)

asionku
ja sie teraz zakrecilam. czy ja cos o podgrzewaczu pisalam? czy to jakas zaszyfrowana informacja?
ja podgrzewacza nie kcem. przynajmniej poki nastawiam sie na karmienie piersia. wydaje mi sie, ze to jeden z tych gadzetow, bez ktorych mozna sie latwo obyc a w razie gdybym sie mylila zawsze mozna dokupic pozniej.

hhehe no nie wiedzialas to wolanie o PW ;))))
a tak na powaznie to moze cos mi sie pokrecilo , tak to jest jak sie nadrabia kilkadziesiat stron :)

Asionek!!! No nareszcie jesteś!!! Zdjęcia byś jakieś wstawiła bo człowiek Natanka by chciał w pamięci odświeżyć ;)) Czy chłopczyk już ładnie sypia czy męczy się z zębiskami w dalszym ciągu? Ściskam mocno i dziękuję za miłe słowa :* Fantastycznego czasu życzę z mamą :))))

postaram sie pozniej cos wstawic :)
a nocki rozne , co najlepsze spi lepiej jak S ma wolne :szok:
no , ale napewno juz lepiej jest jak bylo :)

dziekuje , napewno bedziemy sie dobrze bawic !! :)))

A Rurka jak zwykle pierwsza:eek: ja Zuza na jakieś szkolenie wyśle! W dzień spała łącznie może z godzinę. Na spacerze nie spała tylko wyła. Zasnęła po wielkich bojach o 23. Obudziła się o 2!! Zasnęła o 3 i wstała o 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszędzie piszą, że takie dziecko śpi po 15-16 godzin! Co to za bzdury?:-D:dry:

oj kurcze wspolczuje nocek i dolaczam hehe
oby przeszlo szybko &&&&&&&&&&&&& :)))

Prawie was nadrobiłam.... PRAWIE!!!!
Bo to jest już niestety TEN CZAS że trzeba mieć oczy dookoła głowy... Młoda chciała butelkę z ławy... ja zaczęłam czytać... za chwilę się odwróciłam i co widzę?? Dziecko na fotel wlazło i zaczęła na łąwę sięgać po butlę... Teraz łazi za psem i się za nim wspina na łóżko i fotel bo jej ostatnio ulubiona zabawa to wtulanie się w psa (jak dorwę aparat to nagram, bo ona jeszcze tłumaczy psu że to fajnie i będzie kiziu miziu robić i gestykuluje)
O włąśnie karmi psa łyżką i krzyczy na niego że jeść nei chce.... ehhh

Marian Gate i grup nie będę komentować już:) powiedziałyście wszystko i ja się zgadzam z większością - forum to taka odskocznia od rzeczywistości i szkoda czasu i energii żeby się bawić w takie dziecinady i wogóle to nie rozumiem całych pretensji.... usuwanie z grup, znajomych???? to dopiero dziecinada...
((

oj tak teraz oczy do okola glowy i najlepiej w dupce tez hehe

co to kurka za Marian ? :))))
co do reszty zgadzam sie , kurcze normalnie jak na placu zabaw :-D

Asionku w końcu jesteś :-)

Co do łóżek to wygląda na to, że ciężko będzie, bo musim mieć łóżko na 2 metry długie tylko - a większość łóżek to ma parę cm więcej - bo 2 metry to materac ma. Ozłocę tego, co mi znajdzie łóżko maksymalnie 202 cm!

Asionku oczywiście zapraszam na parapetówkę! A tą plażą mnie powaliłaś! OOOO TAKKKK!!!!!!!!!!!! TAAK!!!! YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!! YUPIII!!!!!!!!!! A na parapetówkę koniecznie weź taka - urządzam cyklinowanie przez dzieci za free ;-)

W ogóle to ja naprawdę KAŻDEGO na tę parapetówkę zapraszam - na tyle pokoi to każdy znajdzie kącik dla siebie ;-) Psy i koty mogą być też! Czy mamy jeszcze jakieś inne zwierzaki na forum? Bo nie każde zwierze lubię...:errr::rofl2:

Lilu ja tej parapetowki u Ciebie sie troche boje. Bede tylko siedziec i seromakowca jesc (bo jasnym dla mnie jest, ze na taka okazje Maxi Rurek przygotuje!) ale drinkow zadnych niet a tyle pokoi, to sie jakies grupy spiskowe porobia. Ty moze pozamykaj te pokoje! :)

Asionku! Widzisz tepa jestem. Nastepnym razem wolane o pw zrozumiem :-D A swoja droga, to Cie zawsze podziwiam, ze masz zapal i sile, zeby to wszystko nadrobic.

Rurko zobaczysz, ze za niecale dwa miesiace ja sie bede tak skarzyc a Zuz juz bedzie wyszkolony! A moze ona sie obrazila, ze seromakowca nikt jej nie zaproponowal?

Dzień dobry :)))

Lilu - a WILKI? WILKI mogom na parapetówke? :eek: I OFCE czarne jak smoła? :cool:

poczku - ja nie wiem czy to faktycznie z tym widzeniem u dzieciuf tak jest, ale jest to bardzo ładne :tak: Ja nawet chciałam zrobić sama taką czarno-białą karuzelę, ale leń mnie opętał i nie zrobiłam :-p

Nie bijcie, przyznaję się... było pewu z Rureckom też..... ajajajaaaj
Ale kto nie miał pewu z Rureckom? Przecie to pierwsza konspiratorka we wsi! :-p

No i nie pojechalim:((
Zimno i szaroburo:(
znów pójdziemy do parku kaczki karmić:)

Póki co Małe (grzeczne dziś w nocy poszło spać:) To my zaraz frytki, skrzydełka w miodzie i film:)
Ktoś chętny??
A i piwo!

reklama
KUOTEK - ja wczoraj PeWika miałam :eek: spać nie mogłam :zawstydzona/y: Myślę....przyznać się czy się nie przyznawać :confused: Ale postanowiłam się przyznać, i wiesz co? Czuję się jak MARIAN :-D)))))

monia - o jacie.....ja chcę wszystko oprócz piwa :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry