• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No właśnie ale że o ciasto????

Ja mam ciasto u mamy i pójdę jutro się napchać!!!!! Także niczyje ciasto prywatne humoru mi nie zepsuje:))

reklama
Ło rety! A ja tak lubię Mary, że aż mi się na wymioty zebrało jak czytałam o co byłyśmy posądzone pisząc o Marianie! Nie rozumiem :hmm::hmm::hmm::hmm::hmm: Sama pisałam dziś o Marianie, bo co kliknięcie pojawiał się u mnie i znikał - a jego fotka faktycznie przyciągała uwagę. W dodatku mój pan jest żartobliwie nazywany Marian i dla mnie to było naprawdę zabawne. Do teraz :baffled::baffled::baffled::baffled: Matko ja już jestem na tyle dorosła, że nawet gdybym kogoś nie lubiła to bym sobie z niego takich żartów na forum nie robiła! NIGDY! To jest dla mnie kwestia kultury osobistej - a uważam się raczej za osobę kulturalną. A poczułam, że ten post Serg był i do mnie skierowany. No wbiło mnie w fotel....

I dla wiedzy ogólnej - usunęłam, się z wszelkich grup, bo mi one bokiem wyszły. Za wrażliwe me serce i jednak dystansu do takich sytuacji złapać nie potrafię!

Chciałam zupełnie co innego napisać, ale mi się odechciało.

Ja to nawet nie mam potrzeby nikogo za nic atakować - bo mi się wydaje, że forum jednak do czego innego służy. Przynajmniej dla mnie.

Mary - a skąd Ty masz takie dane, że my tu na PW piszemy? Jak Ci się zrobi lepiej to Ci hasło do loginu dam, obejrzysz moje wszystkie PW!!!
O ile mi wiadomo to Ty jesteś specjalistką od PW! Jak można być takim hipokrytom?! Nie jestem zamknięta na żadne znajomości, o ile to są znajomi, a nie FANTOMY. Nie będę się całe życie tłumaczyć z mojej decyzji, że nie chciałam na wątku prywatnym KINGI. I nikt tu nikogo nie wyrzuca, przeczytaj kilka razy, przeanalizuj i skomentuj.

Faktycznie MARY... wyjaśniłaś wszystko tak, że nadal nie mogę sobie przypomnieć, w którym momencie i z KIM tajniaczyłam KIEDYKOLWIEK na PW, albo wywalałam kogoś z grupy.

Ja to bym jednak wolała wyjaśnianie sobie takich kwestii na PW - w sensie jak ktoś ma coś do mnie konkretnie to proszę spytać na PW - chętnie porozmawiam. Ale niesmaczne wydaje mi się takie obrzucanie się błotem na ogólnym. Mój pokojowy charakter może nie jest zbyt popularny, ale jak się kłócę z panem to też tylko w domu - bez świadków.

Niestety zabrakło odwagi, żeby na PW wyjaśnić cokolwiek, zanim się rzuci siarczystego posta, podobnie jak w przypadku innej osoby, która coś do mnie miała. Dlatego ja przepraszam, ale tu się zaczęło, to tu to ciągnęłam..

A teraz idę odkurzać.

Ja też dorzuciłam swoje 5 groszy na ogólnym, bo w sumie ja już nie wiem kto z kim i dlaczego - złych intencji nie mam w stosunku do nikogo - ale podskórnie czuję, że wszystkie osoby są w tym momencie wciągnięte w tę akcję i większość będzie raczej zniesmaczona.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry