• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem padnięta... pół miasta przełaziłam za kartonem, a co najlepsze, dostałam go 100 m od domu:baffled: no, ale nic-ważne, ze jest:-)

Kocurku, a co powiesz na to?:-D:-p
Zobacz załącznik 484876
może Olcia mając towarzysza będzie grzeczna;-):-D

Made, moja siostra ma coś podobnego :))
my mieliśmy matę z FP, nawet Mały się interesował:tak:

idę podgrzać dzieciowi obiadek, za półgodzinki jezdem z kawką :)) czy ktoś mi przy niej potowarzyszy :))) zobaczymy hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Już mi lepiej, jak to zobaczyłam :-)
Aż mi emotka wróciła, a myślałam, że już zostanę zgryźliwym kotem chorym na wściekliznę :dry:

Łojeeeeeju i jeszcze Superman i jego Pomarańczowy Giermek :-D Tego mi trzeba, proszę o więcej :sorry2:

JEST "WIĘCEJ" !! Dziękuję...... :):):)

Mmmmhmmm.... drap drap hmmmmmm......
Dobra. Przemyślałam.

No to ja bym chyba wolała dwa takie same wątki zrobić, bo jak tu jeszcze raz wpadną osoby, które powodują u mnie wspomnianą wściekliznę i będą "tłumaczyć" swoje zachowanie, to nie ręczę za siebie :baffled:
Wolałabym, żeby każdy już się gotował w sosie ino własnych, słusznych racji :baffled:

Ale czuję się całkiem bardzo wyróżniona, że pijemy kawę pod okiem Sił Wyższych :-p Wielkie Oko posiada atrybuty miłe kotom i jeszcze inne, które w kuotu ciekawość poznawczą obudziły :tak::-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry