• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny zostawić Was na kilka godzin, a tu tyle napisane:szok::szok:

Właśnie wróciłam z zakupów:tak: oto sukienki, tylko, że nie wyglądają tak ładnie jak w rzeczywistości, gdyż zdjęcie robiłam komórką, bo aparat ukradli nam jak włamali się nam do auta i teraz musimy kupić nowy:wściekła/y::angry:
no i ta pierwsza to taki śliczny seledynowy kolor, a tu tego nie widać:-(

Zobacz załącznik 244911Zobacz załącznik 244912

mamam nie no w następnym to sie uda bo przeciez mam termin zarezerwowany na 25 lutego :):):):):):):) mama nie bierz już jutro tej tabletki bo sie zamęczysz

maran-atha: mam nadzieje że ten preparat szybko małej pomoże

sol witaj i dowidzenia

ja spadam kobitki do domku już :):):)

Hej laski. 50 stron pisania nie da się niestety nadrobić. Możecie napisać, czy któraś ewentualnie zaciążyła :-):-):-)

Byliśmy u księdza, gitarowo. Kupiłam butki ślubne. Chodzenia 3 godziny aż w końvu znalazłam i jestem przeszczęśliwa z tego oto powodu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

EWCIA - witaj:-) Dziś jestem :tak::tak: A sukienki superaśne i na pewno na Tobie wyglądają jeszcze lepiej;-):tak: To są te za 19pln?

MAMA -dzięki:-) już ją ucałowałam;-)

MARYLKA- papa;-)
SOL- gdzie sie podziewalas???jak sie czujesz???
EWCIA- i te sukienki po 19 zl byly?? bardzo ladne i zgrabne-fajnie ze 2 kupilas i kolorki ladne:tak:;-)
NIKA- to fajnie,ze wycalowana:rofl2:
PYSIA- witaj,no to juz wszystko masz kupione,co????

mama lepeij może nie bierz, bo się nerwowo wykończysz, a musisz zbierać siły na staranka:tak:
Sol, jak się czujesz? Już lepiej?
maranatha, super, że lek znaleziony. A co do nerwów, to chyba taki dzień podatny, mnie też nosi choć sama w domu jestem:sorry2:
ewcia, sukienki bardzo ładne, będziesz super wyglądać:tak:
pysia, no to super, pokazuj nam tu buciki. Sol, bb77, i Marcepanek - to nasze nowe ciążówki:-)
A ja wzięłam sobie gorący prysznic :-D(choć wolałabym kąpiel, ale cóż jak wanny brak:sorry2:) i czuję się o niebo lepiej. Relax:tak:

ewcia no kiecki super :) no to okazje złapałaś :)
mama trzymaj sie kochana i daj już spokój z tymi tabsami...
pysia no to super, że butki kupiłaś i że księdzem załatwione...

reklama
mama, no tak wszystko :-):-):-) Mama do mnie dzwoniła i mówiła, że przesylka przyszla - to pewnie moj welon ten pierwszy i podwiązka :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Teraz dogrywam sprawę z zaproszeniami
U księdza spoko loko. Uczyłam się co nieco okazalo się, ze na marne :-D:-D:-D ale ja tam nie mam nic przeciwko, bo było ok u niego. Nie pytał dużo, parę minut i tyle :-):-):-)

maran też się cieszę, że kupilam buciki i że księdza zalatwiliśmy

jezynka, nie mam zdjęcia narazie butkow :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale są cudne. Obcasik malutki i mega wygodne. Ale jestem szcześliwa,ze w końcu mam butki, bo wczoraj już naprawdę humor mialam nietęgi i dola jak szukałam butów i znalezc nie mogłam ale już mam ach :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry