• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWCIA- i te sukienki po 19 zl byly?? bardzo ladne i zgrabne-fajnie ze 2 kupilas i kolorki ladne:tak:;-)

Aż się wierzyć nie chce, że za 19 zł:-D
Mama, jeżynka, maran-atha- dziękuję,
tak jak napisałam wcześniej szkoda, że seledynowa nie wyszła tak jak w rzeczywistości wygląda:-(

Mykam. Za pól godzinki wracam ;)

reklama
JEŻYNKA - zrelaksowana:tak::-D
dziewczynki ja brykam do sklepu po truskawki bo solenizantka sobie zażyczyła torta z truskawkami:tak::-)

pysia no to super, czyli wszystko prawie macie. A sukienkę już masz w domu?
nika no to będzie impreza, a tort truskawkowy... mniam mniam mniam:-D

EWCIA- domyslam sie ze ten seledyn jest piekny-troszke sie opalisz i bedziesz pieknie wygladal:tak:;-)
PYSIA- doczytala o ciążach???SOL,BB77 i MARCEPANEK -kilka dni temu robily testy i piekne krechy
Wlasnie MARCEPANEK- jak po wizycie?????na 16.00 mialas to juz chyba dotarlas do domku:tak:poprosimy o dobre wieści:-D

dziewczyny tak sobie mysle, że przez to rozpoczęcie staranek bardziej wsłu****e sie w swój organizm i mam jakieś chore fazy bo przezież to niemozliwe a może inaczej bardzo mało prawdopodobne bym była juz po owulacji bo to dopiero 12 dc a czuje sie jakos tak nijak... złości mnie wszystko i siku mi sie chce co godzine (a tak miałam w pierwszej ciązy od początku do samego porodu - strasznie uciązliwa dolegliwość) ale w ciązy być raczej jeszcze nie mogę... nie powinnam - choć przytulanki są, ale nie wiem czy owulka była, jest czy będzie a może jej w tym cyklu w ogóle nie będzie...?? nie wiem jakiś taki dziwny ten mój organizm ostatnio... albo ja mam już jakieś schizy...

MARAN- mysle ,ze my wszystkie na glowe dostaniemy:tak::tak::tak:a nasze rodziny razem z nami:tak::tak::tak::tak:a ja dodatkowo sie jeszcze wkurzylam bo zdalam sobie spraew ze przytylam te 3 kg tez pewnie przez hormony bo apetyt mam i wciaz cos podjadam i....w ogole masakra juz nie smece:sorry2:
Tomi poszrdl z dziecmi na spacer zeby mi zejść z oczu bo widzi ze mnie nosi a ja ide na gore i poodlkadam te ubrania z ktorych juz wyrosli-bede miala zajecie:tak::sorry2:
KINGA- jak badania-oj podkrecasz atmosfere:rofl2:

Jestem:tak:

Pysia- poważnie, poważnie

Nika- buziaki dla solenizantki od e-ciotki;-)
A ja właśnie truskawki skończyłam:-D

Mama- dokładnie opalić się muszę:tak:
od jutra zaczynam chodzić na solarium już regularnie:-p

Pisała coś Bb??

EWCIA- no wlasnie bb nic nie pisala...mam nadzieje,ze to przez przygotowania do komunii córki a nie przez.....tfu,tfu nic nie pisze...

reklama
Dobry wieczór, bo juz chyba wieczór ...
Przeczytałam tylko diwe ostatnie strony, reszte doczytam potem, przemiał tu jest niezły ... hehehehe pismaki ...
ewcia - sukienki bardzo ładne, wiem jak wyglądają, falbanki bardzo ładnie się układają na dole, kolor czerwony super, ale jak się opalisz, to seledyn też będzie ładny. O cenie nie wspomnę - za darmo !

pysia - super, że masz już buciki, ważne by były wygodne

maran-atha - co do schiz ciążowyh, to ja też często je miewam, łącznie z mdłościami, zgagą, ospałąścią itp ... hehe my kobitki, to mamy bujną wyobraznię, ale tak na poważnie, to chyba przez to, że jak się czegoś bardzo pragnie, to można sobie potem wiele wmówić , tak mi się zdaje ...

mama - co do twoich 3 kg, ile ja bym dała , żeby choć 3 kg przytyć oooooo !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry