F
Fleur
Gość
Dzieki Wisienka ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
WISIEŃKA-OK wypije i za Ciebiemama pij pij bo to ostatnie twoje podrygi w tej dziedzinie, fasolki piwa nie lubią. No i pewnie humorek ci się poprawi. Wypij za mnie bo ja już nie tykam na wszelki
i wiem ze to ostatnie podrygi;-)na to licze;-)FLEUR- no to kciuki zacisniete i wlasnie piwko wciagam z sokiem malinowymMama testuje za tydziena piwko też lubie z soczkiem malinowym ;-)nie ważne kalorie tylko smak .

MARGOLCIA- najwazniejsze ze o nas pamietasz i zagladasz ,U nas na razie na tapecie ogród i balkon jest. Szlag mnie trafia bo trawa posiana rośnie plackami, ech muszę po skoszeniu znowu dosiać :/ Jutro jadę na giełdę po kwiatki,cieszę się bo znowu się kolorowo zrobi na balkonie i w ogrodzie.

a co do trawy to polecam nawóz AZOFOSKA- super-trawa rosnie po nim jak szalona;-)jsorbek skoro wcześniej tak cię nie bolało, to może oznaczać to ciąże:-)
QUOTE]
wierze, że tak własnie jest
Jsorbek