reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ELLETH-co tam u Ciebie wieczorkiem slychac????
JEZYNKA-No staram sie pozytywnie myslec zeby nie zwariowac;-)ale jak odstawie hormony to wroce do normy;-):tak::tak:
WISIEŃKA- rozumiem,rozumiem:-)jak bedzie jakis news na BB to napisze Ci sms'ka -nie Ty jedna uzalezniona:tak:;-)a w weekend pewnie bedziemy z rodzinami wiec na BB niewiele bedzie sie dzialo,ale jakby cos to tez napisze:tak:a bb77 nadal sie nie odezwala......
NAGAPALMA- dobrej nocki i do jutra,papa!! :))

Ostatnia edycja:
reklama
maran-atha ja tez już do glowy dostaje - dziś np tam mnie boli podbrzusze ze szok tak jakoś mi się napisana - i się zastanawiam czy sobie nie uroiłam coś :sorry2:

Marcepanek - to moje gratulacje :-)

nagapalma gdzie mieszkasz już jade oddac ci kilka kg :-D:-D:-D

Wisienka i mlodam to super żę spotkanko udane a skąd jesteście ( jesli pisałyście wybaczcie") ale nie jestem wstanie wszystkiego przeczytać takie jesteście płodne :-D:-D:-D

ide dlalej poczytać

Dobry wieczór gaduły ja jak zwykle nie nadrobie Was wszystkich po kolei ;-)U mnie okropniasty dzien z rana pokłóciłam z kolezanką z pracy i przez cały dzien mialam zwalony humor :-(ciezko sie pracuje z osoba nieszczerą i fałszywa najgorsze jest to ,ze jutro musze isc do pracy i patrzec na jej nadąsaną minę:-(. Ale zmieniam temat za kilka dni testuje i ciagle mysle tylko o tym ,ze pojawia sie dwie kreseczki :-)

FLEUR- my tu z calej sily trzymamy kciuki za 2 kreski:tak::tak:a ile Ci jeszcze dni zostalo???bo cos sie Sol nie odzywa i nie moge wejsc na staraczki zeby zobaczyc kiedy ktora testuje:sorry2:mam nadzieje,ze u Sol OK:blink:
KURCZE,NARZEKAM NA KG A WLASNIE PIJE PIWO Z SOKIEM:dry::dry::dry:ile to ma kalorii:nerd:

Fleur, no nie zazdroszczę sytuacji, straszne pracować z kimś fałszywym:dry:
jsorbek, może dzidzia się się zadomawia u Ciebie w brzuszku;-) już niedługo testujesz więc wszystko będzie wiadome;-)
mama nieważne ile kalorii, ważne, że przyjemne, czasem trzeba sobie pozwolić na relax:-) Ja wczoraj piłam piwo z sokiem z koleżanką:-)

FLEUR trzymam &&&&&&&&&&& za II kreseczki
jezynka na pewno sie uda&&&&&&&&&&
mama pij pij bo to ostatnie twoje podrygi w tej dziedzinie, fasolki piwa nie lubią. No i pewnie humorek ci się poprawi. Wypij za mnie bo ja już nie tykam na wszelki

Mama testuje za tydzien :tak: a piwko też lubie z soczkiem malinowym ;-)nie ważne kalorie tylko smak .

Witam wszystkich wieczornie
ja jak zwykle nie za wiele czasu mam, ale raz na czas przywitać się wypada.

Gratuluje nowym zafasolkowanym, oby było coraz więcej zaciążonych kobitek :)

Nie mam szans na nadrobienie, trudno-taki mój los, ale pamiętam o Was i chociaż raz na tydzień coś napiszę. Pobieżnie tylko poczytałam co i jak.... :(

U nas na razie na tapecie ogród i balkon jest. Szlag mnie trafia bo trawa posiana rośnie plackami, ech muszę po skoszeniu znowu dosiać :/ Jutro jadę na giełdę po kwiatki,cieszę się bo znowu się kolorowo zrobi na balkonie i w ogrodzie.

A z innej beczki, chyba w tym roku nie pojedziemy na żadne wakacje :(:( brak funduszy(tak mi się smutnawo robi jak sobie o tym pomyślę) Ale nie będę Wam smęcić, bo to są drobnostki.

A co do kg to ja się nie umiem odnaleźć odkąd przytyłam do 58kg. Jak zawsze ważyłam mało to chciałam przytyć, a teraz nie mogę patrzeć, bo wydaje mi się że jestem gruba(, a ważąc 51 i tak miałam wystający brzuch :):)

Co za los kobiety, zawsze znajdzie mankament urody, żeby ponarzekać :):):)

reklama
jsorbek, może dzidzia się się zadomawia u Ciebie w brzuszku;-) już niedługo testujesz więc wszystko będzie wiadome;-)
)

jeżynka
no oby bo zwariuję chyba a jak bedzie jedna kreska to co to oznacza ze sobie uroiłam:sorry2:
ale kurcze tak mnie boli ze nie moge przy kompie siedzieć bo mam nisko dośc ławę :baffled: jak rozprostowana jestem to mi lepiej

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry