• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zapmarta moja Ala ma energii za dwójkę,naprawdę:tak:.nawet pani w przedszkolu chciała ją wysłać na olimpiadę przedszkolaków,ale jest za młoda:-D.no cóż,czego można się spodziewać,po dziecku dwójki wf-istów:-D:-D.

sol nie pal!!!!

mama to wredne mrówy:angry:.ano @ jeszcze nie ma i się nie zapowiada:angry::wściekła/y:.a pomysł ze spotkaniem naprawdę fajny,mam nadzieję,że wypali:tak:.no dumna jestem z tej mojej Ali:tak::-).aha,kupiłam sobie meliskę,wieczorami będę pić,bo to wszystko nie na moje nerwy:no:.mam nadzieję,że Ty wytrzymasz do niedzieli:tak:

reklama
zapmarta mój synek 17miesięcy też jest strasznie żywym dzieckiem ,ale ADHD nie ma po prostu to taki okres w życiu dziecka że bierze pełnymi garściami.
Syn ciotki ma ADHD teraz ma 13lat...a jak skończył 10miesięcy chodził po szafach...biegał i w ogóle szaleństwo na maxa. Teraz bierze leki i w życiu bym nie powiedziała ,że ma tą chorobę.

zapomniałam się pochwalić,że jutro jedziemy z mężem na samotny wyjazd na weekend:tak::-).mój M biegnie maraton i zwykle przy takich okazjach robimy sobie z tego weekend we dwoje,jeśli mamy z kim Alę zostawić(czyt.z moimi rodzicami).ehhh,mam nadzieję,ze odpocznę,chociaż muszę tam robić jako osobista obsługa technicznai masażystka mojego M,wiedzieć kiedy podać wodę,odżywkę itd:tak::-)

hej wiola!!!!!!!!!!!!!my też się stęskniłysmy,pisz co tam u Ciebie?????

BIBINKA- no to przyjemnosci na wypadzie i powodzenia mężowi w biegu!!!!!!!!!!!!!!!!
WIOLKA- czesc kobietko nasza,jak remoncik???widac koniec???

ja mam juz schaboszczaki gotowe,Domi jeczal ze chce na podworko to Go wypuscilam na ogrod ale wieje i pewnie zaraz wroci do domu;-)
BIBINKA- tez mam nadzieje,ze wytrzymam do niedzieli bo przeciez powinnam brac jeszcze dalej ale to juz nie na moje nerwy:( a meliska dobra sprawa jak ostatnio bylismy z rodzinka na zakupach to Tomi pakowal do koszyka melise i znaczaco patrzy na mnie z usmiechem pod nosem:):):)))

Ostatnia edycja:
hej ponownie :)
ulotnilam sie : bylismy na placu zabaw, synek juz najedzony i w lozku, a ja zaraz obiad i kawka
o 13 przychodzi niania, to jak wpadne to po 5tej, 5h3O

wiolka : hej! fajnie, ze wpadlas? co u ciebie ?

sol: fajnie macie z tym drzewem genealogicznym i rodem! tez bym chciala :) roboty ci sie zrobilo sporo, ale moze wrato? zostanie dla pra pra wnukow :)

mama : no faktycznie za niecale 2 m-ce PIERWSZA ROCZNICA SLUBU
chcialabym dac F. jakis fajny prezent, ale kompletnie nie mam pomyslu jaki... na pewno cos, co zostanie na pamiatke, po pierwsza rocznica, to nie to o trzecia czy czwarta... jak ktoras ma jakis pomysl fajny to niech podrzuci!!!!

A ja juz czekam na meza, jutro wieczorem wraca!!!! cala sobota dla nas, a w niedziele jedziemy do tesciow na tydzien :) babcia zajmie sie malym a my odpoczynek, basen i spacery. Urywamy sie tez na 2 dni do marsylii, juz zarezerwowalam hotel. nie moge sie doczekac :)

Wiola witaj !!! u nas powoli same brzuchatki. Wejdź na stronkę w podpisie SOL, tyle zaciążonych !!!

no to mnie pocieszyłyście. Ja miałam wskazówki od neurolog żeby go obserwować i to pewnie dlatego... Tylko jak patrzę jak się dzieci bawią na placu zabaw i siedzą w piaskownicy ładnie, tak mój tylko gania po tym placu a ja za nim...

mama dziękować:tak::-).mam nadzieję,że troche przegnam przykre myśli...

josephine to już pewnie nóżkami przebierasz:tak::-).życzę udanego wyjazdu i odpoczynku:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry