• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
M uparl sie na ten telewizor jak osiol a tak naprawde jak godzine dziennie spedzi przed nim to bedzie dobrze.
nika mala z poczatku co chwile cos lapala a teraz ostatnio jej kuzynka jest chora a nasza nie rusza nic i oby tak zostalo.
dziewczyny ale sie rozszalalyscie, widze ze bardzo duzo jest juz brzuchatek... i bardzo mnie to cieszy

reklama
aga,zapmarta będę odpoczywać:tak::-),ale tez tęsknić za Alą...jak się z nią nie widzę,to brakuje mi przytulania i buziaków od niej,ehh te nasze skarby kochane:tak:

ooo to na pewno będziesz tęsknić za Alunia.
Ja jak nie widzę Alanka parę godzin bo jestem w pracy to myślę co robi i czy wszystko jest ok a jakbym zostawiła go na parę dni bo bym pewnie wyła jak bóbr.
Bibinko ale dasz radę,wierzę w to :tak:

weekend bedziemy sobie szalec, ale tez caly tydzien! wkoncu przez 2 m-ce dzielily nas setki kilometrow i widywalismy sie tylko w weekendy i to nie wszytskie ( nie liczac mojego krotkiego pobytu w lonydnie). pierwszy raz rozstalismy sie fozycznie na tak dlugo !:!!!!!
wiec teraz czas WIELKI nadrobic :)

wiola to dobrze,że iwonka zdrowa:tak::-).a w takim telewizorze,to fajnie się bajki ogląda:-D

aga będę tęsknić,ale muszę też o swoim zdrowiu psychicznym pomysleć,które nie jest w najlepszym stanie po tym wszytskim,no i jeszcze ta praca...

josephine cięzko jest być tak daleko od męża,ale teraz sobie odbijecie;))).on pewnie też bardzo tęsknił za Wami

Ostatnia edycja:
wiola - dziękuję :-D a na kiedy? czy już?

Jakimś cudem udaje mi się nie pisać pracy :-D Póki co oglądam sobie lokalizację sklepiku Maryli :-D Google Earth - rządzi :-D Za półtorej godzinki idę po Karolę i do lekarza ze sobą i z nią. Niestety po południu jest inna pani doktor dla Karoli ale też fajna babeczka - zobaczymy co ona powie :dry: A najgorsze że muszę iść ze sobą a to oznacza że będę musiała iść pierwsza jak Karola daj boże będzie spała a potem z nią dopiero, mam nadzieję że mi się nie obudzi w czasie mojej wizyty i lekarka będzie na dole a nie na górze przyjmowała :sorry:

LOL

A tak samo wpisuję jak ten mój pod spodem i jakim cudem taka różnica w ilości dni?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agnieszka : przypomnialas mi o czym mialam napisac ! :)
tylko ze ja narazie nic nie wiem co do PL. dlatego wole narazie nie podawac zadnej daty
na pewno w PL nie bede pod koniec lipca-do 20 sierpnia bo juz mma zaplanowany urlop gdzie indziej
ale wszystko mi sie pokomplikowalo, bo nie obronie sie w czerrwcu ani lipcu tylko obrona we wrzensiu!
wiec mam pisanie pracy... i nie wiem kiedy bede mogla sie wyrwac do Polski, moze byc tak, ze dopieor pod koniec wrzesnia nawet!!!! wiec mnie raczej miejscie jako niepewna, pod znakiem zapytania :)

reklama
wiola - dziękuję :-D a na kiedy? czy już?

Jakimś cudem udaje mi się nie pisać pracy :-D Póki co oglądam sobie lokalizację sklepiku Maryli :-D Google Earth - rządzi :-D Za półtorej godzinki idę po Karolę i do lekarza ze sobą i z nią. Niestety po południu jest inna pani doktor dla Karoli ale też fajna babeczka - zobaczymy co ona powie :dry: A najgorsze że muszę iść ze sobą a to oznacza że będę musiała iść pierwsza jak Karola daj boże będzie spała a potem z nią dopiero, mam nadzieję że mi się nie obudzi w czasie mojej wizyty i lekarka będzie na dole a nie na górze przyjmowała :sorry:

LOL

A tak samo wpisuję jak ten mój pod spodem i jakim cudem taka różnica w ilości dni?

sol do kiedy musisz napisac prace? masz juz cos? ja mam strone :) ale juz przelozylam na wrzesien, wiec troche odetchnelam i wizja meczrani zeszla na drugi plan ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry