• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bibinka trzymam kciuki za meza no i za udany wypad.
u nas ok, po woli( bardzo po woli)zbliza sie do konca.jeszcze kuchnia zostala do zrobienia.ostatnio kupowalam lodowke i moj M zobaczyl telewizor 42 calowy w promocji,zakochal sie i nie dalam rady mu przetlumaczyc ze nasz jest dobry tylko maly( tez lcd tylko 19 calowy) , naszczescie dostalismy go na raty bo inaczej na nic bym juz kasy nie miala

reklama
agnieszka, dziękuję. Będzie na pewno miły, bo mogę w spokoju wypić kubek herbaty.
Rozumiem,smacznej herbatki ;-)

Wiolka witaj!
Pisz co u Ciebie?
Organizujemy spotkanie na żywo :-) piszesz się na nie?
zapomniałam się pochwalić,że jutro jedziemy z mężem na samotny wyjazd na weekend:tak::-).mój M biegnie maraton i zwykle przy takich okazjach robimy sobie z tego weekend we dwoje,jeśli mamy z kim Alę zostawić(czyt.z moimi rodzicami).ehhh,mam nadzieję,ze odpocznę,chociaż muszę tam robić jako osobista obsługa technicznai masażystka mojego M,wiedzieć kiedy podać wodę,odżywkę itd:tak::-)
Bibinko bardzo się cieszę że jedziecie odpocząć sobie z mężem.Przyda się wam na pewno po wczorajszych wojażach z lekarzami.Odstresujecie się i będzie si :tak: :happy:
Dziękuje także za priva:)
hej ponownie :)
ulotnilam sie : bylismy na placu zabaw, synek juz najedzony i w lozku, a ja zaraz obiad i kawka
o 13 przychodzi niania, to jak wpadne to po 5tej, 5h3O

wiolka : hej! fajnie, ze wpadlas? co u ciebie ?

sol: fajnie macie z tym drzewem genealogicznym i rodem! tez bym chciala :) roboty ci sie zrobilo sporo, ale moze wrato? zostanie dla pra pra wnukow :)

mama : no faktycznie za niecale 2 m-ce PIERWSZA ROCZNICA SLUBU
chcialabym dac F. jakis fajny prezent, ale kompletnie nie mam pomyslu jaki... na pewno cos, co zostanie na pamiatke, po pierwsza rocznica, to nie to o trzecia czy czwarta... jak ktoras ma jakis pomysl fajny to niech podrzuci!!!!

A ja juz czekam na meza, jutro wieczorem wraca!!!! cala sobota dla nas, a w niedziele jedziemy do tesciow na tydzien :) babcia zajmie sie malym a my odpoczynek, basen i spacery. Urywamy sie tez na 2 dni do marsylii, juz zarezerwowalam hotel. nie moge sie doczekac :)
Josephine super że już jutro będziesz miała męża w domu.Życzę miłego wypoczynku u teściów i w Marsylii :tak:Bawcie się dobrze:)

agnieszka witaj. co do spotkania to bardzo chetnie tylko gdzie i kiedy ma to byc?
josephin ale ci zazdroszcze tej marsylii:-) zycze udanego wypoczynku

agnieszka witaj. co do spotkania to bardzo chetnie tylko gdzie i kiedy ma to byc?

No własnie jesteśmy w trakcie organizowania.Jak jesteś chętna to napisz mi na priva gdzie mieszkasz tzn.w jakiś mieście i datę kiedy najlepiej by Ci pasowało.Ja stworzę listę,wstawię linka pod suwaczkiem,każdy będzie miał wgląd i wtedy wspólnie coś ustalimy.

I faktycznie trzeba będzie ustalić to jak najszybciej aby każda z nas mogła zaplanować sobie ten dzień i tego będziemy się trzymać:)

aga mam nadzieję,że choc trochę się odstresuję,tym bardziej ,że w przyszłym tyg wracam do pracy:-(:-(:-(

wiola najważniejsze,że do przodu:tak:.to teraz będziesz miała kino w domu:-).ehh Ci faceci:-)

aga mam nadzieję,że choc trochę się odstresuję,tym bardziej ,że w przyszłym tyg wracam do pracy:-(:-(:-(

To w takim przypadku taki wypadzik zrobi wam bardzo dobrze.A że wracasz do pracy to nawet króciutki wypadzić jest wskazany.Będzie fajnie.Odpoczywajcie ile wlezie :)))

Wiolka to mega duży macie telewizor:))Kino w domu będziecie mieli.Fajnie:))

WIOLKA - WITAJ:-):-) Wreszcie się pojawiłaś:tak::tak: Jak Iwusia? Mam nadzieję że choroby poszły precz;-)
BIBINKA - fajny taki wypad tylko we dwoje:tak::tak: Dumna mamusiu:-):-)
ZAPMARTA - Pati długo nie chodziła a jak zaczęła to nie chodziła tylko biegała a ja za nią:szok: Nic się nie martw to normalne u takich dzieciaczków;-)
JOSEPHINE - to zapowiada się udany weekend jak mężuś wraca:-D:-D
AGNIESZKA - jak przemeblowanie? mebelki na swoim miejscu:rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Nika, wczoraj już nie dałam rady napisać, ale dziś nadrabiam. 100 LAT DLA PATI !!!!! no i fajnie, że u was święto, to możesz mieć neta od rana.

Bibinka, taki wypad dobrze wam zrobi. Bardzo się cieszę.

aga,zapmarta będę odpoczywać:tak::-),ale tez tęsknić za Alą...jak się z nią nie widzę,to brakuje mi przytulania i buziaków od niej,ehh te nasze skarby kochane:tak:

nika dumna jestem strasznie:tak::-).jak tam Pati po urodzinkach??dużo zdrówka dla niej!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry