• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama, musi się udać !!!!! a smaku mi narobiłaś z tymi drażami...
zaraz wejdę na zamknięty.

kpi, mam pomocnika w postaci Karola:-D, ostatnio przesadzał ze mną kwiaty, więc wyobraź sobie jak wyglądało mieszkanie :szok::-). Tak na poważnie to sprzątam sama. Mój F coś tam zrobi, ale ja wolę po swojemu...

reklama
mama nie marudź uda sie :):):):) nie no żartuje nie marudzisz każda ma tam jakies swoje wątpliwości ale uda sie nam wszystkim zobaczysz :)
ale mi narobiłaś smaka tymi drażami zaraz chyba skocze po nie do samu :) ale najpierw herbatke zaleje :)

pallissa, no oczywiście że zaciskamy kciuki. Zajrzyj do nas i powiedź co ci wyszło.
Marylka, zdjęcia koniecznie poprosimy !!!!1

młodam, przykro mi z powodu taty. Jeśli chodzi o starania, to słyszałam, że czasem po poronieniu może być za mało hormonów, lub organizm jeszcze jest osłabiony i nie dojdzie do zapłodnienia. Ja tak miałam w tamtym cyklu. Kochaliśmy się przed w trakcie i po owulacji... i nic. Staramy się dalej. W każdym razie u Ciebie jeszcze nie wiadomo, póki @ nie ma, jest dobrze.;-)
Sylvi, gratuluję II kresek,:-) no proszę jaki ten maj obfity w fasolki, :-Da to pewnie nie koniec bo to dopiero połowa maja:-D
mama, agnieszka pomysł ze spotkaniem super.:tak: Wysłałam wiadomość na priv. Mi niestety pasuje tylko wrzesień. Z chęcią spotkam się w połowie września we Wrocławiu lub okolicach, jak ktoś będzie chętny, wszakże możemy zrobić i ze 2-3 spotkania, jak się uda, bo pewnie trudno będzie zebrac się w jednym terminie.
bibinka, wyjazd z mężem - super. Wypady we dwoje są potrzebne, tak więc korzystajcie.:-D
marylka - sen jak zwykle pierwsza klasa:-D
Marcepanek, śliczne usg:tak:
Ja już po kawce i słodyczach.:-p Cieszę się, że mój K. wrócił, miałam się do kogo przytulić;-)

Heja wszystkim :-D:-D
Was to teraz nawet nie mam zamiaru nadrabiać tyle tego codziennie :-):-):-)

Ja powiedzmy, że wyspana i tak wpadlam tutaj na parę chwil

ZAPMARTA- pewnie,najlepiej jak sie wszystko samemu zrobi,pouklada itd.:tak:a potem nazekamy ze na nic czasu nie ma bo tylko sprzatamy:-D:-D
MARYLKA- lec po draze a co:tak::-p i smacznego
PALLISSA- trzymamy kciuki,a jak sie czujesz-sa jakies objawy???

a ja przed chwila dzwonilam do mijego drogiego dr Macieja i ide na usg 27 maja i zobaczymy czy mam tam jakies pecherzyki i czy jakis jest dominujacy:tak:;-)jesli @ dostane 2 dni po dostawieniu to bede w 10 d.c.i juz bedzie wiadomo co i jak;-)

reklama
mama, przygotowania do staranek pierwsza klasa:tak:
palissa będziemy trzymać kciuki w sobotę. Jakieś odczucia, objawy masz?
marylka a ty jutro też? U mnie to jeszcze ok 2 tyg do testowania:sorry2:
pysia witaj;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry