• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja już wróciłam :-p
Dobrze że mam do przedszkola 5 minut drogi :tak:
Teraz mam czas dla siebie aż do 16.30 jak fajnieee :happy2:
mama miłego woskowania...:-p

reklama
Witajcie:) Moje kochanie już wróciło, tak więc się cieszę, chociaż dziś i jutro do pracy idzie na noc:dry: Przywiózł mi pudełko batoników:sorry2: hmm.. a ja właśnie chcę ograniczyć słodycze:zawstydzona/y: Pozdrawiam Was wszystkie i lecę czytać, co napisałyście;-)

Jeżynka Witaj!
mama Ja także popijam kawkę i wcinam zapiekankę.

Jeszcze na miasto muszę wyskoczyć po jakieś papierzyska bo mąż dzwonił a myślałam że sobie posiedzę w domu ehhh

a na domiar złego jeszcze @ przyjdzie bo już mi sie ciapcia jak zwylke przed :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie wiem czemu nie wyszło, nawet jak inaczej była owu ze wczesniej to tym bardziej powinno trafic. do dupy....

JEZYNKA- witaj;-);-)batoniki:-)ja wlasnie wcinam draże orzechowe i kawka:tak:poczytaj i napisz Agnieszce na PW dane dotyczace spotkania:tak:

hej dziewczyny juz mam wszystko pometkowane i powieszone :) choć musze sie zaraz zabrać za siebie i jeszcze poprzekładam na wieszkach bo mam tak u góry małe dziewczynki i chłopcy
niżej to samo tylko większe i najniżej to samo tylko same spodnie i koszulki a teraz zrobie że na górze dziołchy a na dole chłopaki albo na odwrót będzie łatwiej szukać :)
rzeczy super tylko ciasno na wieszakach choc dużo nie brałam tylko worek :)(jak po nawozie) no ale zawsze biore pełna rozmiarówke i dlatego cały wór :)

Sol i jak tam lokalizacja Ci sie podoba ????

wolka: witaj kochana przepraszam że sms-ów nie wysyłam jakoś tak codziennie mam wysłać i ostatnio mi nie wychodzi :(

co do spotkania to ja mam o tyle źle że wolnego wziąść nie moge :( ale jak ustalicie termin to jakoś sprubuje może sie uda ale wątpie nawet nigdzie nad może w tym roku nie jedziemy :( a było by super sie spotkać :) ale byśmy nadawały jedna przez drugą :):)

młodam życze żeby wszystko sie ułozyło po twojej myśli

miałam jeszcze cos odpisać ale nie pamiętam już co i komu :(:(:(:(:(

KPI- Marylka ma w sobote pokaz jak nosic dzieci w chuscie:tak:
:tak:

dzięki ;)

Dziewczyny ,a miała któraś tak ,że bolało ją od piersi aż po pachy? Bo mam tak ,że jak unoszę ręce w górę czuje tak jak by ważyły ze 100kg. No i nie jest to przyjemne. Hmmm o mogę to porównać do uczucia jak miałam nawał pokarmu po porodzie wtedy też każde uniesienie rąk w górę to tak jak by piersi były zbyt ciężkie i ciągły ręce na dół ;-). Wiem dziwnie to brzmi ,ale nie jest mi do śmiechu. Ledwo początek ,a tu takie numery :baffled:

mnie nie bolały prawie nic, ale ja to niewiele objawów miałam :-p

Już jestem :-p
Wczoraj bawiłyśmy się z Karolą sporo bo miała nie taki humorek :dry: A potem jak miałam wam odpisać Karola doprowadziła mnie do białej gorączki i poszłam ją usypiać i zasnęłyśmy obie :-p A dzisiaj rano od nowa miauczenie i do przedszkola

Ale dzisiaj weszła na górę śmiejąc się i machając mi "papa mama" więc się poryczałam ze szczęścia :-D

A mam taką sytuację że moja babcia ze strony ojca pozbierała dawno temu od całej rodziny pamiątki wszelakie - zdjęcia, listy itp żeby mój dziadek mógł dokładniej odtworzyć drzewo genealogiczne naszego rodu - Giżyckich z herbu Gozdawy. Siedział 3 lata i udało mu się cofnąć do powstania styczniowego. Niestety po jego śmierci moja babcia wszystko gdzieś oddała. A teraz zaczęła jej się choroba i nie pamięta gdzie. A rodzina ciśnie bo chce odzyskać pamiątki :-( A ja drzewo genealogiczne. Więc chodzę po wszystkich muzeach - jak trafię na kierownika to cud bo tylko on mi może powiedzieć gdzie to wszystko jest. Dzisiaj byłam w jednym muzeum bo sobie wizytę już wcześniej umówiłam i niestety/ stety znalazłam tylko niewielką część zbioru i to głównie naszywki i krzyże harcerskie, mundur i kilka książek - niestety nic więcej :-( Chodzę już od pół roku i chyba będę musiała poumawiać sobie wizyty w Krakowie i Warszawie bo tam też mogła to oddać :-( Smutno mi bo nie wiem czy dam radę powtórzyć wyczyn dziadka z tym drzewem - on nad tym siedział ponad 3 lata i jeździł po całej Polsce, Ukrainie, Litwie żeby pozbierać dokumenty :-(

Dziewczyny - która nie ma jeszcze suwaczka na naszej stronie - pisać do mnie wiadomości z datą ostatniej @ i czy się udało czy nie a jak nie to ile dni ma wasz cykl :tak:

cieszę, że razem z Tobą ze wspaniałej córci:-)
i życzę powodzenia w sprawach drzewa genealogicznego - i jak będziesz w Warszawie - to wiesz - daj znać ;)

hej babeczki:tak:

u mnie leje od rana.odwiozłam Alę do przedszkola i pojechałam na badania.za toxo i cyto zapłaciłam 88 zł,więc chyba nie tak źle.oprócz tego krew,mocz i tsh.jak mi znów wyjdą bakterie w moczu,to zrobię posiew.
aha i byłam u dyrekcji przedszkola.moja Ala jest rocznikowo młodsza od dzieci w grupie,bo poszła jako 2,5 latek.jest tam parę takich dzieciaczków i miały one od nowego roku znów być w trzylatkach w nowej grupie.ja tego nie chciałam,bo Ala cofałaby się w rozwoju.wychowawczyni mnie poparła i dyrekcja wyraziła zgodę i Ala jako jedyna młosza przechodzi dalej z grupą,bo nie odstaje wogóle od grupy:tak:.jestem DUMNA JAK PAW:-):-):-)

kpi u Ciebie juz końcóweczka i już niedługo będziesz tulić Natalkę:tak:.fajnie,że zdążycie z przeprowadzką przed porodem:tak::-)
(

no, nie dziwię sie, że taka dumna jesteś! super dziewczynka!

ja sobie od razu założyłam, że zdążymy i tej wersji się trzymałam! i dopięłam swego :-)

Cześć babeczki,

kpi, to oczekiwanie na maluszka jest piękne !!! i mimo wszelkich dolegliwości PIĘKNE !!!
\
A ja po dwóch dniach spędzonych w domu nareszcie jestem w pracy i siedzę na tyłku !!!!!!!!!!!!!!!!!
Wykładzina u Karolla położona, zabawki, książeczki ułożone (ciekawe na jak długo), pozostało jedynie mycie okien, uprzątnięcie balkonów i można cieszyć się wiosną...
Nie pisałam wczoraj, bo nie było mnie w domu cały dzień. Wracałam jedynie na posiłki. Karol się wyszalał i wieczorem padł w 5 minut. Nawet ładnie spał, jak na niego 6:40 to późne wstawanie:-D:-D:-D

tak, masz rację, cudnie się czeka pomimo wszystko ...

życzę miłych przygotowań do cieszenia się wiosną, a masz jakiegoś pomocnika do sprztania? czy wszystko sama, dzielna kobieta?

przebieram przebieram :) i juz wieczor planuje i juz odliczam :))))))

miłego oczekiwania i wyjazdu ;)

hm... ja pierwsza zapodałam tekst o spotkanku czarownic... oczywiście zartobliwie nas tak nazwałam znajdujące się na forum, ale nie kto pierwszy jest najważniejsze, tylko to że się temat podłapał.

Mama nie wiem kiedy będziem jechać, nie myśleliśmy, ja na bank w sierpinu na urlop, ale może coś wcześniej.

a ja od rana płaczę, z tatem nie jest dobrze, jest juz w szpitalu, maja zrobic badania i tomografie, i w poniedzialek ma cos wiecej powiedziec. ale niezbyt ordynator mial mine jak ogladal zdjecie. :-(:-(:-(:-(
najgorsze to ze musze jeszcze do 15 wytrzymac. caly czas szklanki w oczach i płacz. zaraz mi chustek zabraknie. w sobote jest msza za zdrowie. nadzieja mi pozostaje, ze da sie wyleczyc,ale nie optymistyczne sa fakty:-(

strasznie mi przykro, że u taty takie wieści, przytulam i trzymam kciuki, zeby wszystko skończyło się dobrze

Ja już wróciłam :-p
Dobrze że mam do przedszkola 5 minut drogi :tak:
Teraz mam czas dla siebie aż do 16.30 jak fajnieee :happy2:
mama miłego woskowania...:-p

zaraz wyślę Ci priva z datą ;)

reklama
MLODAM- :-(:-( no widzisz teoretycznie to wyglada pieknie a w praktyce...........ale uda sie...
MARYLKA- no ladnie pracujesz a jutro czekamy na fotki i tego lozeczka ze slonikiem:tak:a ja wam powie ,ze im blizej staran tym bardziej spokojna jestem-moze dlatego ze jestem swiadoma ze u mnie lekko nie bedzie(jesli w ogole sie uda bo dzialamy 6,7 m-cy tak ustalilismy) i dlatego luz...bedziemy robic tak jak teraz jak jestem na hormonach czyli wtedy kiedy jest ochota a nie kiedy wychodza te dni i zobaczymy....wierze ze sie uda bo inaczej w ogole bym nie probowala ale nie nastawiam sie ze sie uda szybko......

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry