• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SZCZESLIWA- mowilam-przemysli i przeprosi:tak:;-)dobrze ze juz jest si miedzy Wami:-D
PYSIE- zazdroszcze pogody:sorry2:
MARYLKA- lec ja mam oko na sklep:tak:i oczywiscie wysle Ci wynik Palissy-nie ma sprawy:tak:
KPI- no ja sie nastawiam na dlugie dzialanie bo mam 2 dzieci i z zadnym nie przyszlo to szybko(tylko to ktore stracilam pojawilo sie w 1 cyklu)

reklama
Agnieszka najważniejsze to że przyszedł i przeprosił no i że jest już git :)))
Aga dopisujesz się do naszej listy...dziś rano został rzucony temat spotkania w realu i właśnie zbieramy chętne dziewczyny.
Jak masz ochotę to prześlij mi na priva kiedy najlepiej by Ci pasowało i w jakim mieszkasz mieście a później jak wstawię listę to wspólnie ustalimy gdzie nasze spotkanie się odbędzie:))Super może być!!

Szczęśliwa, nie ma to jak pojednanie, dobrze, że wszystko wyjaśnione:-)
marylka, my się już nastawiłyśmy na Twoje testowanie:-) kciuki zaciśnięte:-)
Nie wiem co o tym myślicie, ale byłoby miło powymieniać się fotkami, kto jak wygląda?

ja już wróciłam obsłużyłam klientke i wcinam rodzynki w czekoladzie bo nie było draży :( ale rodzynki tez są pycha :)

...boże nie odejdę od laptopa :-D jesteście dziewczyny normalnie "wciągające" :-D

Agnieszko spoko już dostałam:))
Marylko smacznego:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry