agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
A gdzie jest wątek zamknięty?
No właśnie jest zamknięty i na zaproszenia aby "obce ludziska"nas nie podglądali
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A gdzie jest wątek zamknięty?
KPI-Moze..... i bardzo bym chcialamama05 - a moze teraz będzie inaczej????

JEZYNKA- my juz jakis czas temu mialysmy taki dzien ze wszystkie tu wstawialy swoje fotki i swoich dzieci i pieskow i fotki z wakacji-oj duzo tego bylo...........ale zawsze mozemy sie zgadac ze w 1 wieczor wstawiamy po fotce i bedzie wiadomo kto jak wygladaSzczęśliwa, nie ma to jak pojednanie, dobrze, że wszystko wyjaśnione:-)
marylka, my się już nastawiłyśmy na Twoje testowanie:-) kciuki zaciśnięte:-)
Nie wiem co o tym myślicie, ale byłoby miło powymieniać się fotkami, kto jak wygląda?

Ja jestem jak najbardziej za tymA Ja bym proponowała robić to na zamkniętym bo po co "obce ludziska"mają oglądać nas albo nasze pociechy czy zdjęcia fasolek a nie daj boże kopiować zdjęcia.A na zamknięty nikt obcy nie wlezie i jest bezpieczniej.