• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No tak racja, tutaj czytać i oglądać każdy może. Dlatego tutaj swojej fotki nie chcę wstawiać.
Ja na razie uciekam na obiadek, posiedzę z moim K. i będę wieczorkiem:-)

mama05 - a moze teraz będzie inaczej????
KPI-Moze..... i bardzo bym chciala:tak:
Szczęśliwa, nie ma to jak pojednanie, dobrze, że wszystko wyjaśnione:-)
marylka, my się już nastawiłyśmy na Twoje testowanie:-) kciuki zaciśnięte:-)
Nie wiem co o tym myślicie, ale byłoby miło powymieniać się fotkami, kto jak wygląda?
JEZYNKA- my juz jakis czas temu mialysmy taki dzien ze wszystkie tu wstawialy swoje fotki i swoich dzieci i pieskow i fotki z wakacji-oj duzo tego bylo...........ale zawsze mozemy sie zgadac ze w 1 wieczor wstawiamy po fotce i bedzie wiadomo kto jak wyglada:tak:

A Ja bym proponowała robić to na zamkniętym bo po co "obce ludziska"mają oglądać nas albo nasze pociechy czy zdjęcia fasolek a nie daj boże kopiować zdjęcia.A na zamknięty nikt obcy nie wlezie i jest bezpieczniej.

nie ma sprawy mozemy to wstawiac na zamknietym-trzeba powysylac zaproszenia kobietkom i nie ma problemu;-)ja tam ugodowa jestem:tak:

reklama
Hej dziewczyny. Ale u nas dziś zimno, brrr...
Magda właśnie usnęła oglądając bajkę a dawno to jej się nie zdarzyło.
Idę trochę ogarnąć chałupę bo później może wpadnie w drodze z salonu koleżanka fryzjerka na kawkę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry