Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Paaa Agniecha
miłych zakupów
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nioo nasze imprezki... kurde teraz w niedziele śmigam na tą komunie i mam nadzieje ze nie bede źle sie czuc bo nie chciałabym przesiedziec całej mszy w aucie.... i do tego jeszcze ma padac ehhh...SZCZESLIWA- pamietam jak wypisalas te Wasze imprezki;-)
AGNIESZKA- lec po synkapewnie steskniona;-)
... kurde ale wy zasuwacie z produkcja ja pierdziele nie nadazam czasem za Wami a mam kompa cały czas włączonego na forum w pracki , kurcze jak wy dajecie rade ugotowac obiad pobawić sie z dzieckiem sprzątnoć domek być na bierząco z bb i wogule , czy Wy jestescie jakieś robocopy??????? ja tak nie umiemno ale jeszcze tyle życia przedemną może się naucze
ja miałam klientke i tak gadam z nią i gadam i ona pyta ja odpowiadm i doradzam a ona na koniec jak to dobrze pogadac z doświadczoną mamąno ale jak tak siebie posłuchałam to faktycznie nadawałam jakbym już z 5 odchowała
potem wpadła mama i kazała prezentować nowe ciuszki
a teraz ide Was nadrobić żeby nie było że wiecznie o sobie![]()
no nie bądź taka podziel sie super pogodąCzas na kawusie, a po niej idziemy na spacerek mmmmm.... pogoda jest cudowna. Jest wrecz upalnie. Az zal siedziec w domciu
kurka ale macie imprezowe latoJuż zmieniłam![]()
Mama - ja juz to pisałam ale napisze jeszcze raz dla Ciebie
Ja mam 1 sierpnia moja mama ma 2 sierpnia Krzysiek 3 sierpnia mój szwagier 9 sierpnia a mój tatko 19 sierpnia heheh fajnie co![]()
kochan Kasiu prosze nie gniewaj sie na mnie i mniej cierpliwość do wyrodnego jedynaka i pamiętaj że mnie lubisz tak więc stronke zaczne kończyć najpuźniej w poniedziałek błagam nie biczuj mnie, kurde ale bałam sie Ci przyznacjeżynka, agnieszka.kk i reszta dziewczyn - chętnie też podzielę się fotkami z Wami tylko na zamkniętym trzeba to robić w taki jakiś dziwny sposób ... a ja nie umiem...
może "nowsza część z nas" jest na naszej klasie ...
mama05 - z całego serduszka życzę CI, żeby tym razem było inaczeji żebys nie musiała długo czekać na dzieciątko :-)