maran-atha
Fanka BB :)
witajcie babeczki dziś u mnie brak czasu więc nie nadrobiłam
ale serduchem jestem z Wami i stale myśle co tam u moich staraczek
pozdrawiam Was serdecznie
pozdrawiam Was serdecznie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
M ma za niecały miesiąc urodziny i po cichu liczę, że dostanie teścik z 2 krechami jako dodatek do prezentu 
masz rację, że grunt to się wyluzować ... nam z Zuza się udało w cylku 'spisanym na straty', jak olałam monitoringi, tabletki itp .... tylko ciężko mi to wyluzowanie przyszło, bo po 10 miesiącach
ale mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej
i kciukasy, żeby mdłości Cię przestały męczyć 
kręcę z młoda kółka dookoła bloku, bo strach się oddalić od domu ... co chwilę ulewa
powoli już nie mam w czym chodzić, bo pranie schnie 3 dni i dalej mokre 
kurde ale wy zasuwacie z produkcja ja pierdziele nie nadazam czasem za Wami a mam kompa cały czas włączonego na forum w pracki , kurcze jak wy dajecie rade ugotowac obiad pobawić sie z dzieckiem sprzątnoć domek być na bierząco z bb i wogule , czy Wy jestescie jakieś robocopy??????? ja tak nie umiemno ale jeszcze tyle życia przedemną może się naucze
![]()
, jak dziewczyny godzą to wszystko, bo jak ja siedzę na BB i tak naprawdę piszę i się udzielam - to nic nie jest zrobione w domu, a na pewno niewiele ...kochan Kasiu prosze nie gniewaj sie na mnie i mniej cierpliwość do wyrodnego jedynaka i pamiętaj że mnie lubisz tak więc stronke zaczne kończyć najpuźniej w poniedziałek błagam nie biczuj mnie, kurde ale bałam sie Ci przyznac![]()

MARYLA, spoko. Nie ma sprawy. Trzymam kciukasy jak najmocniej potrafie))
My po spacerku)) bylismy na lodach i u tesciow, pozniej przytulanko i czas dla siebie
![]()
Karola dostała pulneo a obie dostałyśmy witaminę c i wapno
Obie osłuchowo czysto i mamy pozwolenie na wychodzenie na dwór
Koleżanka miała do mnie zajrzeć to złapałam ja jak szła na zakupy to poszłyśmy razem i nas burza złapała - bosko było
Pokropiło, dwa-trzy razy zagrzmiało i słońce wyszło a wszystko w ciągu 10 minut