• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witajcie babeczki dziś u mnie brak czasu więc nie nadrobiłam :( ale serduchem jestem z Wami i stale myśle co tam u moich staraczek :)
pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Dopiero wróciłam z pracy i ledwo zipie. Teraz jeszcze mnie czeka wyładunek auta. Stojaki muszą powędrować do piwnicy bo ledwo się mieszczę w moim autku. Nie wiem czy dam radę dziś popisać ale pewnie was poczytam. Pozdrawiam was serdecznie i ściskam.

Witam wieczornie :-)
Ale produkcja ... nie macie litości !!! U nas jakiś strasznie zabiegany ten tydzień i czasu na BB niewiele ... ale od przyszłego tyg obiecuję poprawę ;-)

ja jednak odpuściłam testowanie ... poczekam jeszcze trochę, bo jak na razie organizm przy karmieniu świruje totalnie :baffled: M ma za niecały miesiąc urodziny i po cichu liczę, że dostanie teścik z 2 krechami jako dodatek do prezentu :tak:

mama05, trzymam kciuki, żeby szybko się udało :tak: masz rację, że grunt to się wyluzować ... nam z Zuza się udało w cylku 'spisanym na straty', jak olałam monitoringi, tabletki itp .... tylko ciężko mi to wyluzowanie przyszło, bo po 10 miesiącach :baffled: ale mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej :rofl2:

szczęśliwa, miłego przytulania :-p i kciukasy, żeby mdłości Cię przestały męczyć :tak:

maryla, testuj !!! trzeba powiększyć klub zaciążonych :-) jak się testowanie na dobre rozkręci, to może i ja się skuszę ...

margolcia, u nas też pogoda do bani :angry: kręcę z młoda kółka dookoła bloku, bo strach się oddalić od domu ... co chwilę ulewa :wściekła/y: powoli już nie mam w czym chodzić, bo pranie schnie 3 dni i dalej mokre :baffled:

Zmykam kolacyjkę robić, bo M zaraz wraca ;-)

MARYLA, spoko. Nie ma sprawy. Trzymam kciukasy jak najmocniej potrafie :)))

My po spacerku :))) bylismy na lodach i u tesciow, pozniej przytulanko i czas dla siebie :)

kurde ale wy zasuwacie z produkcja ja pierdziele nie nadazam czasem za Wami a mam kompa cały czas włączonego na forum w pracki , kurcze jak wy dajecie rade ugotowac obiad pobawić sie z dzieckiem sprzątnoć domek być na bierząco z bb i wogule , czy Wy jestescie jakieś robocopy??????? ja tak nie umiem :(:(:(:( no ale jeszcze tyle życia przedemną może się naucze :):):):):):)
:)

marylko - ja nad tym samym się zastanawiam :crazy:, jak dziewczyny godzą to wszystko, bo jak ja siedzę na BB i tak naprawdę piszę i się udzielam - to nic nie jest zrobione w domu, a na pewno niewiele ...

kochan Kasiu prosze nie gniewaj sie na mnie i mniej cierpliwość do wyrodnego jedynaka i pamiętaj że mnie lubisz tak więc stronke zaczne kończyć najpuźniej w poniedziałek błagam nie biczuj mnie, kurde ale bałam sie Ci przyznac :(

czy to do mnie było?
ja też jestem jedynak i wiem co to znaczy ...lubię Cie bardzo bardzo i gniewać nie zamierzam :-), chcę tylko motywować - sama tego potrzebuję a nie ma skąd wziąć ...:no:

MARYLA, spoko. Nie ma sprawy. Trzymam kciukasy jak najmocniej potrafie :)))

My po spacerku :))) bylismy na lodach i u tesciow, pozniej przytulanko i czas dla siebie :)

to miłego przytulanka :-)

a ja słomiana wdowa dziś, bo mężuś pojechał do mieszkanka podłogę w kuchni i przedpokoju impregnować ... ten specyfik ponoć bardzo szkodliwy jest, a nie da się uniknąć wdychania, wiec zdecydowaliśmy nie narażać Natalci na takie coś ...

i chodziłam po allegro i w głowie mi się zakręciło od tych różności ...

elleth - jestem jestem - to co z tą kawą?

No to tak - pani doktor mi pogratulowała i załamała ręce jednocześnie bo tak naprawdę nic mi prócz wapna nie może dać i poleciła mi taki aerozol gripstop :sorry: Karola dostała pulneo a obie dostałyśmy witaminę c i wapno :-D Obie osłuchowo czysto i mamy pozwolenie na wychodzenie na dwór :-D Koleżanka miała do mnie zajrzeć to złapałam ja jak szła na zakupy to poszłyśmy razem i nas burza złapała - bosko było :-D Pokropiło, dwa-trzy razy zagrzmiało i słońce wyszło a wszystko w ciągu 10 minut :-D

KPI, juz poprzytulane hi hi

llllllllubie przed lustrem :))))
Dla coreczki ogladalas rzeczy na allegro?

reklama
Witaj KPI - a czego szukałaś na allegro:happy: Pewnie coś dla Natalci:tak::tak:
ELLETH - no właśnie- co tu tak cicho dziś wieczorem:szok:
SOL - hejka:-) no to w sumie dobre wiadomości:tak:
PYSIA - to milutko :-D:-D:-D
EWCIA - pozdrawiam:-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama