• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama - przeczytaj mojego poprzedniego posta :sorry: Wściekła jestem jak jasny h..

Idę spać i mam nadzieję że Karoli nic nie będzie :-(

SOL- o matko to masakra jak lek moze cos takiego spowodowac:dry::dry:ale mysle tak jak Nika ze po 1 dawce nie powinno byc zle-jesli jeszcze nie spi to daj Jej cos do picia,zeby rozżedzić dawke,choc pewnie juz spi:sorry2:domyslam sie jakie masz nerwy:crazy:
NIKA- dziekuje,pyszny:tak::-D:-Dzjadlam oba bo Tomi ma zajete ręce;-):-)

troszke Was poczytałam, ale nie wszystko, jednak nie mam dziś czasu za bardzo bo musze jeszcze Ale położyć spać no i może i ja będę mieć dziś jakieś przytulanki bo mąz w domu:tak::zawstydzona/y:

więc jeśli sie już dziś nie pojawie to życzę wszystkim dobrej nocki :):happy:

NIKA- ja na slodkie zawsze i wszedzie:tak:
PALISA-juz blisko do soboty;-)
my wlasnie ogladamy film Asterix na olimpiadzie-mamy polsat cyfrowy i jest kilka kanalow gdzie sa zakodowane filmy i jak sie wysle sms'a i cos tam i zaplaci to odblokuja i co dzien inne filmy a dzis mielismy ochote sie posmiac tak wiec Asterix:tak:
MARAN- przyjemności z mężem;-):rofl2:

reklama
mama miłego masażu...
sol, akurat miałam otwarte BB i ciebie pochwaliłam... powiedział, że skoro mam już co do dnia wszystko ustalone to plan musi być wykonany, heheh

papa do jutrA..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry