• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzieki za cieple przyjecie :-) Napewno jutro sie odezwe niezalenie od wyniku testu, a teraz uciekam spac, bo maz zaczyna narzekac, ze za dlugo siedze przy komputerze hehe ;-) Dobranoc!

witajcie :-)
kurczę kiedy ja nadrobię te strony :-p
spać coś nie mogę :-(
co nowego słychać??

witam nowe dziewczynki :)

znów się spóźniłam hmmmm to postaram się nadrobić wszystko :P

no to dobranoc tym które idą spać

Ostatnia edycja:
no to nadrobiłam ale zapomniałam co chciałam napisać hmmmm
mamo cieszę się że Twój tato już ma najgorsze za sobą
mlodam bardzo mi przykro że musisz przez to wszystko przechodzić i tak się denerwować, mam nadzieję że w poniedziałek wszystko się wyjaśni co z Twoim tatą i że zaczną leczenie które pomoże
sisyw szybko testujesz, skoro okres miałaś 10 maja ale trzymam kciuki &&& :)
szczęśliwa ja też z sierpnia 10 dokładnie :):) jestem lew co widać na załączonym obrazku hihihi :P
u mnie większość znajomych z sierpnia, no i mój też 31.08 jego brat 01.08 więc w podobnych terminach będziemy imprezować :)

to ja też idę do łóżka może w końcu usnę :(
mam dziwne jak to nazwać uczucie w dole brzucha, takie nie bóle takie nie wiem co
może jakaś dziwna owulacja bo chyba za wcześnie na objawy ciążowe, oczywiście o ile jestem w ciąży a tu do testowania jeszcze 11 dni :(:(:(
z tego wszystkiego ciągle się kłócę z moim i dużo rzeczy mnie irytuje :(

śpijcie dobrze :*

Ostatnia edycja:
SOL- o matko to masakra jak lek moze cos takiego spowodowac:dry::dry:ale mysle tak jak Nika ze po 1 dawce nie powinno byc zle-jesli jeszcze nie spi to daj Jej cos do picia,zeby rozżedzić dawke,choc pewnie juz spi:sorry2:domyslam sie jakie masz nerwy:crazy:
NIKA- dziekuje,pyszny:tak::-D:-Dzjadlam oba bo Tomi ma zajete ręce;-):-)

nika, mama - ona dostała wczoraj dwie dawki a wtedy trzy bo pluła Eurespalem więc się strasznie boje :-( Ale jeszcze śpi :sorry:

Witajcie dziewczynki :-)
O dzidzie staramy sie z mezusiem od 1,5 roku. 10 maja dostalam "okres", ktory trwal dokladnie 1,5 dnia czyli skonczyl sie wczoraj kolo poludnia. Ponadto od ponad tygodnia mialam podwyzszona temperature, a dzis mialam zawroty glowy i klucie w prawym jajniku. Oj, moze w koncu sie zdarzy.... ;-) Jutro zrobie test, chociaz na wiele nie licze...
Pozdrawiam serdecznie!
No i jak z tym testem? Odpowiedziałaś na wszystkie pytania? :-D

U mnie burza mnie obudziła pół godziny temu :dry: A ja teściową żeby nas odwiozła do przedszkola bo nie dam rady jej zaprowadzić bo leje pierońsko :dry: Mam nadzieję że droga do przedszkola nie zalana bo przedszkole w dołku i nie wiem czy się pod przedszkolem nie utopimy :dry: Pluję sobie w brodę o ten syrop ale ... mała ładnie teraz oddycha :-( K..wa mać mam strasznie mieszane uczucia czy jej dawać. Ale wtedy miała Eurespal a nikt nie powiedział że to reakcja na substancje czynną :dry: Mogła tak zareagować na substancje pomocnicze w nim a Pulneo ma ciut inne :dry: Nie wiem co mam robić :-(

JA tylko na 5 sekund, bo musze leciec ...
Sól u mojej siostry i jej 5 letniego syna syrop Eurespal powodowal skutki uboczne, w postaci bólu kości, ciałą i ogólnie złego samopoczucia plus metaliczny posmak w ustach, jak tylko przestali brac wszystko przeszło, ale to tak tylko Ci pisze, bo poprostu wiem

o kurcze l, dopiero teraz doczytałąm, ze ty miałaś doświuadczenie z Eurespalem, w takim razie uwaga nie wązna, no ale czyli z tym syropem jest coś nie tak ... ! dobra bede potem zmykam
papappa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam sie po sniadanku,choc kawka jeszcze nie wypita no i drozdzowka czeka:sorry:
IWONKA- a czemu wciaz sie sprzeczasz ze swoim?????ja Tomkowi powiedzialam ze ja teraz to nie ja tylko hormony i sprawa jest jasna:tak:ale juz 3 tabletki zostaly i zaczne wracac do siebie:tak:
SOL- a kiedy Karola brala ten Eurespal???dawno?? bo wiesz ,to co dziecko bralo pol roku temu to teraz juz moze inaczej dzialać...nie wim co Ci radzic bo u mnie zadne nie ma alergii ani nie mialam takiej sytuacji jak Ty ,jak masz mozliwosc to podejdz raz jeszcze do lekarza i powiedz jaka byla sytuacja z Eurespalem ...
SISYW- jak tam test????????????????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry