agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Ja jeszcze zaproszenia wysyłam na zamknięty
)
Spać mi się chce jak cholera...za chwile się zmywam
)
Spać mi się chce jak cholera...za chwile się zmywam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
SOL- o matko to masakra jak lek moze cos takiego spowodowacale mysle tak jak Nika ze po 1 dawce nie powinno byc zle-jesli jeszcze nie spi to daj Jej cos do picia,zeby rozżedzić dawke,choc pewnie juz spi
domyslam sie jakie masz nerwy
NIKA- dziekuje,pysznyzjadlam oba bo Tomi ma zajete ręce;-):-)
No i jak z tym testem? Odpowiedziałaś na wszystkie pytania?Witajcie dziewczynki :-)
O dzidzie staramy sie z mezusiem od 1,5 roku. 10 maja dostalam "okres", ktory trwal dokladnie 1,5 dnia czyli skonczyl sie wczoraj kolo poludnia. Ponadto od ponad tygodnia mialam podwyzszona temperature, a dzis mialam zawroty glowy i klucie w prawym jajniku. Oj, moze w koncu sie zdarzy.... ;-) Jutro zrobie test, chociaz na wiele nie licze...
Pozdrawiam serdecznie!

A ja teściową żeby nas odwiozła do przedszkola bo nie dam rady jej zaprowadzić bo leje pierońsko
Mam nadzieję że droga do przedszkola nie zalana bo przedszkole w dołku i nie wiem czy się pod przedszkolem nie utopimy
Pluję sobie w brodę o ten syrop ale ... mała ładnie teraz oddycha :-( K..wa mać mam strasznie mieszane uczucia czy jej dawać. Ale wtedy miała Eurespal a nikt nie powiedział że to reakcja na substancje czynną
Mogła tak zareagować na substancje pomocnicze w nim a Pulneo ma ciut inne
Nie wiem co mam robić :-(
ale juz 3 tabletki zostaly i zaczne wracac do siebie