• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc dziewczynki kochane:):) wyspałam sie ładnie :):) mam mały problem nie potrafie wkleic zdjecia na zamknietym :(
i w ogóle co z BB77?? dawno tu nie zaglądała....

reklama
Może jednak za bardzo chcę. Ale co mam kurcze zrobić. Staram sie odpuścić ale ciągle i tak myśle o tym:szok::szok:

Wisienka mam identycznie - wczoraj takiego doła złapałam jak zrobiłam test i był negatywny ze szok - popłakałam sie i powiedziałam sobie odpuszczam - ale i tak ciągle o tym myslę :-(

bibinka nie wiem czy chce miec jeszcze nadzieje i znowu się rozczarowac :-( a okres ostatni miałam ze 3 miechy temu cos koło lutego także u mnie to nie ma znaczenia jak nie dostanę cos sie poknociło - we wtorek ide do gina

Sol tez dawąłam małej eurespal kilka razy ale jak ma takie skutki uboczne to pierniczę :szok: - na moja mała działa najlepiej Mucosolvan zawsze jej po tym przechodzi szybciutko

mama jak się spało???jeszcze tylko 3 tabletki,może się nie wyprowadzą:-D:-D.ja wczoraj piłam 2 razy meliskę,lepiej mi po niej,żołądek nie wariuje i jestem spokojniejsza,aż wieczorem padłam jak kawka,M był niepocieszony:zawstydzona/y:
BIBINKA-no tak niedoczytalam:sorry2::sorry2:spalo sie si bo wczoraj cwiczylismy nasza nowa pozycje-Tomi caly szczesliwy,podoba Mu sie...a potem jeszcze pomasowal stopy i spalam jak dziecko.jeszcze 3 tabsy i ....bede wolna!!!!! fajnie,ze meliska pomogla....trzymaj sie jej:tak::-D
MLODAM- trzymam kciuki za zdrowko taty i badz dzielna-wszysce badzcie ,zeby tata nie widzial Waszych smutnych min bo to Mu nie ulatwi powrotu do zdrowia,dlatego bądz dzielna i glowa do gory:tak:tule...
JSORBEK- 7 dni od zaplodnienia a nie od stosunku:tak:bedzie dobrze,ja tam dalej trzymam kciuki:tak:;-)

mama na opakowaniu wyraźnie pisało od stosunku i że wykrywa nawet 2-3 dniowa ciąże :sorry: ale idiotka ze mnie bo wciaz gdzies tam sie tli nadzieja - jak to ladnie ktos powiedział nadzieja umiera ostatnia :zawstydzona/y:

A co to za nowa pozycja ??:-D

jsorbek wiem o czym mówisz..my się staraliśmy o 2 dzidzię 9 m-cy,a i tak się skończyło,jak się skończyło;(.idź koniecznie do gina.

zmykam narazie...

BIBINKA- papa;-)
SZCZESLIWA- witaj a na zamknietym trzeba wklejac fotki przez fotosik i troche to zagmatfane jest mi Tomek wstawial:tak:a bb77 ma komunie corki i moze wleci po weekendzie...mam nadzieje ze wszystko u Niej si:sorry:
JSORBEK- zaproszenia wysyla Agnieszka.kk bo Ona sie opiekuje drupą jak sie pojawi to pewnie Ci wysle:tak:ja wiem ze 7 dni od zaplodnienia np quik,napisze Ci ze poki nie masz @ to kciuki zacisniete:tak:i daj znac po izycie u ginek:tak:a pozycja......faceci ja lubia.....tak mysle:cool2:

mama a przez żabe sie nie da ( imageshack ??)

Oki to czekam na zaproszenie bo bardzo chciałabym zobaczyć wasze buźki :) i waszych pociech

reklama
hej kochane dziewczyny
na początek jak zwykle puszcze monologa więc niech się ratuje kto może :):):):)

jeszcze was nie nadrobiłam ale zrobie to dopiero puźniej bo jusz jedno zamówionko wysłałam i musze jusz po mału przygotować następne bo jutro nie będzie jak tego zrobić :(
więc tak podkusiło mnie i zrobiłam dziś ten test i wszła jedna gruba krecha :( ale znajoma jak odstawiła tapsy to dopiero po 6 -ciu m-cach zaszła a że ja długo brałam to może tesz troszke będe musiała poczekac ale to nic poczekam jak trzeba :) w końcu sie uda :) a i poród będzie blize wiosny także sie nie łamie :):) co to to nie :):):)
porobiłam jusz grzecznie zdjęcia więc dziś je wrzuce na bloga jak skończe to dam znac :):) acha i postanowiłam nie kupować juz żadnych testów żeby mnie nie korciło niepotrzebnie i nie robić ich przed @ ani w jej dniu tylko dopiero wtedy jak sie spuźni kilka dni :) grneralnie humorek całkiem całkiem teraz szybko musze sie obrobić a potem zaczne was nadrabiac :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry