Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
czesc dziewczynki kochane
wyspałam sie ładnie 
mam mały problem nie potrafie wkleic zdjecia na zamknietym 
i w ogóle co z BB77?? dawno tu nie zaglądała....
i w ogóle co z BB77?? dawno tu nie zaglądała....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może jednak za bardzo chcę. Ale co mam kurcze zrobić. Staram sie odpuścić ale ciągle i tak myśle o tym![]()
- na moja mała działa najlepiej Mucosolvan zawsze jej po tym przechodzi szybciutkoBIBINKA-no tak niedoczytalammama jak się spało???jeszcze tylko 3 tabletki,może się nie wyprowadzą.ja wczoraj piłam 2 razy meliskę,lepiej mi po niej,żołądek nie wariuje i jestem spokojniejsza,aż wieczorem padłam jak kawka,M był niepocieszony
![]()

spalo sie si bo wczoraj cwiczylismy nasza nowa pozycje-Tomi caly szczesliwy,podoba Mu sie...a potem jeszcze pomasowal stopy i spalam jak dziecko.jeszcze 3 tabsy i ....bede wolna!!!!! fajnie,ze meliska pomogla....trzymaj sie jej

tule...
bedzie dobrze,ja tam dalej trzymam kciuki
;-)jsorbek wiem o czym mówisz..my się staraliśmy o 2 dzidzię 9 m-cy,a i tak się skończyło,jak się skończyło;(.idź koniecznie do gina.
zmykam narazie...
a bb77 ma komunie corki i moze wleci po weekendzie...mam nadzieje ze wszystko u Niej si
ja wiem ze 7 dni od zaplodnienia np quik,napisze Ci ze poki nie masz @ to kciuki zacisniete
i daj znac po izycie u ginek
a pozycja......faceci ja lubia.....tak mysle