• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama, bibinka - nie przemęczam sie :tak: Ale już mam dwa i pół pokoju posprzątane, kawę mężowi już nastawiłam bo już jadą :-D Jeszcze mi biurko i stół w pokoju zostały :-D No i pranie muszę powiesić i nowe nastawić :-D Po za tym jeszcze tylko odkurzyć i będzie wsio :-D Najważniejsze że z zabawkami Karoli się już uporałam :-D A kurze mam w nosie i jutro sobie zetrę :tak:

jsorbek - nie łam się - mi test z Karolą wyszedł dopiero w dniu @ bo nie chciała do 16 przyleźć to zatestowałam :-D

maryla - ja zaszłam w drugim cyklu po odstawieniu a znam dziewczyny co zaraz po a i takie co rok-dwa czekały - nie ma reguły :tak: A jak chcesz ciut przyspieszyć to poproś gina o Clostilbegyt - bierzesz go od 2 do 6 dnia cyklu a potem działasz na maxa - tylko trzeba uważać bo mogą bliźniaki albo więcej wyjść :-D Ale ty przeca chcesz bliźniaki :-D

Witam się ze wszystkimi co już wstali a jeszcze się nie witałam :-D

Dzisiaj na 14 idę po Karolę - potem na miasto poszukać jakichś fatałaszków a na 16 na zebranie więc od 13.30 mnie nie będzie bo po zebraniu jadę do teściów i wracamy z Karolą - miała zostać do wieczora ale szefowa teściowej wpadła na pomysł że o 19 przyjmie dwóch pacjentów i musi do pracy na 19 iść :dry: I jutro i w niedziele też idzie na 19 :wściekła/y: Ech ci stomatolodzy - oni mają nasrane do gara :dry:

Idę sprzątać dalej :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hejka:)
Na początek życzę wam miłego dnia:)
Siedzę przy laptopie już około 40 minut i zasiedziałam się na zamkniętym i na gg z Aguśką naszą sobie rozmawiałam:)
Nie długo śniadanko,kawka i pewnie do pracy:)

Hejka:)
Na początek życzę wam miłego dnia:)
Siedzę przy laptopie już około 40 minut i zasiedziałam się na zamkniętym i na gg z Aguśką naszą sobie rozmawiałam:)
Nie długo śniadanko,kawka i pewnie do pracy:)
Dzieki Aguś za rozmowe :) i za instrukcje na zamknietym wiec dziewczynki ja juz zdjątko wkleiłam:):) Smacznego śniadanka Aguś:*

mama a przez żabe sie nie da ( imageshack ??)

Oki to czekam na zaproszenie bo bardzo chciałabym zobaczyć wasze buźki :) i waszych pociech
JSORBEK- ja tam nie wiem dokladnie bo ciemna masa komputerowa jestem i mi zawsze Tomi wstawia:sorry2:ale na zamknietym jest malo fotek tu na naszym trzeba poszukac mysle ze gdzies w okolicach 700,800 jest duuuuzo naszych fotek trzebaby poszukac-juz wczesniej wstawialysmy:-Djak znajde czas to poszukam gdzie byly te fotki:sorry2:
AGNIESZKA- witaj z rana:)))
MARYLKA- dobre podejscie i czekamy na fotki:):):)))
SZCZESLIWA- ide Cie zobaczyc:)))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
mama dzięki - ja sobie w domu podpatrze bo w pracy to wole nie ryzykowac ;-)

witaj Agnieszko :-)

Sol no zobaczymy bo brzunio mnie nadal troche pobolewa tak nie na okres - mam takie dziwne uczucie jakby się tak napinało mi podbrzusze :sorry:

W ogóle bede miała prośbe dziewczynki MAMA albo AGA jakby mnie w weekendzik nie było a to bardzo możliwe to mogłabym prosic MAMA żebyś mi wysłała eska jak coś bedzie sie działo tu ba BB ?? Albo ty Aguś na gg jakbyś mi napisła?? :):) Bo potem mam tyle nadrabiania ze szok:)
A teraz śmigne sobie do sklepu nie uciekac mi zaraz wracam :P

Ostatnia edycja:
W ogóle bede miała prośbe dziewczynki MAMA albo AGA jakby mnie w weekendzik nie było a to bardzo możliwe to mogłabym prosic MAMA żebyś mi wysłała eska jak coś bedzie sie działo tu ba BB ?? Albo ty Aguś na gg jakbyś mi napisła?? :):) Bo potem mam tyle nadrabiania ze szok:)
A teraz śmigne sobie do sklepu nie uciekac mi zaraz wracam :P

to się nazywa uzależnienie ;-) :-D:-D:-D

reklama
to się nazywa uzależnienie ;-) :-D:-D:-D

Nic nie mów :-D
Wszystkie tu prawie są uzależnione.Przecież ten watek normalnie wrze :-)

Czasami mój M na mnie krzyczy że dużo siedzę przed kompem ale jest wyrozumiały na szczęście:)

No nic Ja na razie uciekam zająć się domem,będę jednym okiem zaglądałam na bb bo jestem uzależniona :-D:-D nie no żartuję oczywiście chyba aż tak źle to ze mną nie jest...:confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry