hej babencje
a ja dziś Alę w domku zostawiłam,bo dzis wyjeżdżamy bez niej i muszę się jeszcze nacieszyć.poza tym zimno i wieje,a M pojechał autem do pracy.też nie może być chory,bo jutro ten maraton...
sol moja brała pulneo przy zapaleniu płuc i nic jej nie było.może zadzwoń do tej lekarki,albo przejdz się do przychodni,co?
kasiawie mam nadzieję,że najgorsze dolegliwości Cię ominą
mama jak się spało???jeszcze tylko 3 tabletki,może się nie wyprowadzą
.ja wczoraj piłam 2 razy meliskę,lepiej mi po niej,żołądek nie wariuje i jestem spokojniejsza,aż wieczorem padłam jak kawka,M był niepocieszony
hej nagapalma ale Ty zaganiana jesteś
iwonka2b trzymam kciuki ,żeby tym razem się udało
:-)!!!
sisyw witam!jak test??

a ja dziś Alę w domku zostawiłam,bo dzis wyjeżdżamy bez niej i muszę się jeszcze nacieszyć.poza tym zimno i wieje,a M pojechał autem do pracy.też nie może być chory,bo jutro ten maraton...
sol moja brała pulneo przy zapaleniu płuc i nic jej nie było.może zadzwoń do tej lekarki,albo przejdz się do przychodni,co?
kasiawie mam nadzieję,że najgorsze dolegliwości Cię ominą

mama jak się spało???jeszcze tylko 3 tabletki,może się nie wyprowadzą

.ja wczoraj piłam 2 razy meliskę,lepiej mi po niej,żołądek nie wariuje i jestem spokojniejsza,aż wieczorem padłam jak kawka,M był niepocieszony
hej nagapalma ale Ty zaganiana jesteś

iwonka2b trzymam kciuki ,żeby tym razem się udało
:-)!!!sisyw witam!jak test??
Niby nie pieniądze ale wolałabym Karoli za to kupić rajstopki albo bluzkę zamiast wyrzucać :-( Mądry polak po szkodzie jak to się mówi
A syrop już jej inny podałam - mam nadzieję że zadziała jak powinien