• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dobranoc ZAPMARTA:-) Życzę wykonania planu:tak::tak::-D

Ja też idę lulu bo mi się coś oczka zamykają;-) Do jutra kobitki:tak::tak::tak:

reklama
czesc dziewczyny,tak mi przykro bo ostatnio nie mam zupełnie czasu,a tęskno mi za wami:-(
mama co ten Twój suwaczek tak szybko się przesunął????:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
mariolka kobietko dlaczego jesczze nie testujesz:-p:-p:-p
Sol mam nadzieje ze Karolci nic nie będzie!!!

przepraszam ze wszytskim nie odpisuje ale tak pobieznie poczytałam.
Ja czuje sie w miare dobrze,czasami mnie mdli trocheszczególnie jak jestem głodna:baffled:a jeste coraz częściej. prawie w ogole mnie nie ciągnie ddo słodkiego-a to sukces i sie ciesze.
do ginek pójde chyba dopiero za 3 tyg czyli 1 czerwca i jak mi nie zrobi usg to pojde do niego prywatnie,nie zamierzam tracic tak cennych chwi jak usg Fasoleczki,a za 3 tyg to juz powinno byc duzo widac:tak::-)

no i masz wszystkie uciekly:tak:no to ja tez zaraz zmykam:tak:karaluchy i do jutra!!!!!!
KASIAWIE- czesc -moj suaczek dostal dopalaczy:)))) a na powaznie to juz mnie nerwy zjadaja i skrocilam branie o 9 dni i dlatego przypieszyl:)) za 2 tyg mam wiztye u ginek i zobaczymy czy to cos dalo i bedzie pecherzyk:))

Ostatnia edycja:
no i masz wszystkie uciekly:tak:no to ja tez zaraz zmykam:tak:karaluchy i do jutra!!!!!!
KASIAWIE- czesc -moj suaczek dostal dopalaczy:)))) a na powaznie to juz mnie nerwy zjadaja i skrocilam branie o 9 dni i dlatego przypieszyl:)) za 2 tyg mam wiztye u ginek i zobaczymy czy to cos dalo i bedzie pecherzyk:))

a to tak można??????????????to juz tylko 9 dni,tak długo wytrzymałas,żeby sie nie spartaczyło :-(

Sol - życzę Wam obu dużo zdrówka i też myślę, ze Karoli po jednej dawce nic nie będzie ...

pysia - mówisz przytulanki przed lustrem lubisz??? fajnie ...
ja mam sentyment do samochodu ... :zawstydzona/y:

a co to są dni skupienia? u nas chyba tego nie było ...

pysia,nika - trochę dla Natalki, a trochę dla siebie - do torby do szpitala bo juz powinnam mieć pokupowane i spakowane a tu nic ... :no:

zapmarta - bo na zamkniętym to nie mozna tak po prostu wstawiać fotek, trzeba w jakimś fotosiku lub podobnym i potem załączać linka ... zagmatwane ...

mama05 - ja też często kilka rzeczy na raz robię ale i tak Cie podziwiam ;), i masażu stópek zazdroszczę ....

KasiaWie - cudo zobaczysz na USG, obiecuję ;), idź koniecznie ...

Witajcie dziewczynki :-)
O dzidzie staramy sie z mezusiem od 1,5 roku. 10 maja dostalam "okres", ktory trwal dokladnie 1,5 dnia czyli skonczyl sie wczoraj kolo poludnia. Ponadto od ponad tygodnia mialam podwyzszona temperature, a dzis mialam zawroty glowy i klucie w prawym jajniku. Oj, moze w koncu sie zdarzy.... ;-) Jutro zrobie test, chociaz na wiele nie licze...
Pozdrawiam serdecznie!

kasiawie-mozna tak bo ja je bralam bez przerwy na @ i to ze zrezygnowalam z 9 szt nie bedzie mialo wiekszego wplywu a moja rodzina przez te 9 dni moglaby sie wyprowadzic:dry::tak:wiec wole nie ryzykowac a oza tym i tak nic juz nie zrobie bo juz te 9 wyrzucilam dzis do kosza:tak:
KPI- dobra organizacja to podstawa i duzo da sie zrobic-zobaczysz jak sie Mala urodzi:tak::-D:-Di pakuj torbe,pakuj:tak:
AGNIESZKA- hejka noca i ja juz naprawde ide spac choc film jeszcze leci,ale juz niedlugo:happy2:papa do jutra!!

Ja też za chwilę uciekam spać,rano do was zajrzę:))
DOBRANOC:))

...a i witam nową staraczkę.Powodzenia i daj jutro znać jaki wynik testu:)

reklama
no i wez tu odejdz od BB-witam Cie SISYV- trzymam kciuki za jutrzejszy test i szybko daj znac-objawy mas piekne!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry