• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Oj jest tego wszystkiego na allegro, ze glowa mala :) ale nie ukrywam, ze lubie zakupy przez internet. Wlasnie zamowilam dwie bluzeczki na lato pikne :)))
A i zaproszenia dzis projekt zaakceptowalam i maja mi napisac jak wysla zaproszenia uff..mam nadzieje, ze jutro wysla

Oj jest tego wszystkiego na allegro, ze glowa mala :) ale nie ukrywam, ze lubie zakupy przez internet. Wlasnie zamowilam dwie bluzeczki na lato pikne :)))
A i zaproszenia dzis projekt zaakceptowalam i maja mi napisac jak wysla zaproszenia uff..mam nadzieje, ze jutro wysla

No to już wszystko pozałatwiane;-) Czy Wam jeszcze coś zostało?

NIKA, bardzo milutko hehe. ide chyba w kime z Moim, bo mnie spanie bierze a trzeba przezyc jakos w pracy ... a juz prawie wszystko zalatwione. No jeszcze spowiedz, poradnia 2 spotkania i koniec i nie wiem co z dniami skupienia, czy musimy na tym byc. Ksiadz nic nie wspominal o tym

Ogłaszam akcję przeganiania chmur!!!! :):)

Chmury, chmury idźcie precz, ja chcę słońce dzisiaj mieć!!! Prawie rym :D:D ale może też podziała

Ja już założyłam nawet taki wątek na zamknietym i fotkę wstawiłam tylko Ja bo dziewczyny nie mają chyba ochoty się pokazać:((
mamy ochotę, ale na otwartym mogę wstawiać fotki a tam nie, ciekawe czemu ???

Nadrobiłam 10 stron :D

Dzięki za wszelkie słowa pocieszenia :*

Ja jestem tutaj króciutko, ale już się zadomowiłam, więc jak pozwolicie to też chętnie Was poznam :)

Marylko kciuki

Ja umówiłam dziś męża na badanie nasienia, rozkręcamy tę machine :dry:

czyli do przodu !!!! bardzo dobrze, wszystko trzeba sprawdzać, każdy wariant aby dzidzia była.

Dopiero wróciłam z pracy i ledwo zipie. Teraz jeszcze mnie czeka wyładunek auta. Stojaki muszą powędrować do piwnicy bo ledwo się mieszczę w moim autku. Nie wiem czy dam radę dziś popisać ale pewnie was poczytam. Pozdrawiam was serdecznie i ściskam.

wisieńka, i ja jakaś dętka jestem. Zmęczona na maxa i taka jakaś ... czekamy co ?

zap ??? A czemu?

k..wa mać - właśnie zauważyłam skład pulneo - już wylałam go do kibla - nie będę truła znowu dziecka - teraz żałuję że nie sprawdziłam wcześniej ze to to samo co Eurespal :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Szlag by trafił - mam nadzieję że nic Karoli nie będzie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ostatnio po tym gównie w szpitalu wylądowała z odwodnieniem po 10 dniowej biegunce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Co za los jak ja jestem to nikogo nie ma, a jak sobie idę to się laski zlatują:blink:
ELLETH- ja czasem tez tak mam...:tak:;-)ale widzisz juz sie babki zlecialy:-D
Witam wieczornie :-)mama05, trzymam kciuki, żeby szybko się udało :tak: masz rację, że grunt to się wyluzować ... nam z Zuza się udało w cylku 'spisanym na straty', jak olałam monitoringi, tabletki itp .... tylko ciężko mi to wyluzowanie przyszło, bo po 10 miesiącach :baffled: ale mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej :rofl2:
JOL- dziekuje Ci kochana,ja licze na to ze sie uda ale nie nastawiam sie ze szybko...moze sie zdziwie;-):tak:zobaczymy!!!ukochaj 4-m-czna Zuzanke:tak:to obie mamy Zunie:-D
marylko - ja nad tym samym się zastanawiam :crazy:, jak dziewczyny godzą to wszystko, bo jak ja siedzę na BB i tak naprawdę piszę i się udzielam - to nic nie jest zrobione w domu, a na pewno niewiele ...
KPI,MARYLKA- nie wiem o co kaman bo zadna z nas nie jest tu 24 h na dobe-jesli o mnie chodzi to odpalam kompa jak odwioze Zuze do przedszkola,zanim sie pozalacza wszystko to robie sniadanko i jak jemy z Domisiem to sobie nadrabiam i robie pierwszy odpis,potem Domi bryka na gore a ja do pozadkow,ale mam Was na oku...jak sprzatne to zasiadam z kawa na BB Domi jak chce na dwor to Go wypuszczam na ogrod a jak chce na spacer to idziemy...jak jest na ogrodzie to robie miesko na obiad ,pisze z Wami,robie henne i gadam przez tel-umiem robic 4 rzeczy na raz a jak Domi zasypia to mam w domu wszystko zrobione i 3 godz.dla Was(choc w tym czasie jestem tez na ogrodzie jak Domi spi i moge spokojnie porobic swoje rzeczy bo On chce pomagac a nie przy wszystkim moze....po 16 jedziemy po Zuze i jak oni sie zejda to zabawa na 102 i tez moge miec Was na oku a jak Tomi wraca po 17 to juz jestesmy rodzinnie i nie siedze na BB.NIE WIEM JAK TO organizuja sobie dziewczyny pozostale ,ale ja tak wlasnie.

ZAPMARTA- witam wieczorkiem;-)
SOL- dobrze ze bylyscie u lekarza i juz wisz jakie leki podawac i sobie i Karoli,a jutro juz wraca mąż:tak:

my po kolacji pokapalismy krasnale,potrenowalismy nasza pozycje:rofl2::rofl2::rofl2:a teraz Tomi robi mi masarz stóp a ja z laptopem na kolanach skrobie...i wolno mi to idzie bo niewygodnie....:sorry2:
WISIEŃKA- jak tam ogarnelas wszystko w domku???
NIKA- masz jeszcze tego torta truskawkowego???:sorry2:jesli tak to poprosze 2 kawalki zawsze po przytulaniu zjadlabym cos slodkiego:-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry