Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj jest tego wszystkiego na allegro, ze glowa malaale nie ukrywam, ze lubie zakupy przez internet. Wlasnie zamowilam dwie bluzeczki na lato pikne
))
A i zaproszenia dzis projekt zaakceptowalam i maja mi napisac jak wysla zaproszenia uff..mam nadzieje, ze jutro wysla
mamy ochotę, ale na otwartym mogę wstawiać fotki a tam nie, ciekawe czemu ???Ja już założyłam nawet taki wątek na zamknietym i fotkę wstawiłam tylko Ja bo dziewczyny nie mają chyba ochoty się pokazać(
Nadrobiłam 10 stron
Dzięki za wszelkie słowa pocieszenia :*
Ja jestem tutaj króciutko, ale już się zadomowiłam, więc jak pozwolicie to też chętnie Was poznam
Marylko kciuki
Ja umówiłam dziś męża na badanie nasienia, rozkręcamy tę machine![]()
Dopiero wróciłam z pracy i ledwo zipie. Teraz jeszcze mnie czeka wyładunek auta. Stojaki muszą powędrować do piwnicy bo ledwo się mieszczę w moim autku. Nie wiem czy dam radę dziś popisać ale pewnie was poczytam. Pozdrawiam was serdecznie i ściskam.

Szlag by trafił - mam nadzieję że nic Karoli nie będzie 

Ostatnio po tym gównie w szpitalu wylądowała z odwodnieniem po 10 dniowej biegunce 

ELLETH- ja czasem tez tak mam...Co za los jak ja jestem to nikogo nie ma, a jak sobie idę to się laski zlatują![]()
;-)ale widzisz juz sie babki zlecialy
JOL- dziekuje Ci kochana,ja licze na to ze sie uda ale nie nastawiam sie ze szybko...moze sie zdziwie;-)Witam wieczornie :-)mama05, trzymam kciuki, żeby szybko się udałomasz rację, że grunt to się wyluzować ... nam z Zuza się udało w cylku 'spisanym na straty', jak olałam monitoringi, tabletki itp .... tylko ciężko mi to wyluzowanie przyszło, bo po 10 miesiącach
ale mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej
![]()
zobaczymy!!!ukochaj 4-m-czna Zuzanke
to obie mamy Zunie
KPI,MARYLKA- nie wiem o co kaman bo zadna z nas nie jest tu 24 h na dobe-jesli o mnie chodzi to odpalam kompa jak odwioze Zuze do przedszkola,zanim sie pozalacza wszystko to robie sniadanko i jak jemy z Domisiem to sobie nadrabiam i robie pierwszy odpis,potem Domi bryka na gore a ja do pozadkow,ale mam Was na oku...jak sprzatne to zasiadam z kawa na BB Domi jak chce na dwor to Go wypuszczam na ogrod a jak chce na spacer to idziemy...jak jest na ogrodzie to robie miesko na obiad ,pisze z Wami,robie henne i gadam przez tel-umiem robic 4 rzeczy na raz a jak Domi zasypia to mam w domu wszystko zrobione i 3 godz.dla Was(choc w tym czasie jestem tez na ogrodzie jak Domi spi i moge spokojnie porobic swoje rzeczy bo On chce pomagac a nie przy wszystkim moze....po 16 jedziemy po Zuze i jak oni sie zejda to zabawa na 102 i tez moge miec Was na oku a jak Tomi wraca po 17 to juz jestesmy rodzinnie i nie siedze na BB.NIE WIEM JAK TO organizuja sobie dziewczyny pozostale ,ale ja tak wlasnie.marylko - ja nad tym samym się zastanawiam, jak dziewczyny godzą to wszystko, bo jak ja siedzę na BB i tak naprawdę piszę i się udzielam - to nic nie jest zrobione w domu, a na pewno niewiele ...

a teraz Tomi robi mi masarz stóp a ja z laptopem na kolanach skrobie...i wolno mi to idzie bo niewygodnie....
jesli tak to poprosze 2 kawalki zawsze po przytulaniu zjadlabym cos slodkiego:-)