• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nika JA POPROSZE :):):) !!! tak napisałam żeby nie było że potem mi braknie :):):) kurde ale sie zachłanna zrobiłam :):):):)

pysia: no ja tam mam nawijke nie powiem że nie bo kłamać nie lubie :):):) a do tego taka gaduła jestem że hej to w to mi graj jak mam coś opowiadać :):):):):) doradzać :):):) a że jusz troche poznałam gusta mam i sama wiem na co zwracać uwage i wogule jestem w temacie to moge sobie podyskutować :):):):)

kurcze tak mi sie podoba ta dostawa ciuchów że musze Wam te zdjęcia zrobić no i łóżeczko ze słoniem musze sfotografowac :):)

pysia a tym prawie mama to tak mnie nakręciłaś że jak mi odbije to będe jutro testowac jak nie wyjdzie to w sobote i w niedziele tez - a miałam byc rozważna :):):):)

reklama
MARYLKA, no wlasnie jak sie znasz na tym wszystkim to nic tylko doradzac klientom :)))
Wlasnie. Czas na nowe zdjecia na blogasku, bo ostatnie to z marca sa az :P

MARYLKA - Ty raptusie - miałaś wytrzymać do niedzieli:-D:-D
MAMA - nic się nie martw na zapas;-) Życzę Ci z całego serca żeby było dobrze i żebyś szybko chodziła z duuużym brzuszkiem:tak::tak:
PYSIA - zazdroszczę pogody:happy: U nas się akurat dziś zepsuła i zrobiło się zimno - brrr

MARYLKA- a co bedziesz rozwazna-testuj:tak:
my juz po kawce i teraz znikam na troche posiedziec z rodzinkom;-)
pewnie wlece wieczorkiem;-)

NIKA, ja poprosze torcika byleby nie za slodki byl :))) a truskawki uwielbiam wprost :)
MARYLKA, kurde... chcialabym zebys byla w tej upragnionej ciazy. Jak Ty wszystko piszesz i w ogole... widac, ze bardzo bardzo nie mozecie sie doczekac fasolki :) mam nadzieje, ze udalo sie Wam w tym cyklu :)))

MARYLKA, nika, nu pogoda piekna po prostu

Lecimy na ten spacerek chyba

Nioo to zmykaj do rodzinki :):)
Ja też za chwilke bede zmykac bo mój kochany nerwusek bedzie wracał z pracki :):) wiec musze nadrobić wczorajsza cisze he he juz mi dzisiaj powiedział ze jak tylko wróci to sie bedziemy przytulac :):)

brrrr
co za pogoda!!! nie można nic zaplanować, bo zwariował maj w tym roku. Ja już chcę słoneczko i bez deszczu dni....

Spać mi się chce cały dzień..

Czy są jakieś nowe zaciażone od dzisiaj??? Bo teraz to się zmienia z dnia na dzień :D:D a ja na bieżąco nie mam szans być, także najważniejsze czy są nowe przyszłe mamuśki. :):)

Nadrobiłam 10 stron :D

Dzięki za wszelkie słowa pocieszenia :*

Ja jestem tutaj króciutko, ale już się zadomowiłam, więc jak pozwolicie to też chętnie Was poznam :)

Marylko kciuki

Ja umówiłam dziś męża na badanie nasienia, rozkręcamy tę machine :dry:

reklama
brrrr
co za pogoda!!! nie można nic zaplanować, bo zwariował maj w tym roku. Ja już chcę słoneczko i bez deszczu dni....

Spać mi się chce cały dzień..

Czy są jakieś nowe zaciażone od dzisiaj??? Bo teraz to się zmienia z dnia na dzień :D:D a ja na bieżąco nie mam szans być, także najważniejsze czy są nowe przyszłe mamuśki. :):)
no dobrze mówisz kobietko :) co to za maj ??? ja też chcem już słoneczko :):):)

Nadrobiłam 10 stron :D

Dzięki za wszelkie słowa pocieszenia :*

Ja jestem tutaj króciutko, ale już się zadomowiłam, więc jak pozwolicie to też chętnie Was poznam :)

Marylko kciuki

Ja umówiłam dziś męża na badanie nasienia, rozkręcamy tę machine :dry:
twardzielka jestes :) tyle nadrobiłaś :) no ale dziewczyny nie maja pod tym względem litości stukają i stukają :):):)

NIKA, ja poprosze torcika byleby nie za slodki byl :))) a truskawki uwielbiam wprost :)
MARYLKA, kurde... chcialabym zebys byla w tej upragnionej ciazy. Jak Ty wszystko piszesz i w ogole... widac, ze bardzo bardzo nie mozecie sie doczekac fasolki :) mam nadzieje, ze udalo sie Wam w tym cyklu :)))

MARYLKA, nika, nu pogoda piekna po prostu

Lecimy na ten spacerek chyba
dzięki kochana jestes zawsze tak we mnie wierzysz i tak mi kibicujesz :) zresztą jak Wy wszystkie :-):-):-)

mowisz ????? no nie wiem sama , jest sens robic co chwila test????? yobacye rano :-):-):-):-):-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry