• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc dziewczyny po południowo i zapraszam na kawke :-) . Ja z prosba do Was planuje zrobic dla męża tort na urodziny znacie moze jakis dobry przepis na krem do przełożenia kupiłam taki z torebki ale chciałabym zrobic cos innego z góry dziekuje.

reklama
cześć EWCIA822- ja tez musze drugi raz odkurzyc bo mam na dole ciemne panele a moje dzieci wlasnie ciastka jadly i widac kazdy okruszek:dry: to przyjemności z kolezanka:tak:
NIKA- jak tam Tobie dzien mija???
pewnie za chwile Wisieńka do nas dolaczy po pracy....a nie,cos pisala wczoraj ze jakies zebranie ma w pracy i bedzie pozno...:sorry2:
SZCZESLIWA- ja mam 27 lipca a DOMI 30 lipca:)))

Ostatnia edycja:
Aga dopiero teraz zauważyłam ten drugi suwaczek ale ze mnie gapa :tak: kiedy masz urodziny?
...a już wiem no to Tobie i mamie szykują się lipcowo-sieprniowe imprezy:))
EwkaWitaj!
słoneczka życzę i miłej kawki:)
Fleur witaj!
Ja niestety nie umiem tortów robić także nie pomogę:)

Ostatnia edycja:
Czas na kawusie, a po niej idziemy na spacerek mmmmm.... pogoda jest cudowna. Jest wrecz upalnie. Az zal siedziec w domciu

FLEUR- hejka:tak:a ja czesto robie ale murzynka albo serniki albo jablecznik:tak:takich z kremem nie robie bo dla nas za slodkie i tez nie pomoge:sorry2:
za pol godzinki bedzie Tomi i wypijemy kawke:tak:
SZCZESLIWA- moze zamiast misia daj tygryska bedzie bardzie rzucajacy sie w oczy;))choc ja tam wszystko dojrze-Tomi mowi ze powinnam w policji w dochodzeniówce pracowac:)))))))))))

Ostatnia edycja:
Aga Ja osobiście też bym zmieniła na ciemniejszy:)
Już zmieniłam :):)
cześć EWCIA822- ja tez musze drugi raz odkurzyc bo mam na dole ciemne panele a moje dzieci wlasnie ciastka jadly i widac kazdy okruszek:dry: to przyjemności z kolezanka:tak:
NIKA- jak tam Tobie dzien mija???
pewnie za chwile Wisieńka do nas dolaczy po pracy....a nie,cos pisala wczoraj ze jakies zebranie ma w pracy i bedzie pozno...:sorry2:
SZCZESLIWA- ja mam 27 lipca a DOMI 30 lipca:)))
Mama - ja juz to pisałam ale napisze jeszcze raz dla Ciebie :)
Ja mam 1 sierpnia moja mama ma 2 sierpnia Krzysiek 3 sierpnia mój szwagier 9 sierpnia a mój tatko 19 sierpnia heheh fajnie co:P

reklama
Aga pamiętam pisałaś o tym sierpniu ale będą imprezy:))
Teraz suwaczki wyglądają lepiej:)
mama życzę smacznej kawusi z mężem:))

Ja na razie znikam bo idę po synka do przedszkola,potem obiadek i jedziemy na zakupy także zajrzę do was wieczorem albo jutro rano:)
Miłego popołudnia !!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry