• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wszystkich:-)
idę dziś do fryzjera może sobie humor troszkę poprawię
mamo, mloda hmmmmno denerwuje mnie jak to powiedzieć czuję że mną się nie interesuję, olewa i w niczym nie pomaga :-( czuje się taka nie potrzebna nie atrakcyjna, no to się kłócę bo co zrobić muszę wyrzucić to z siebie :wściekła/y:
bibinko ja równo miesiąc po zabiegu miałam plamienie pół dniowe :-p
2 miesiące po miałam dwu dniowe plamienie no i 25 kwietnia normalny okres

a czy ja też mogę dołączyć się do Was do tego zamkniętego :) plisss
no fryzjer pomoze na pewno :) czasem tak jest tylko jeszcze nie rozszyfrowałam czy panowie co jakiś czas sie opinadlają i zapominaja o nas czy nam tak odbija że nam sie wydaje że oni nie zwracją uwagi no ale to szybko sie zmieni :):):)

bb77-no wkoncu wlecialas,jak po wizycie?????????????????????????????
MARYLKA-dobre podejscie,a moze w tym cyklu spróbujcie przytulac sie co 2 dni-moze za czesto i zolnierzyki nie maja szans sie zregenerowac-przepraszam ma nadzieje ze nie odbierasz tego zle-to taka moja rada i mojego ginek.on mi to powtarzal ,ze przy planowaniu dziecka trzeba dac czas chlopakom zeby dojrzeli....ale to bedzie Wasza decyzja:tak:
IWONKA2B-witam i Ciebie to wiesz co trzeba cos pomyslec i wzbudzic w Nim troche zazdrosci zeby zaczal myslec,ze ma w domu KOBIETE a nie tylko żonke i juz...:-);-)
kobieto ty może faktycznie przestań brać te chormony bo zaczynasz bredzić :):) za co ja niby miała bym sie zdenerwować?? co ??? szalona kozo jedna ty :):):):) ja wiem mam tego świadomość tylko że u nas to czasem cięszko zrobic przerwe :):):) ale popracujemy nad tym :):):):):):):):):):)

kochane wielka prośba poprosze o kciukasy bo dziś tragedia straszna z klientami więc ładnie prosze :)
zdjęcia już prawie wklejone :):)

a ja nie czuje żadnych objawów juz od jakiegoś czasu :) - kilku dni i nie testuje bo to nie w tym cyklu ale spoko loko 25 luty mam termin porodu to jak zajde w tym cyklu co teraz będzie to też się wyrobie :):):)

bb77 witaj kochana :)

reklama
mama spoko możesz nazywać "rzeczy " po imieniu ja z tych mniej delikatnych ;-):-D:-D:-D

bb77 witaj wszystkie tu o tobie myślałyśmy

Dziewczyny strasznie Was przepraszam !!!, że tak się wcisnęłam na zamknięty - ja kompletnie źle zrozumiałam - nie doczytałam po prostu - myślałam ze dopiero teraz go zakładacie - i ze wszystkie, że tak powiem będziemy tam nowe ( tylko pytałam czy mogę dostać zaproszenie bo jestem tu krótko i ze nie wszystkim wyślesz )- dopiero jak poczytałam to się zorientowałam ze już od dawna on istnieje - a ja się tak wepchnęłam - przepraszam bardzo - strasznie mi głupio
:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: - myślę, że jeszcze na mnie za wcześnie na tym wątku - Agnieszko proszę usuń mnie narazie

Ale mi wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tak to jest czasami niestety wiem po sobie ....Ja jak kiedyś kłóciłam sie z moim to też mi gadał że kogoś napewno mam i tylko szukam żeby go zostawić .... wiec mu to wytłumaczyłam dosyc ostro .... powiedziałam ze jak jeszcze raz usłysze taki głupi tekst to sie spakuje i tyle mnie zobaczy.... Bo jeżeli coś mi sie nie podoba to o tym mówie i nie dlatego ze mam kogoś na boku tylko dlatego żeby poprawic relacje miedzy nami .... Po to wyrzucamy to z siebie żeby druga osoba mogła dostrzec to co robi żle i żeby sie poprawiła lub zmieniła swoje zachowanie ...
Zaraz po tej właśnie rozmowie usłyszałam od Krzyśka ze jest głupkiem ze ma tak kochana kobie przy sobie a gada takie bzdury....
bb7 - nioo to mam nadzieje ze już dotarło do niego i jest teraz szcześliwy:)

uuuu a ile to razy ja mówiłam że się wyprowadzę ,, a ile razy słyszałam że mam kogoś nie do zliczenie ,,, :-D

szczęśliwa mogę mówić po imieniu??? no właśnie ja też mówię o co mi chodzi a on nie wiem czy nie słucha czy co już nie wiem jak do niego dotrzeć
jesteśmy razem 9 lat kocham go ale powoli brak mi sił

mamo pewnie że poczekam :):)
Jasne Agnieszka jestem .....:)
Mówie ci z facetami trzeba ostro i na temat ....najlepiej bedzie jak powiesz mu ze chcesz porozmawiac i to szczerze ...... i nie tak np w trakcie robienia obiadu.... tylko spokojnie np wieczorem ..... Powiedz co cie boli że go kochasz bardzo ale brak ci sił .... ze boli cie to jak cie traktuje i zapytaj jak on by sie czuł gdybyś ty była na jego miejscu a on na twoim ... i gdybys ty ciągle olewała jego i w ogole nie słuchała....
SORBUŚ - kochana co ty za brednie opowiadasz ...... masz zostać na tym wątku.....

Ostatnia edycja:
KINGA- chcemy zrobic spotkanie i napisz na PW do Agnieszki kiedy Ci pauje i miejscowosc gdzie mieszkaz bo bedziemy wyznaczaly srodek na spotkanie-jaka miejscowosc-jak Aga dostanie wiadomosci to pod suwaczkiem wklei link i tam bedziemy widzialy jakie kto ma propozycje....
dziękuję za odpowiedz:happy2:
lecz do Agnieszki to ja raczej pw nie napiszę:no:
a co do spotkania to ja i tak odpadam bo nie mam czasu niestety na takie wypady.
Życzę Wam udanego spotkania!!!!
:tak:

Zmykam

SORBUŚ - kochana co ty za brednie opowiadasz ...... masz zostać na tym wątku.....

głupio mi bo sie tak dopominałam jeszcze ehh - człowiek czasem taki glupi i nie pomysli w ogóle :sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Iwonka - Szczęśliwa ma rację musisz pogadać z nim najlepiej na spokojnie bo inaczej ciągle będą nieporozumienia bezsensowne wychodzić na wierzch

Agnieszko miło mi Iwona :) no to spróbuję jeszcze tak jak Ty mi radzisz, może się uda
chodź on nie widzi u siebie winy i zawsze odwraca kota ogonem ale zobaczymy, spróbować można to nic nie kosztuję a pomóc może :)
marylka wiesz może jestem bardziej wrażliwa teraz, może za dużo wymagam ale moim zdaniem facet czasem zapomina że jesteśmy kobietami no i oczywiście uważają że jak jesteśmy już ICH to nie muszą się już starać zabiegać itd itp

Ostatnia edycja:
głupio mi bo sie tak dopominałam jeszcze ehh - człowiek czasem taki glupi i nie pomysli w ogóle :sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Iwonka - Szczęśliwa ma rację musisz pogadać z nim najlepiej na spokojnie bo inaczej ciągle będą nieporozumienia bezsensowne wychodzić na wierzch
Przestan głuptasku takie rzeczy gadac :):)i nie martw sie jest ok:)
Iwonko- mówie ci szczera rozmowa naprawde pomaga ..... i też mówiłam Krzyśkowi ze ja tez mam uczucia i ze nie jestem tylko na "przynieś podaj pozamiataj" bo to nie o to chodzi w związku.... jak mu opowiedziałam jak to wygląda to mu było głupio ze tak postepuje .... i sie zmienił fakt dalej jest obrażalski ale nie tak jak wcześniej ....

Ostatnia edycja:
hej hello!!!wpadam ostatni raz,bo zaraz pakowanie,a chcemy wcześniej jechac do rodziców i pójść z Alą do figloraju:tak::-).a mój M śpi,regeneruje się przed biegiem.
co do kłótni z M,to czasem jest :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,że ho ho!też nie jestem z tych popuszczających facetowi,jestem cierpliwa,ale do czasu:tak:

młodam,iwonka2b mam nadzieję,że @ wkrótce do mnie zawita,będę wiedziała,że wszytsko się reguluje:tak:.ja wybrałam to 1 opak tabsów anty,ale @ po nich nie dostałam i więcej nie biorę:no:

sorbuś no nie przesadzaj,wszytsko jest ok:tak::-)

bb77 WITAJ:tak::-)

kinga dobrze,że wyniki ok:tak:.a co do spotkania...hmmm,to myslę,że każda z nas będzie mieć problem z czasem,ale będziemy próbować:tak:

marylka szalona kobieto,zamęczysz te żołnierzyki:tak::-D:-D.będzie dobrze,zobaczysz:tak::-)

zapmarta dzięki:tak:.na wygrana nie liczymy,chodzi o to,żeby czas polepszyć:tak:.

mama jak pogoda u Ciebie???

szczęśliwa jak tam mdłości??

reklama
szczęśliwa mogę mówić po imieniu??? no właśnie ja też mówię o co mi chodzi a on nie wiem czy nie słucha czy co już nie wiem jak do niego dotrzeć
jesteśmy razem 9 lat kocham go ale powoli brak mi sił

mamo pewnie że poczekam :):)

takie kupiłam uwielbiam ciuszki dla dzieci :):) no i body z misiem :) no i gryzaka no i grzechotkę :-) kurczę całą wypłatę bym wydała a i tak bym wszystkiego co mi się podoba bym nie kupiła
Zobacz załącznik 245580
chyba w kazdym związku tak jest i mi sie zdaje że to "zjawisko " sie powtarza co kilka lat :( niestety ja ostatnio miałam taką awanture w długi weekend :( ale juz jest dobrze i u Ciebie też tak będzie po prostu faceci sa prawie doskonali :):):):) a wiecie parwie robi różnice :):):):)

mama spoko możesz nazywać "rzeczy " po imieniu ja z tych mniej delikatnych ;-):-D:-D:-D

bb77 witaj wszystkie tu o tobie myślałyśmy

Dziewczyny strasznie Was przepraszam !!!, że tak się wcisnęłam na zamknięty - ja kompletnie źle zrozumiałam - nie doczytałam po prostu - myślałam ze dopiero teraz go zakładacie - i ze wszystkie, że tak powiem będziemy tam nowe ( tylko pytałam czy mogę dostać zaproszenie bo jestem tu krótko i ze nie wszystkim wyślesz )- dopiero jak poczytałam to się zorientowałam ze już od dawna on istnieje - a ja się tak wepchnęłam - przepraszam bardzo - strasznie mi głupio
:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: - myślę, że jeszcze na mnie za wcześnie na tym wątku - Agnieszko proszę usuń mnie narazie

Ale mi wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

pięknie prosze o stawienie się w szkrabie jutro na pokazie na widowiskowego kopa w 4 litery za kare będziesz miała widownie za te głupoty i za to wykreslanie skoro jesteś na wątku to znaczy że my wyraziłysmy na to zgode i chęć byś tam była i koniec kropka no

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry