• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maryla blog super tyle cudnych rzeczy hmmm rozmarzyłam się,

ostatnio w ikea siedziałam na dziecinnym chyba ze 2 godziny teraz takie super rzeczy robią dla dzieci super łóżeczka przewijaki ręczniki nocniki talerze no tylko kasę wydawać :P

sorbuś
nio super podłapałam i teraz chodzę i często rzucam to hasło :P:P hihi

reklama
BIBINKA- u mnie pogoda nadal po chinsku czyli jako-tako,nie ma slonka,wieje i ogolnie zimno -nigdzie nie wychodzimy z Domisiem:no:ZYCZE mężowi lepszego czasu:tak:i przyjemnosci we dwoje:tak:a @ przyjdzie...no i jak bedzie jakie news to ja oczywiscie wysle sms'ka:tak::-Dszerokiej drogi i wracaj do nas:-D
KINGA- mam nadziej,ze uda nam sie jakos dograc to spotkanie....
MARYLKA- ide zaraz na bloga:tak::tak::tak::tak:fajnie napisalas o tym kopie dla Sorbusia:-):-):-)
ZAPMARTA- no to jak babcia tak wymeczyla malego Karolka to nie ma sie co dziwic ze tak ladnie spal;-)super
BB77- jak po wizycie u ginek???????????

sorbuś, już skopane...
Marylka, pewnie, że się uda. Nie ma innej opcji !!!

aha i przypominam jeszcze, że ja też robiłam 1 test i był negatywny a za trzy dni był już pozytywny. Nie ma reguły. Nie róbcie za wcześnie, bo można się rozczarować i tyle...

mama, u ciebie dziś pogoda po chińsku a ja na lunch zamówiłam z dziewczynami z pracy chińczyka. Tak mi się chce dziś czegoś niedobrego...

a gdzie moja siostrunia wisieńka, jak zdrówko, samopoczucie. Tęsknie ...

mama, marylka, szczęśliwa, bibinka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dzieki wielkie, że tak mnie przyjmujecie, a głupio mi z powodu tego, że tak sie dopominałam o zaproszenie :sorry: zamiast zostawic wam decyzje - a ja pomyślałam ze to nowy wątek po prostu :sorry:

Ale dobra już nie marudzę bo mnie znajdziecie w końcu :szok: :-D:-D:-D:-D i dupsko mi skopiecie :cool2:

Iwonka - hahah dobry tekst z tym ogonkiem :-D:-D:-D

Szczesliwa z tym sapniem to dopiero ok 5 miesiąca mi przeszło przy majci - masakra zasypiałam, na stojaco - ale to chyba i tak mniej dokuczliwe niź mdłości :)

Niooo lepiej nie marudz bo wiesz hehehe.....
Ja ostatnio miałam tak ze Krzysiek patrzał sobie w oknie ale dosłownie chwile a ja już drzemka heheh nawet nie wiem kiedy .... potem mi powiedział ze on do mnie gadał a tu cisza heheh :)

marylka trzymam kciuki aby się udało
bibinko wypoczynku życzę ale dopiero po gorących chwilach :P hihi

a u mnie zimno i właśnie pada a ja na 14 fryzjer hmmmm jak pech to pech
kurczę mogło by być już ciepło

Ostatnia edycja:
sorbuś:-):-)

marylka cudeńka w tym Twoim sklepie,a dla dziewczynek,to już wogóle:tak:.mogłabym mieć drugą córcię:tak::-),ale jak będzie chłopczyk to też będę mega szczęśliwa,byleby zdrowe:tak::-).bez sensu,po co ja się rozmarzyłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.głupia,głupia,głupia...:-(

no dobra,nie smęcę,zmykam...

MAMA będziemy w kontakcie,dzięki;)

życzę wszystkim UDANEGO WEEKENDU!!!!

Ostatnia edycja:
no i udało mi się w końcu dodzwonić!:-)
jutro rano idę na USG przyjmie mnie prywatnie ginekolog
zapytałam od razu jaki bedzie koszt tego badania (90zł)
ciesze się że udało mi się dostać! :happy2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry