K
Kinga85
Gość
dam znać jak bede mogła na pewno
mam jutro trochę zalatany dzień plus wizytę u teściów ale na pewno napiszę jak bede wolna juz!
3majcie kciuki!!!
3majcie kciuki!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

heh.Dziś mam znowu wolne ale się wybyczę
taki długi weekend mam 
dobrebibinko dostaniesz dostaniesz mój gin mówił że te moje plamienia to były pierwsze "miesiączki" bo jak to on stwierdził nie miało co się złuszczać więc było takie skąpe, a zaraz po @ i po dobrych wynikach dostałam zielone światełko więc starania rozpoczęte
marylko dokładnie prawie doskonali
a mi się przypomniał hmmm nie żart no takie powiedzonko mojej koleżanki które podłapałam od niej
FACET TO ŚWINIA I TO MAŁO RASOWA BO Z PROSTYM OGONKIEM![]()
dobrze mówisz nic tylko ciązy i kasy na te cudamaryla blog super tyle cudnych rzeczy hmmm rozmarzyłam się,
ostatnio w ikea siedziałam na dziecinnym chyba ze 2 godziny teraz takie super rzeczy robią dla dzieci super łóżeczka przewijaki ręczniki nocniki talerze no tylko kasę wydawać
sorbuś nio super podłapałam i teraz chodzę i często rzucam to hasłohihi
no kochana nie dołuj sie zobaczysz jak trzeba to ja na ciebie poczekam i razem będziem brzuchate siedziećsorbuś:-):-)
marylka cudeńka w tym Twoim sklepie,a dla dziewczynek,to już wogóle.mogłabym mieć drugą córcię
:-),ale jak będzie chłopczyk to też będę mega szczęśliwa,byleby zdrowe
:-).bez sensu,po co ja się rozmarzyłam
.głupia,głupia,głupia...:-(
no dobra,nie smęcę,zmykam...
MAMA będziemy w kontakcie,dzięki
życzę wszystkim UDANEGO WEEKENDU!!!!
maryla też dobre hihihia dlaczego faceci szybciej umierają??? EWOLUCJA !!!![]()