• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć kochane. Przeleciałam was po łebkach bo nie sposób nadrobić dwóch dni. Teraz jadę do Osiecznej koło Leszna na weekend i będę dopiero w niedzielę. U mnie za dużo pracy i nerwów z nią związanych. Samopoczucie mam takie normalne i chyba to nic z fasolki w tym m. Boli mnie tylko trochę lewy jajnik. Jesli chodzi o spotkanie to ja się piszę. Zdjęcia na zamnknietym wkleję jak wrócę. Pozdrawiam was wszystkie, ściskam i tulam i witam nowe staraczki. Nie zapomnijcie o mnie bo mam mniej czasu ostatnio ale tak to jest z moją pracą:-):-):-):-):-):-):-):-):-)Jak ja tęsknie za BB aż jakoś mi pusto.:-):-):-):-)

reklama
Sol- jakby Twój mąż zgadł, a się uśmiałam:-D:-D facet z pogrzebówki nie dość, że młody, to także przystojny:tak: ale aby Jego synem był, to odpada, bo raczej byli w jednym wieku:-D:-D

A z prezentem dla 11-sto latki? Spróbuj coś z HIGH SCOOL MUSICAL, HANĄ MONTANĄ, JUSTIN BIEBER, CAMP ROCK:tak: PYTAŁAM 12-STO LETNIEJ SIOSTRY CZYM SIĘ TERAZ INTERESUJĄ:-p

jestem juz ,o matko i corko co dzis z tym forum:szok::szok::szok:jak sie nie moglam "dobić" do wątku i nie chcialo sie polączyć to normalnie poczulam sie zagubiona:eek::eek:pisalam do Marylki,ale napisala ze u Niej tez problemy wiec chyba jakas przerwa techniczne byla czy co?????
ja jak Domi wstanie jade po Zuze a otem do Poznania po Toma i na zakupy:tak:
WISIEŃKA- oczywiscie,ze bedziemy tesknily!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wracaj szybko:tak::tak:

Cześć kochane. Przeleciałam was po łebkach bo nie sposób nadrobić dwóch dni. Teraz jadę do Osiecznej koło Leszna na weekend i będę dopiero w niedzielę. U mnie za dużo pracy i nerwów z nią związanych. Samopoczucie mam takie normalne i chyba to nic z fasolki w tym m. Boli mnie tylko trochę lewy jajnik. Jesli chodzi o spotkanie to ja się piszę. Zdjęcia na zamnknietym wkleję jak wrócę. Pozdrawiam was wszystkie, ściskam i tulam i witam nowe staraczki. Nie zapomnijcie o mnie bo mam mniej czasu ostatnio ale tak to jest z moją pracą:-):-):-):-):-):-):-):-):-)Jak ja tęsknie za BB aż jakoś mi pusto.:-):-):-):-)
nie no zwarjowała nam baba :-D jak mozna kobieto o tobie zapomnieć ??????:confused: no jak ja nie pojmuje jak można by było :no: acha to dlatego że to niemozliwe jest :):):):-D

No nic moje kochane-ja sie zbieram:tak:ja mialam czas na BB to nie dzialalo a teraz ide budzic Domisia i jedziemy na te zakupy;-)postaram sie wleciec wieczorkiem......czy jutro toras duszyczka testuje??????za kogo trzymac kciuki???????????????
MARYLKA- zycze szejke:sorry:moze jeszcze cos sie ruszy:tak:

Dziewczynki właśnie sobie wstałam ahh te drzemki:):) ale po nich czuje sie o wiele lepiej:):) Kochane ja zmykam zrobić krzyśkowi obiadek potem wspolny wieczór... wiec zapewne juz nie wejde a weekend odpada :):) wiec milusiego weekendziku Wam życze :):) i prosze mnie informować jak bedzie sie cos działo :) Buziolki:*

o rany przez tą przerwe jestem ciągle na bieżąco

Wisienka, Szczęśliwa - buziolek i wracajcie szybko

mama no waśnie pisałam na zamkniętym do Szczęśliwej i teraz zobaczyłam ze zeżarło tego posta - to chyba ta przerwa była - ty też szybko wracaj

czy jutro któras duszyczka testuje??????za kogo trzymac kciuki???????????????

ja robię test codziennie:sorry: te cholerne testy z allegro - oczywiście ciągle :no::no::no::-(:-(:-(
wiem, wiem nic nie mówcie :cool::-(

godzina 17:14 - wiecie co zrobilam włąśnie test owulacyjny i znowu pozytywny możliwe to żeby po niecałych dwóch tygodniach by.la znowu owulacja ?? Przedwczoraj był negatywny a dziś kreska testowa dość mocna - mocniejsza niż ostatnio hmm to chyba działamy dzisiaj :confused::-p

Ostatnia edycja:
reklama
A co tu tak spokojnie:szok:
MARAN_ATHA - witaj:-) Jak walka z pleśniawkami?

SZCZĘŚLIWA,WISIENKA - udanego weekendu:tak::tak:
MARYLKA - cały czas trzymam kciuki;-) i jak klienci?
SORBUŚ - Głuptasie;-) Ja wiem gdzie jest Olkusz bo mam babcię niedaleko:cool2: A kiedy powinnaś dostać @?
KINGA - wyniki ok, czekam na wiadomości od ginka:tak:
AGNIESZKA.KK -dzięki:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry