reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hejka ,jestem juz po zakupach:tak:jest tu kto???haloooo
SORBUŚ- jak Ty masz z tym cyklem?????jesli juz raz Ci testy pokazaly,ze mialas owulke to moim zdaniem niemozliwe,zebys znow miala ....czy te owulacyjne tez sa z allegro????????????:( a skoro jutro znwow robisz test ciazowy to bede trzymala kciuki a jak przyjdzie dzien @ a ona nie przyjdzie (czego zycze) to prosze Cie- KUP QUIKA!!! :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :)

mama- jak tam po zakupkach , co kupiłaś dobrego ??:sorry2: Byłaś z dwójką dzieciaków, czy tylko z Dominisiem ?

Szczęśliwa, Bibinka , Wisienka- miłego wyjazdu. Bawcie się dobrze :-)

Ewcia , wiem o co Ci chodzi mówiąc o tym nnym podejściu do śmierci- ja też tak mam. Takie wydarzenie zmienia bardzo podejście do życia i następne żałoby przechodzi się już łagodniej, szczególnie jeśli chodzi o jakąś dalszą ciotkę.
A księża, no właśnie , przystojniaki chyba uciekają do kościołów i zakonów :-) Często trafiam na przystojnych księży :tak:

Ale Paluchem to Ty się zajęłaś profesjonalnie. Mąż napewno zadowolony z takiej opieki :-)

Sol- a Ty widzę i z seksikiem szalejesz. Ja się już boję, chociaż jeszcze nic napewno nie wiem :)

Dzisiaj smażyłam rybkę i smród się niesie na całą chatę :).
Potem byłam z ciocią w centrum ogrodnictwa , kupiłam sobie jakąś japonską wierzbę i 3 azalie. Poplotkowałyśmy i właśnie wróciłam...
...wiecie jak strasznie chce mi się dziś spać.... padam na pysk;-)

Sylvi- ja ostatnio także kupiłam wierzbę, ale nie pamiętam jaką:zawstydzona/y: no i w innym celu niż na ogród, ale jest cuuudowna, będzie miała 20 parę centymetrów

Rybka mówisz:-) ostatnio miałam robić, ale nie wiedziałam gdzie tu jest rybny:sorry2: ale dzisiaj już wiem gdzie:tak: moja ulubiona to SOLA- mniam pychotka:-p

nika dziękuje za pamięć no i chyba jest już lepiej bo nie widze u Ali w paszczy żadnych białych pęcherzyków, ale do niedzieli jeszcze lek będziemy stosować bo medyk zlecił by 5 dni stosować...

pozdrawiam wszystkie staraczki :) i tym którym już sie udało... :)

Witam
ja na chwilkę przywitać się. Uciekam zaraz sadzić azalie na ogrodzie.

sylvi dobrym starym babcinym sposobem na smród- 1/2 litra gorącej wody i łyżka octu, postawić gdzieś w kuchni a woda powinna brzydkie zapachy pochłonąć. Ja wypróbowałam i według mnie działa. :)

Pozdrowionka dla wszytskich, może później zajrzę i doczytam

nie to zebym marudziła czy nażekała ale ktoś mi sie tu wyraźnie opindala i kciuków nie trzyma bo ludzi jak nie było tak nie ma :(

Zaraz wsiąde w pociąg i przyjadę, masz jeden komplecik co mnie się strasznie podoba. ;-)

W ogóle to czesc. :-) @ się pomału rozkręca, więc humor mam zjechany dziś. No ale mam plan działanie - wtorek M. stawia swoich żołnierzyków przed komisję poborową (czyt. badanie nasienia- tylko u nas strasznie drogie -130 zł), a ja w następny poniedziałek idę do gina-endokr. niech mi daję clo i ruszamy.

A poza tym jest mi strasznie strasznie smutno.

SYLVI- ja pojechalam z dziecmi do Poznania po Toma bo akurat prace skonczyl i razem na zakupy:tak:a zakupy byly spozywcze na tydzien...miesko,ryby,slodkie,napoje,soki,chemia,przyprawy........
ELLETH- czemu taka smutna jestes??? przez @ ??czy inny powod???
MARAN- dawaj 5 dni bo niezaleczone plesniawki szybko wracaja:sorry2:
EWCIA- witaj ponownie:tak::tak:
MARGOLCIA-PEWNIE PIEKNE TE AZALIE:tak:;-)

reklama
ZAPMARTA- pustki bo w okolicach 13 przez ponad 2 godziny byla jakas awaria czy cos na BB i wywialo dziewczyny:sorry2:
witam popoludniem:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry