reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewcia witaj. Nie pomogę niestety z tym zdjęciem, bo ja trochę ciemna masa jestem w takich sprawach netowych :):)
mama ja o ogrodzie to mogę rozmawiać godzinami, co widziałam za drzewka, gdzie posadziłabym, a każdą decyzję przed kupnem poprzedzam wnikliwą analizą gdzie ma się znaleźć roślina i czy tam będzie jej dobrze. 400m to nie taki mały ogród, przynajmniej jest bardziej przytulny. A jakie wczoraj piękne drzewa widziałam-klon japoński z czerwonymi liściami i palmowy i miłorząb i mnóstwo innych. A jakie iglaki fajne. Niedaleko moich rodziców jest duża szkółka i mają super rzeczy tam.
elleth nie smuć się. Zjedz kawałek czekolady ,poprawi humor jak ma być @.

reklama
Dziewczyny właśnie jednym okiem oglądam British Talent i uśmiać się można jacy ludzie tam przychodzą :-D bez obrazy ale większość z nich to kretyni na maksa :szok:

Margolcia- spoko;-)

Agnieszka
- właśnie czytałam to co napisałaś Szczęśliwej, już wgrałam zdjęcie, i daję na to "dodaj obrazek"- robię podgląd i lipka. Nie wiem czy zły kod wpisuję czy co:-(

Sylvi- nie, to nie bonsai:no: to wierzba:tak: Pan u którego zawsze robię wiązanki przywiózł mi taką na grobek do Synka, naprawdę jest cuuuudowna...

nika- a dziękuję bardzo, nie jest najgorzej, chociaż śpiąca chodzę straszliwie. Żle się nie czuję , ale koleżanka cioci pytała czy czasem chora nie jestem. Wyglądam jak blade gówienko w trawie ;-) Przydałoby się odrobiną słoneczka :-)

Ewcia a to przepraszam, bo myślałam,że jak takie malutkie to bonsai. Ja dzisiaj też byłam wiązankę na cmentarz zamówić, bo jutro imieniny Zosi :(

Kinga no gratuluję- wypasione ciacho :-) Chociaż już wtrąbiłam paczkę ciasteczek, chętnie się poczęstuję. Dzięki :-)

Agnieszka na jakim programie to leci???

SORBUŚ - Głuptasie;-) Ja wiem gdzie jest Olkusz bo mam babcię niedaleko:cool2: A kiedy powinnaś dostać @?
:-)

a gdzie masz babcie ??
Problem w tym że @ już dawno powinnam miec ( ok 2 miechy temu mialam) ale po tabletkach bardzo mi się rozlegulowało

SORBUŚ- jak Ty masz z tym cyklem?????jesli juz raz Ci testy pokazaly,ze mialas owulke to moim zdaniem niemozliwe,zebys znow miala ....czy te owulacyjne tez sa z allegro????????????:( a skoro jutro znwow robisz test ciazowy to bede trzymala kciuki a jak przyjdzie dzien @ a ona nie przyjdzie (czego zycze) to prosze Cie- KUP QUIKA!!! :)))

mama o @ pisąłam wyżej a jeśli to nie owulka to może jednak to :sorry: kreska testowa ciemniejsza niż kontrolna a przez ostatni tydzień były negatywne poza tym brzuch dalej boli :confused:
na niedziele mam bobo-test kupiony ma czułość 10 mlU/ml także myślę ze spoko ??

kurcze wy znowu o roślinkach a ja w tym temacie zielona jak .... roślinka :-D a bonsai mi się super podoba tylko drogie szkoda mi kasy bo i tak ususzę :sorry:

reklama
AGA, dzieki za zaproszonko. Jak tylko będe przed kompem to dodam fotke :)) a tymczasem nadaje z telefonu :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry