reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dla mnie nidawno temat roślinek nie istniał wcale, a teraz wciągam się strasznie i bardzo mi się to podoba ;-)

jbsorbek to może jednak fasolinka na tych owulacyjnych Ci wychodzi :-)

Margolcia- ja widziałam tę Ukrainkę- rewelacja !!!

mama- to sposoby macie extra, muszę wprowadzić w życie :) Ależ u Was dyscyplina, chciałabym tak. A śpią Ci dzieciaczki w ciągu dnia jeszcze??

reklama
agnieszka dziękuję za zaproszenie, mam nadzieje że nie poknociłam czegoś i dobrze dodałam :D:D bo chwilę musiałam się zastanowić co mam dalej zrobić :D:D
jsorbek super ta kobieta działała prawda. Normalnie mi szczęka opadła z jaką precyzją i lekkością to robiła
kinga tiramisu też lubię bardzo. A ciachem bardzo chętnie się poczęstuję w takim razie :D ucałuj synka , bo wyszło pierwsza klasa
mama oj temat ogrodu jest cudny. Podziwiam za wojskowe wychowanie :D:D przynajmniej wiedzą co ich czeka, a nie rozregulowany dzień :D:D Jak mało zostało Ci tabletek do końca-ja mam jeszcze półtorej opakowania.:D:D Ale nie odliczam do końca, bo nie wiem czy łatwo mi przyjdzie nie łykanie i czy nie wymięknę i nie pójdę po receptę na następne. Pożyjemy zobaczymy

KINGA- o nie!!!!!!!!!!!!!!!!takie pysznosci:szok:pewnie,ze sie poczestuje:tak:ale mi dobrze-wczoraj Nika poczestowala mnie 2 kawalkami tortu truskawkowego a dzis karpatka;-) pewnie,tak to na pewno schudne:sorry2::sorry2::dry:
mama, maran bierzcie po kawałku bez zastanowienia! aż grzech odmówić jak sie tak patrzy to ciacho na was ;PP :-)

a żebyście widziały jak mi Filip pomagał!!!!! normalnie pełna podziwu jestem hehhe :D :)
zjadł kawałeczek, umyliśmy się no i już śpi!! :)
mam wolny wieczór..

moj M na spotkaniu firmowym

Nika widziałam podgląd zdjęcia i u mnie otwiera się bez problemu.
A używałaś tego kwadracika 3ciego po prawej stronie w rzędzie gdzie jest ikona na pogrubienie liter?
...ale Ja tłumaczę,niech mnie....:-D
pojawi się napis"http://'skasuj go i przekopuj w jego miejsce kod bbcode

Nadrobione :-D
Sol skąd żeś ty ten Bolesław wytrzasnęła :-p:-D:-D:-D:-D mieszkam w Olkuszu koło Krakowa :-)
Takie info Ci z IP wychodzi :-D Ty masz z TPSA prawda?

Sol- jakby Twój mąż zgadł, a się uśmiałam:-D:-D facet z pogrzebówki nie dość, że młody, to także przystojny:tak: ale aby Jego synem był, to odpada, bo raczej byli w jednym wieku:-D:-D

A z prezentem dla 11-sto latki? Spróbuj coś z HIGH SCOOL MUSICAL, HANĄ MONTANĄ, JUSTIN BIEBER, CAMP ROCK:tak: PYTAŁAM 12-STO LETNIEJ SIOSTRY CZYM SIĘ TERAZ INTERESUJĄ:-p
Niestety ją nie interesują tego typu telewizyjne nowości :dry: Albo brat był jak podobny wiek :-D

godzina 17:14 - wiecie co zrobilam włąśnie test owulacyjny i znowu pozytywny możliwe to żeby po niecałych dwóch tygodniach by.la znowu owulacja ?? Przedwczoraj był negatywny a dziś kreska testowa dość mocna - mocniejsza niż ostatnio hmm to chyba działamy dzisiaj :confused::-p
A wiesz ze testy owulacyjne mogą reagować na HCG? I często się zdarza że o wiele wcześniej wykrywają gonadotropinę niż testy ciążowe bo już od 5 a nie jak test od 25 :-D Poczekaj dwa dni i rób ciążowy :-D

Zaraz wsiąde w pociąg i przyjadę, masz jeden komplecik co mnie się strasznie podoba. ;-)

W ogóle to czesc. :-) @ się pomału rozkręca, więc humor mam zjechany dziś. No ale mam plan działanie - wtorek M. stawia swoich żołnierzyków przed komisję poborową (czyt. badanie nasienia- tylko u nas strasznie drogie -130 zł), a ja w następny poniedziałek idę do gina-endokr. niech mi daję clo i ruszamy.

A poza tym jest mi strasznie strasznie smutno.
Kobito proszę się nie smutać - mąż na komisję a ty na clo - ciąża murowana :-D

mama - jeszcze zostają jednojajowe :-D A po za tym mogą się wytworzyć dwa pęcherzyki w jednym jajniku :-D

Pamiętam jak mój chciał iść na badania - to było w tym cyklu jak zaszłam z Karolą - nie musiał :-p teraz też chciał iść ale stwierdził że jeżeli zajdę bez clo to nie idzie na żadne badania bo jego żołnieze to już zawodowcy :-D No i rzeczywiście - armia zawodowa :-D

Na zebraniu w przedszkolu spokojnie :tak: Dowiedzieliśmy się o przenosinach, bo 1 czerwca przedszkole się przenosi do nowego lokum - 350 m2 - wszystko nowe no i plac zabaw będzie bo tutaj nie ma. No i pogadałam z koleżanką odnośnie Karoli - powiedziała że Karola adaptuje się w ekspresowym tempie :tak: A ja promienieję dumą :-p

Boczek mam już od pół godziny w piekarniku (kupiłam taki śliczny chudziutki - 1,5 kg), kurczak się marynuje na gyrosa, frytki zaraz wstawiam a mięso idę smażyć, sos już w lodówce dochodzi :-D Karola nakarmiona zjadła 3 paróweczki z serem więc się o nią nie martwię ale mąż zaraz przyjdzie głodny więc trzeba się bidokiem zająć :-p

Spadam zajrzę później :-*

No to widzę ,że większość widziała ukrainkę, tym które nie widziały polecam na youtub znaleźć, zwyciężczynię mam talent. Warto, a te które widziały reklamę lubelli najnowszą to powiem że pomysł ściągneli od tej ukrainki :D:D Ale wielki szacunek dla niej

Sol fajnie że mała polubiła przedszkole i tak sie już wkręciła tam. no i apetycik ma doby! :))

idę zmywarę wstawić
bo w kuchni bałagan troszku :/

Agnieszka śmiało poczęstuj się i Ty ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry