reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
margolcia miłego wieczorku :-)

Sol ależ pyszności męż czekają :)

Dzisiaj się właśnie dowiedziałam,ż moja mała dostała się do przedszkola :), było 25 miejsc a ponad 80 dzieciaczków :), nam się udało :tak:

A boczek mi chce uciec z naczynia :-D Serio - jak go wkładałam nie dotykał górnej pokrywki a teraz podniósł ją na centymetr :szok: :-D

Kinga ja odmówię bo dzisiaj się zważyłam i nie spodobało mi się co zobaczyłam :-p 70,8 kg - przesadziłam tej zimy odrobinkę :-p 5 kg mi się przytyło :-( Ale pewnie w ciąży znowu spadnę :-p Z Karolą w ciągu pierwszych 3 miesięcy spadłam 3 kg z wagi (od 65) tak że na koniec ważyłam zaledwie 5 kg ponad początek (czyli 70) :-D Ale po drugim zabieram się za siebie - chcę zejść do 60 bo wtedy się dobrze czułam bo poniżej wyglądam jak wieszak :-p

mama- to sposoby macie extra, muszę wprowadzić w życie :) Ależ u Was dyscyplina, chciałabym tak. A śpią Ci dzieciaczki w ciągu dnia jeszcze??
SYLVI- tak sobie wymyslilam i poki co sie sprawdza przewaznie biora 4pak gumy mamba i Zuza i Domi:tak:i potem maja na 4 dni ;-)a Domi spi w dzien 3 godziny,dzis zasnal przed 13 a o 16.10 poszlam Go budzic:szok:bo Oni wogole to lubia spac:tak:a rano budza sie o 7.30 choc czasem i rano przed 8 musze budzic bo Zuza do przedszkola.i mam jeszcze jeden patent-juz o tym pisalam-jak np.przychodza goscie i na stole jest duuuzo slodkiego to zawsze dla dzieci tez cos jst wiadomo,ale jak chca wiecej to im mowie,ze to ...z alkoholem i odchodza:tak::-D:-Dwytlumaczylam im ze dzieci nie moga alkoholu bo nie urosna i mam spokoj:-)spróbuj:tak:
mama oj temat ogrodu jest cudny. Podziwiam za wojskowe wychowanie :D:D przynajmniej wiedzą co ich czeka, a nie rozregulowany dzień :D:D Jak mało zostało Ci tabletek do końca-ja mam jeszcze półtorej opakowania.:D:D Ale nie odliczam do końca, bo nie wiem czy łatwo mi przyjdzie nie łykanie i czy nie wymięknę i nie pójdę po receptę na następne. Pożyjemy zobaczymy
MARGOLCIA- ja tak o tym wojskowym,ale ogolnie u nas w domu panuje duch milosci:tak:(ostatnio tylko sie dre,ale to juz niedlugo-HORMONY)i masz racje-latwiej mi nad nimi zapanowac bo wiedza co po sobie nastepuje i nie ma krzyku ani placzu.Domi jeszcze slysze ze cos tak zagada,ale jest juz u gory w lozku a my mamy juz wolny wieczor:tak:
SOL- hahaha-u mnie 1-jajowe tez nie grozne,u mnie nie dosc ze 1 jajnik sprawny to jeszcze wiek ma znaczenie 31 lat to ogolnie nie duzo ,ale w tych sprawach i w moim przypadku....

reklama
EWCIA:sorry2::sorry2::sorry2:A JA TAK CZEKAM I MYSLALAM ,ZE DZIELNIE WALCZYSZ I SIE DA WSTAWIC:tak:A jak wstawialas te sukienki????

a ja ogladalam pogode na najblizsze 4 dni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: deszcz,wichry i kolomyja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry