K
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no tak pisałaś że głodna jestes i czymś się zapychasz już...Lepiej nieee bo zjem całą blachę![]()
No po całej może i tak no ale pół to bym pewnie wepchała i do tego duży kubek mleka o takno tak pisałaś że głodna jestes i czymś się zapychasz już...
oj po całej blaszcze to by cię cofneło heh
;-)

Serio - jak go wkładałam nie dotykał górnej pokrywki a teraz podniósł ją na centymetr
70,8 kg - przesadziłam tej zimy odrobinkę
5 kg mi się przytyło :-( Ale pewnie w ciąży znowu spadnę
Z Karolą w ciągu pierwszych 3 miesięcy spadłam 3 kg z wagi (od 65) tak że na koniec ważyłam zaledwie 5 kg ponad początek (czyli 70)
Ale po drugim zabieram się za siebie - chcę zejść do 60 bo wtedy się dobrze czułam bo poniżej wyglądam jak wieszak 

SYLVI- tak sobie wymyslilam i poki co sie sprawdza przewaznie biora 4pak gumy mamba i Zuza i Domimama- to sposoby macie extra, muszę wprowadzić w życieAleż u Was dyscyplina, chciałabym tak. A śpią Ci dzieciaczki w ciągu dnia jeszcze??
i potem maja na 4 dni ;-)a Domi spi w dzien 3 godziny,dzis zasnal przed 13 a o 16.10 poszlam Go budzic
bo Oni wogole to lubia spac
a rano budza sie o 7.30 choc czasem i rano przed 8 musze budzic bo Zuza do przedszkola.i mam jeszcze jeden patent-juz o tym pisalam-jak np.przychodza goscie i na stole jest duuuzo slodkiego to zawsze dla dzieci tez cos jst wiadomo,ale jak chca wiecej to im mowie,ze to ...z alkoholem i odchodza

wytlumaczylam im ze dzieci nie moga alkoholu bo nie urosna i mam spokoj:-)spróbuj
MARGOLCIA- ja tak o tym wojskowym,ale ogolnie u nas w domu panuje duch miloscimama oj temat ogrodu jest cudny. Podziwiam za wojskowe wychowanieprzynajmniej wiedzą co ich czeka, a nie rozregulowany dzień
Jak mało zostało Ci tabletek do końca-ja mam jeszcze półtorej opakowania.
Ale nie odliczam do końca, bo nie wiem czy łatwo mi przyjdzie nie łykanie i czy nie wymięknę i nie pójdę po receptę na następne. Pożyjemy zobaczymy
(ostatnio tylko sie dre,ale to juz niedlugo-HORMONY)i masz racje-latwiej mi nad nimi zapanowac bo wiedza co po sobie nastepuje i nie ma krzyku ani placzu.Domi jeszcze slysze ze cos tak zagada,ale jest juz u gory w lozku a my mamy juz wolny wieczor