reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
juz wiem-SOL- zmien na Staraczkach Sylvi suwaczek na ciążowy:tak::tak::-D
SYLVI -fajnie że córeczka dostała się do przedszkola:tak::tak: Wiem jak teraz trudno o miejsce w przedszkolu

SOL - widzisz jak Karola sobie świetnie daje radę w przedszkolu:-) I Ale pychoty dzisiaj robisz do jedzenia:tak::tak:

Moja Pati też wie że po bajkach jest mycie ząbków, czytanie bajek i spanko;-) A my mamy wieczór dla siebie:-)
NIKA- i tak powinno byc!!! my jako rodzice tez chcemy miec wieczr dla siebie a nie padac razem z dzieckiem bo do 23 siedzi:dry:moj brat ma tak ze swoim synem-porażka:dry:
Mama- widziałam:-D ja tylko blondynka:sorry2:
EWCIA -nie TYLKO:no:;-)

reklama
ale u nas leje..... :dry:

kuje mnie i kuje... chyba owu jednak już!
w koncu to czas! :cool2:

MAMA, KINGA moja siostrzenica chodzi spać kiedy chce:sorry2: Ja jak słyszałam że ona o 12 w nocy jeszcze nie śpi to powiedziałam sobie że u mnie na pewno tak nie będzie:no::no:
A poza tym dziecko jak ma swoje rytuały czuje się bezpieczniejsze i pewne;-)

kinga i u mnie chyba też bo jakoś tak dziwnie mi... choć u mnie niby jeszcze nie czas a dziś zrobiłam test owulacyjny to była słabiutenka linia więc... nie wiem sama co to jest...

KINGA- ooo-zycze piekniej owulki i owocnych starań-z tak pieknymi wynikami musi sie udac:tak:u mnie nie pada...narazie:sorry2:
EWCIA- czekam;-)

Nika- mojej siostry syn także chodzi spać kiedy mu się zachce:szok:
Pamiętam jak my byliśmy łepkami, to na wieczorynce byliśmy już umyci, po kolacji i po bajce lulu i u mnie też tak będzie:tak::tak:

Mama- poszło:tak::tak:

Kinga- to owocnych staranek życzę:tak::tak:

dziewczyny jak ja CHCĘ SIERPIEŃ:sorry2:

reklama
agnieszka - tak to jest jak się cholera zapomni obwiązać go sznurkiem zanim się wstawi do pieczenia :-D Ale już go obwiązałam :tak: Tylko sobie łapy poparzyłam bo pieron gorący :-p

Wszystko się piecze, smaży, dusi - więc wpadłam na chwilę - małż w drodze więc mam chwilkę dla siebie :-p
:-D:-D
...pachnie aż u mnie ;-):-D

Dziewczyny która ma konto na nk?
Prześlijcie mi dane na priva to was odszukam :tak:

My już po kolacji,młody leży już w łóżku i gra na pianinie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry