reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NIKA- tak wlasnie jest u mojego brata:(( nie-to nie dla mnie...
MARAN- jak wyszla slaba druga kreska to owuka sie zbliza :)))))))dzialajcie!
EWCIA- juz lece na NK, a jeszcze troche i bedzie sierpien-zobaczysz,z nami Ci zleci:):):):))))

reklama
nika zgadzam się z Tobą :)

mama działamy działamy ! :tak:;-)

maran skoro tak to owu już tuż tuż.... :) serduszkujcie!

no i zrobione!!
:-):tak:

Piękne. Brawo. :)

ELLETH- slonko ja tez prawdopodobnie bede na Clo ,za 2 tyg sie okaze-przebadaj męża chlopaki ,potem Ty idz i bierz recepte na Clo i dzialajcie:tak::-DSol tez ma Karole z Clo ja mam Domisia z Clo....

Udało Ci się za pierwszym razem tak? Tez tak chce :) A jak się czułaś po clo?

W ogóle zauważyłam, ze Ty to taki dobry duszek tu jesteś kążdemu powiesz jakieś dobre słowo. :-)

Sol oby tak było. A boczku bym zjadła kawałeczek :)

Ja w ramach akcji - odganiamy okresowe smutki usmarzyłam sobie przysmak świętokrzyski. Tez mi się coś należy od życia.

Maran, Kinga kciuki za piękny pęcherzyk :) Owocnych przytulańców :-)

odnośnie spania to moja Ala chodzi tak między 20;30 a 21:00 i usypia tak, że ja kłade sie obok niej i ona 5 max do 15 min i śpi... kiedyś chciałam ja przestawić by sama usypiała w łóżeczku, bo tak było na poczatku, dopóki jej zęby nie zaczęły wychodzić i wówczas bardzo mi płakała,więc ją na ręce brałam, ale pierwsze zęby je wyszły jak miała 3 miesiące, później była przerwa 4 miesiące i od października wychodzą jej bez przerwy aż do teraz no i jak płakała to na poczatku mi na rekach usypiała a później było jej juz tak niewygodnie i mi również i zaczęłam sie obok niej kłaść i teraz tak zasypia... może jak będzie starsza i bardziej rozumna to da sie z nią wynegocjować jakiś inny sposób usypiania, ale póki co to tak jak jest nie jest najgorzej... a metody Ferbera bym nie zniosła psychicznie no i Ala nie wiem czy by sie w ten sposób dała przestawić boona starsznie upara jest i moze wrzeszczeć godzinami i nic ją nie rusza...

no działaliśmy już dziś rano odnośnie starenek bo wieczorkiem mąż w pracy znowu do późna... może i jutro jak siły mieć będzie to pod wieczór sie coś z organizuje;-)no i w niedziele ma mieć wolne... :):tak: ależ jestem ciekawe czy sie uda już w tym cyklu :-D

KINGA - to działajcie:tak: Trzymam kciuki kochana:-)
MARAN - za Ciebie oczywiście też:tak:
ELLETH - a co to przysmak świętokrzyski:shocked2: Jak dobre podziel się;-)

Dzięki mama za troskę o mnie :-)
....do ginka idę we wtorek :), więc mam nadzieję, że się czegoś dowiem, chociaż to za wcześnie by cokolwiek zobaczyć :)

Elleth - to zapraszam jutro na degustację :tak:

Suwaczki jutro będę robić bo padam na pyszczek i zaraz idę lulu bo mi dzisiaj nogi do tyłka wejdą :-D
Coś miałam napisać... A! Karola dzisiaj ma biegunkę - jutro idę do kierownika przychodni zapytać czy musi dojść do tragedii żeby jego pracownicy zaczęli czytać co jest napisane na karcie pacjenta (czego nie wolno podawać) A u Karoli jest właśnie Eurespal napisany :-( A przy okazji poinformuję go że jeśli i tym razem dziecko mi w szpitaliku wyląduje to sama pójdę do kierownika Świętokrzyskiego NFZ żeby jego obarczyli rachunkiem za pobyt Karoli w szpitalu z tytułu błędu w sztuce lekarskiej :tak:

reklama
nika przysmak św to jest to: ;-)

przysmak.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry