reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sylvi poplułam monitor jak przeczytałam to gówienko w trawie. Normalnie padłam z takiego stwierdzenia świetne :D:D
Kinga ty kusicielko jedna!!! karpatka?? mniam, uwielbiam. Ja od tygodnia robię tiramisu;d;d

agnieszka a widziałaś kobitkę co wygrała ukraińską edycję?? z piasku obrazy robiła-mistrzostwo!! Ale fakt niektórzy to masakra, kto ich wpuścił do telewizji :D

reklama
mama ja o ogrodzie to mogę rozmawiać godzinami, co widziałam za drzewka, gdzie posadziłabym, a każdą decyzję przed kupnem poprzedzam wnikliwą analizą gdzie ma się znaleźć roślina i czy tam będzie jej dobrze. 400m to nie taki mały ogród, przynajmniej jest bardziej przytulny. A jakie wczoraj piękne drzewa widziałam-klon japoński z czerwonymi liściami i palmowy i miłorząb i mnóstwo innych. A jakie iglaki fajne. Niedaleko moich rodziców jest duża szkółka i mają super rzeczy tam.
MARGOLCIA- to tak jak ja-godzinami moge mowic o iglakach,tujach,klonach i wierzbach i o kwiatach domowych:tak:;-)
mama a to widzę zaopatrzenie pełne :), my też tak robimy , raz na tydzień. A jak sie sprawują maluchy na zakupach ?

Mój Marcin idzie właśnie na pępkówkę , koleżanka urodziła córeczkę i mąż bibę organizuje. Smutno mi bo miałam podobny termin do niej i miałam wtedy mamę :( (w tamtej ciąży )
Przykro mi też , bo mówiłam ,że dam na imię po mamie Zosia, a ona miała dać na M- Maja lub Martynka i dała Zosia :(
Ale ja i tak dam, trudno , będą dwie Zosie .
SYLVI- my na poczatku zakupów w markecie pozwalamy dzieciom wybrac sobie cos slodkiego i maja obiecane,ze ja beda grzeczni to im to kupimy;-)zawsze dziala:tak:i Domi chodzi przy miom wozku a Zuza przy Tomka:-Da co do plci to rozumiem ,ze intuicja podpowiada,ze bedzie druga córka:tak::tak:
SYLVI jak samopoczucie?
MAMA - jak hormony? Szaleją:cool2:
NIKA- nic nie mow!!!!!!!!!!ale nie poddaje sie jeszcze tylko 2:cool2:
mama ale wrócisz do nas jeszcze dziś?
Mój Alan jeszcze biega,nie był kąpany i nie wiem kiedy zechce się położyć :)
...chyba wyciągnę pistacje i zacznę chrupać bo ciągle głodna jestem ehhh
AGNIESZA- juz jestem- Zuza spi a Domi wlasnie wykapany,glowe Mu umylam i teraz pije kakao i zaraz do spania:tak:u mnie jak w wojsku-20.00 i maja byc w lozkach:-D
ELLETH- slonko ja tez prawdopodobnie bede na Clo ,za 2 tyg sie okaze-przebadaj męża chlopaki ,potem Ty idz i bierz recepte na Clo i dzialajcie:tak::-DSol tez ma Karole z Clo ja mam Domisia z Clo....

margolcia ja widziałam rewelacja

Kinga
karpatkę też uwielbiam moge się wprosić ?? :cool2::-D

mama co to jest Clo ?? to ten lek co to po nim się bliźniaki rodzi ;-):-D

przecież pisze częstujcie się! :))) kto ma ochotę oczywiście nic na siłe ;-):-):cool2:

KINGA- o nie!!!!!!!!!!!!!!!!takie pysznosci:szok:pewnie,ze sie poczestuje:tak:ale mi dobrze-wczoraj Nika poczestowala mnie 2 kawalkami tortu truskawkowego a dzis karpatka;-) pewnie,tak to na pewno schudne:sorry2::sorry2::dry:

Agnieszka na jakim programie to leci???
Już się skończyło to była powtórka ale jutro będzie aktualny o 19 angielskiego czasu a Ja mam to na programie itv2 :)
AGA, dzieki za zaproszonko. Jak tylko będe przed kompem to dodam fotke :)) a tymczasem nadaje z telefonu :)))
Spoko
agnieszka a widziałaś kobitkę co wygrała ukraińską edycję?? z piasku obrazy robiła-mistrzostwo!! Ale fakt niektórzy to masakra, kto ich wpuścił do telewizji :D
Widziałam świetna była.Mega ukłoń dla niej :)))

mama co to jest Clo ?? to ten lek co to po nim się bliźniaki rodzi ;-):-D
SORBUŚ- tak ,to lek Clostylbegty i on mega stymuluje jajniki jesli brak owulki...ja go bralam zeby zajsc w Ciaze z Domisiem bo mimo ,ze tez bralam te hormony tak jak teraz to po odstawieniu prze 3 m-ce sie nie udawalo zajsc wiec ginek.zapisal Clo i od razu w pierwszym cyklu sie udalo,ale mi blizniaki "nie grożą" bo mam tylko 1 jajnik prawny,wiec marne szanse na blizniaki:tak:co mnie cieszy bo bez przesady:eek::shocked2::-D:-D

reklama
KINGA - ale pychota:-) Miałaś pomocnika w kuchni;-) Pati też ze wszystkim chce pomagać:happy2:
MAMA no jeszcze 2 dni:tak: Ale już jakby spokojniejsza jesteś:cool2:
MARGOLCIA - ta dziewczyna była niesamowita:tak::tak:
SYLVI wyjdzie słoneczko to nabierzesz kolorku;-) A to że chce Ci się spać to normalne
A kiedy wybierasz się do ginka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry