reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mam - nigdy nie mów nigdy :tak:

agnieszka - tak to jest jak się cholera zapomni obwiązać go sznurkiem zanim się wstawi do pieczenia :-D Ale już go obwiązałam :tak: Tylko sobie łapy poparzyłam bo pieron gorący :-p

Wszystko się piecze, smaży, dusi - więc wpadłam na chwilę - małż w drodze więc mam chwilkę dla siebie :-p

reklama
Sol- no to nie pomogę w prezencie:-( uważaj na gorące!!;-)

Mama- tu na forum jest inaczej w dodawaniu zdjęć niż na zamkniętym, ale już dałam radę:tak::-D a na forum to klikam na spinacz w rzędzie gdzie jest czcionka- koło uśmiechu, daję potem wybierz plik i wybieram fotkę z kompa, a tam:szok::szok:

Ostatnia edycja:
mama dzięki za rady , wypróbuję. Moja właśnie też śpiochem jest i w dzień to nawet 2 godzinki sypia. Ale potem często mam problem położyć ją do łóżeczka, bo jest wyspana :)

agnieszka dzięki:-)

Sol czyżby cudowne rozmnożenie boczku ??;-)

Czesc dziewczyny ja dzis nie wytrzymałam i zrobiłam sobie test niestety jedna krecha moze za wczesnie ? a juz myslalam ,ze jutro zrobie mezowi na urodziny prezent :( Ciesze sie ,zew koncu weekend :-)

A ja jestem szczesliwa, bo dzis nocka i w koncu wolne. Jejku :) poprzytulalismy sie, ze ho ho ho :))) i teraz sie byczymy :)))

KINGA, lubie karpatke i poprosze o kawalek

SYLVI -fajnie że córeczka dostała się do przedszkola:tak::tak: Wiem jak teraz trudno o miejsce w przedszkolu

SOL - widzisz jak Karola sobie świetnie daje radę w przedszkolu:-) I Ale pychoty dzisiaj robisz do jedzenia:tak::tak:

Moja Pati też wie że po bajkach jest mycie ząbków, czytanie bajek i spanko;-) A my mamy wieczór dla siebie:-)

SYLVI- prosze bardzo:tak::tak::tak:i ciesz sie ze dostala sie do przedszola;-):tak:moje tez sie dostaly i bardzo sie ciesze bo tak kiepsko z miejscami w przedszkolu:sorry:ale my juz mamy z glowy:tak:
SOL- nie mow mi ze beda blizniaki ,wystarczy ,ze Tom mi to wciaz powtarza a Zuza chce i brata i siostre za jednym razem czyli...tez blizniaki:szok:dlatego ide do ginek po odstawieniu hormonow zeby zobaczyc czy sa i ile pecherzykow bo jak beda 2 dominujace to odpuszczam ten cykl:tak:a Ty kuchareczka mala jestes dzis:-Dmąż musi poczuc ze wrocil do domku-pewnie:tak:
cos jeszcze mialam napisac:dry:

reklama
Fleur no może za szybko a kiedy masz termin @? zrób sobie jeszcze za 2dni test może

nika32 u nas podobnie mały zawsze po bajce idzie się myć i do łóżka.. czasami mu sie nie chce spać ale polezy sam i w końcu zaśnie :) dobrze przyzwyczajać dzieci do takiego rytuały :)

U nas pada..... :/ i grzmi o ..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry