reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zajrzałam jeszcze wieczorem. Poczytałam i poogladalam sliczną rodzinkę lorelain i słodkiego jej synka. Gratuluję kochana. Zapmarta no to fasolkowa jesteś i tyle:-)Marcepanek ja też chcę tak, niech mnie mdli ile chce byle była fasolka. Stookrotka witam na forum i życzę sukcesów:-)mama czy ty poszłaś szaleć Tomem???:-):-):-)
palissa może zrób test jutro, mam nadzieję, że będą dwie:-)lopop dobranoc:-)ewcia z wisieńką najsmaczniejsze:-p:-p:-pagusia witaj, ja wstawię zdjęcia w niedzielę jesli wrócimy o zdrowej porze ale mam nk, i ich dużo to możecie patrzeć:-):-):-)

Ja już jestem... musiałam pojechać po synka do mamy. Fotki tapety już dzisiaj nie wrzucę bo mi się nie chce :sorry2:

Agnieszka - dla mnie z tym sklepem ceny akurat dość drogie, ale ja robię jeszcze tak, że oglądam w sklepie , przymierzam etc a kupuje na lotnisku bez cła ;-)Ostatnio robiłam zamówienie na torebkę, będzie w czerwcu i się już nie mogę doczekać :-)

Witaj Wisieńko ok to czekamy na foteczki na nk:)
A my wstawiamy na zamkniętym.W końcu wątek zamknięty ruszył do przodu,cieszę się:)
Lorelain o to super że tak Ci się udaje.
Fakt co nie które rzeczy są drogie ale co nie które są nawet w dobrej cenie:)
A Ja szukam teraz takiej torebki plecionej na lato i nie mogę nigdzie znaleźć :(

Ostatnia edycja:
Witaj Wisieńko ok to czekamy na foteczki na nk:)
A my wstawiamy na zamkniętym.W końcu wątek zamknięty ruszył do przodu,cieszę się:)
Lorelain o to super że tak Ci się udaje.
Fakt co nie które rzeczy są drogie ale co nie które są nawet w dobrej cenie:)
A Ja szukam teraz takiej torebki plecionej na lato i nie mogę nigdzie znaleźć :(

Szkoda, że wrzucacie tylko na zamkniętym bo tak to tylko kilka dziewczyn zobaczy :-(
Aga ja tam właśnie zamówiłam taka fajną na lato, ale nie plecioną. Za to bardzo kolorowa i widać, że letnia :happy2:

Palissa - testuj kobieto :-)

LOPOP a my ruszamy do boju za dwa miechy
STOKROTKA, cierpliwosci. Doczekasz sie na pewno upragnionej fasolki :)))

SzCZESLIWA, nie denerwuj sie chlopem. I tak przyjdzie do Ciebie. Pewnie zrobil to pod wplywem alkoholu i emocji ale brak slow eh. Nie mozesz sie denerwowac dla fasolki. Fajnie, ze masz wsparcie w rodzicach :)))

Wisieńka dobranoc kochana:)
Lorelain fajnie:)
No Ja szukam takiej plecione tak sobie ubzdurałam plecioną i ooo szukam...mam nadzieję że znajdę:))

reklama
spadam spać, bo mnie muli :(((
mama, dziękuję za wczorajsze karaluchy !!!!, będą na dziś...

buziole i do jutra.
Tomi wstawial mi fotki,wlec i poogladaj:tak:
ZAPMARTA- jestem bylam na :ninja2:no i oczywiście karaluchy!!
Dziewczynki ja też uciekam spać bo jutro na rano do szkoły na zajęcia :( i kolokwium z wprowadzenia do pedagogiki .... :/ Trzymajcie kciuki ! Kolorowych snów wszystkim życzę i bardzo dziękuję , że przygarnęłyście mnie do siebie :) Buziaczki :*
STOOKROTKA- my tu chetnie wszystkie staraczki przyjmujemy i zagladaj do nas czesto:tak:
WISIEŃKA- nie szaleje z Tomem:-Dwstawialismy fotki na :ninja2: a to troche trwa:tak:ale najwazniejsze ,ze sie udalo.
PSIA- no Tobie tez juz zlecialo...jeszcze 2 miechy i slub a potem starania:tak:
LORELAIN- jutro Tom wstawi ze 3 fotki na tym watku specjalnie dla Ciebie:-):-):-)
PALLISSA- testujesz jutro czy czekasz do poniedzialku???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry