reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka nad mozem to na pewno no chyba, ze zaciązysz i z pieczenia sie na czekoladkę raczej nici, co niech się spełni

No jeżeli pojawi się fasolka to opalanie odpada wiadomo,no zobaczymy jak to będzie.Koniecznie muszę zaliczyć wizytę u gina a potem będę działać:)
A co do opalania to mi raczej ciężko będzie opalić się na czekoladkę,mam zbyt jasną karnację niestety :(

reklama
Wstawiła suwaczki. Nie wiem czy wyszły, zaraz się okaże. Niektóre z Was długo już się starają o maleństwo.
Jak to jest... kobiety, które się starają o dziecko, starają się o nie długo, a nastolatki jak wpadają to po pierwszym razie? :)

Kiedyś to rozpamietywałam, teraz dałam sobie spokój. Każdy ma swoją drogę. Ja na maleństwo muszę poczekać, ale się w końcu doczekam

Przepraszam za te posty. Jeszcze się uczę ;)
Jak wam weekend minął? Mój był strasznie ciężki, ale odpoczęłam sobie na "babskim wieczorku". ;)

P.S. Żegnam się z Wami na dzisiaj. Dobranoc ;*

Wisieńko dobranoc i kolorowych życzę...:)
Iwonka za Ciebie też 3 mam kciukasy i nie ma co się bać bo pamiętaj co ma być to będzie:)

U mnie weekend minął spokojnie i rodzinnie bo męża miałam przy sobie:)W ciągu tygodnia prawie się nie widzimy no chyba że nie pójdę do pracy to co innego...:)

wisieńko dokładnie tak to mam mogę być lub nie a jak zrobię i nie będę to będzie straszne :(:(
kolorowych snów dobranoc
motylek no niestety życie nie jest sprawiedliwe, nic nie możemy zrobić :(
agnieszko dziękuję może jak przyjdzie dzień testowania to łatwiej jakoś mi będzie, może po prostu wstanę i zrobię,
ale na dzień dzisiejszy strach jest i raczej testu w terminie nie zrobię :(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny zobaczcie kto do nas leci...ciekawe komu podrzuci ?
nadlatujacy_bocian.gif

motylek dziękuje :) i dobranoc
nika no chyba wyleczona :) jak jej zaglądam to nic tam już nie widze więc mam nadziej, że już dobrze i dobrej nocki Ci zycze
Iwonka Sergeevna i ja za Was też kciukasy trzymam zresztą zawsze każdej testującej dobrze zyczę bo II kreski na teście to radość tu na forum dla nas wszystkich :)

ja chyba też bede sie kłaść do łóżeczka więc dobrej nocki wszystkim

agnieszka :-D:-Dhihi ja chce
ja chce od bociana
bo tak głupio potem powiedzieć dziecku że się go w kapuście znalazło
hihihi:-):-):-)
maran dziękuję spij dobrze dobranoc

reklama
może być z kapusty lub podrzucone przez bociana i tak będzie kochane :-):-)
niech tylko zdrowe będzie
hmmmm coś mi się skrócił suwaczek u sol z 7 dni na 5 :szok:
aż że strach mnie w gardle ścisło że to już niedługo chwila prawdy

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry