• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie mogę zasnąć. Dziewczyny a załóżmy, że za 6 dni powinnam dostać okres to kiedy powinnam zrobić test? Jak się miesiączka nie pojawi oczywiście ;). Wybaczcie, w tych sprawach jestem zielona ;)

agnieszko ja też z moim wczoraj intensywnie się przytulaliśmy tak trochę na zgodę tak trochę na pożegnanie :P
no to ciepłych przytulanek i spokojnego snu :) dobranoc
motylku najlepiej jak zrobisz za 6 dni czyli w dniu spodziewanej miesiączki

ja też coś spać nie mogę

Ostatnia edycja:
dziękuję iwonko ;) U nas wczoraj było pierwsze staranie się o dzidziusia. Zobaczymy czy coś z tego wyszło ;)

P.S. coś źle z moim suwaczkiem, miało być 6 dni do miesiączki ;/

Temperatury nie obserwuję, ale śluz tak. Tak naprawdę wszystkiego się jeszcze uczę o dniach plodnych, o ciąży ...

Już z suwaczkiem wszystko dobrze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no to jak masz regularną @ to łatwo wyliczysz sobie dni płodne a jak będzie śluz o konsystencji białka kurzego to wiadomo że to właśnie teraz najlepiej się przytulać :):)

więc pewnie niedługo napiszesz nam że właśnie ujrzałaś 2 kreski na teście :) czego Ci życzę :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry