reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
stokrotka musisz po kolei wybrać sobie sówaczek tak jak piszą i jak juz będziesz miała kod to skopiuj ten pierwszy i wejdź w ustawienia i w sygnatuer i tam wklej i zrób sobie podgląd jak będzie ok to zaaakceptuj :) i gotowe będzie :)

ale mnie wkurza ten mój łysy wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nie bedzie przytulanka wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

halo dziewczynki :* chcialam wam powiedziec ze bylam wczoraj w szpitalu i dzis znow musialam jechac w zwiazku z tymi uplawami bo juz byly bardzo mocne i bolal mnie brzuch i widzialam moja dzidzie serduszko piekne bilo ma 5 mm ale ja niestety mam jakas cyste a przyczyn tego krwawego czegos nie znaleziono :(

Ostatnia edycja:
elleth-bedzie dobrze,trzymam kciuki za sobote:tak:a nie mozecie tego zrobic w domu i zawieść????moi znajomi tak zrobili-macie na dojazd 30 min...:tak:;-)zawsze to facetowi latwiej:sorry2:

Tak byśmy zrobili, gdyby nie fakt, ze mieszkamy w pipidówce 45 km od Kielc. ALe mój M. wymyślił, ze pójdzie najwyżej do jakiegoś kibelka, i tam to zrobi, zeby nikt nie wiedział co robi. Wiem, ze coś wymyśli i będzie dobrze :)

halo dziewczynki :* chcialam wam powiedziec ze bylam wczoraj w szpitalu i dzis znow musialam jechac w zwiazku z tymi uplawami bo juz byly bardzo mocne i bolal mnie brzuch i widzialam moja dzidzie serduszko piekne bilo ma 5 mm ale ja niestety mam jakas cyste a przyczyn tego krwawego czegos nie znaleziono :(
biedactwo dobrze że dzidzia zdrowa teraz trzymam kciuki za ciebie mamuśka :)

Elleth będzie dobrze dacie rade :)

MARYLKA- a co ten Twoj model wymyslil ,ze taka wkurzona jestes??????????

ASIUASIU- no jak bolal brzuch to dobrze zrobilas ze pojechalas i pewnie wzruszenie bylo jak widzialas maluszka co???oszczedzaj sie!!! a Ty jeszcze pracujesz czy na L4 jestes???

elleth- TO DOBRZE,ZE POZYTYWNIE NASTAWIONA JESTES-DACIE RADE :))

MARYLKA- a co ten Twoj model wymyslil ,ze taka wkurzona jestes??????????

ASIUASIU- no jak bolal brzuch to dobrze zrobilas ze pojechalas i pewnie wzruszenie bylo jak widzialas maluszka co???oszczedzaj sie!!! a Ty jeszcze pracujesz czy na L4 jestes???

elleth- TO DOBRZE,ZE POZYTYWNIE NASTAWIONA JESTES-DACIE RADE :))
pracuje pracuje tutaj na l4 to nie chetnie wysylaja a i jak nie przepracowalam 2lata to nic nie dostane :( kasy a wzruszenie wielkie juz kocham moja fasolke

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry