reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podczytuje od rana ale dziś dołki mam. W każdym razie M. umówił się na sobotę, na oddanie pojemniczka. Oby się w końcu udało :rolleyes2:

3mam kciukasy za pozytyny wynik :)

Mój Alan to by pośmigał na takim sprzęcie...przypuszczam że rower od razu poszedłby w kąt :-D
ewcia papa do później:)

reklama
samochody super i kład też... właśnie mi Ala wstała z drugiej drzemki wiec znikam i ide z nią na spacer...

to do wieczorka Kobitki :)

dobrze ;) Wyślę :) a teraz zastanawiam się jak mam zmienić suwaczek :( nie umiem .Chciałam wstawić suwaczek , żeby odmierzał czas do testowania , ale nie wiem jak :(((( Pomożecie?
a czemu nie możesz wstawić ?? cos Ci wyskakuje czy ten ktoś ci robił i teraz nie do końca wiesz jak?? powiedz w czym dokładnie masz problem a postarma sie pomuc :)

MARAN- milego sparceku:tak:
EWCIA- do potem;-)

STOKROTKA-wejdz na jakis nasz suwaczek i wybierz sobie np.odliczanie do wakacji czy adopcji i jak Ci sie otworzy to wpisz co trzeba skopiuj bb code i wlkej w ustawienia w edytuj sygnature Ctrl i V zatwierdz i gotowe:tak:

Aguś kalafiorowa też mmmmm:):)
Dobra dziewczynki zmykam bo Krzysiek już wraca :):) a chcemy zjeść obiadek wkońcu razem bo tak jadamy osobno :(
a potem chcemy uzgodnic wszystko co do tego mieszkanka wiec buziaczki kochane :***** MIlusiego popołudnia wam życze:*

|Hej , witam wszystkie mamusie przyszle o becne.Do testowania zostalo 7 dni, objawy okresopodobne plus swedzenie brzucha,zobaczymy:))a ja takze mam problemy z wstawianiem kolejnych suwaczkow, wyskakuje, ze jakies za dklugie, za szerokie itp.. buziaki

elleth-bedzie dobrze,trzymam kciuki za sobote:tak:a nie mozecie tego zrobic w domu i zawieść????moi znajomi tak zrobili-macie na dojazd 30 min...:tak:;-)zawsze to facetowi latwiej:sorry2:

reklama
Nie udawało mi się zmienić suwaczka , bo ja wstawiałam go w wpisach gości na moim profilu ....;| nie wiem dlaczego w ogóle ;d hehehe , tam mi się wyświetlało więc myślałam że tu też :P a ten który miałam poprzednio , to jakoś przez przypadek mi się udał ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry