Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

cudowny ten jeżykKinga piękne to zdjęcie:-)
To i ja mam coś dla Was, coś słodkiego, uroczego...eh same zobaczcie
Zobacz załącznik 248028Zobacz załącznik 248029Zobacz załącznik 248030Zobacz załącznik 248031Zobacz załącznik 248032
ja się usuwam bo wiem że wszystkie się tu lubicie mocno ( ja też wiekszość z was polubiłam)
ale skoro aga mnie ignoruje i tak własnie traktuje to ja sobie tego poprostu nie życzę i nie dam sobie bo nic jej nie zrobiłam!
nie lubi mnie już to niech mnie nie lubi. ale tak jak mama pisze szacunek Agnieszko to sie należy każdemu!
ja już mam dosyć bo prubowałam i prosiła mnie i mama i zapmarta ale dziewczyny same widzicie.... bez sensu :///
a po co ja mam sie denerwowac i wy przy okazji? tym bardziej że o was nie chodzi.
żegnam was
w razie czego piszcie śmiało na pw lub na nk.
pozdrawiam mocno mocno
i na pewno bede do was zaglądała bo już się związałam z większością.
:***
paaa

. 
to buziaki i do poklikania 
Mama nie dobrze z tatem, ma nieoperacyjnego guza, czekamy na wyniki czy zlosliwy, ale biorąc pod uwagę fakt, ze tak się czuje jak się czuje, że dużo schudł to może nie być ciekawie:--( smutno mi i żal, jestem zła a raczej jakby otumaniona, zaskoczona, mam wrażenie ze to sie nie dzieje...
i doskonale Cie rozumiem-tez mialam wrażenie ,że to się nie dzieje
bądz silna...