• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama mieszkasz blisko wisły? Ja jak się pogorszy sytuacja, to jadę do domu, do Krakowa. Bo obecnie przebywam bardzo blisko Wisły. Wogóle nie wiem, czy polskie owoce będzie można spotkać. Jak tak, to będą bardzo drogie. :dry:
MOTYLEK- nie ,ja nie mieszkam blisko Wisly jak juz to blisko Warty bo ja z Poznania,dokladniej mieszkam pod Poznaniem wiec nam nic nie grozi:sorry2:

BIBINKA- witam Cie:tak:dziekuje bardzo za komplementy;-)mi tez sie wydaje ze ogród gustowny:-)no to Ala niby powinna byc wymeczona a tu prosze jeszcze tyyyyle energii:tak:ale juz wieczór blisko ,pojdzie spac i sobie odpoczniesz:tak::-)moze z piwkiem;-)

mama to ty luzy masz :-) Nie masz się czym martwić. Co najwyżej cenami produktów.

agnieszko szybko to załatwiłaś;-)
Tak to nic trudnego włączyć maszynkę na 3 i objechać taki malutki łepek :tak:
AGNIESZKA- czyli Alan juz krotkowlosy:tak::-)ja otatnio tez obcinalam maszynką Domisia ,siedzial grzecznie-nie bylo problemu;-)
Tak Alan już krótko włosy z resztą zawsze był ale troszkę mu włosy podrosły więc czas było je ściąć :tak:
aga dzielny ten Twój mały mężczyzna,że tak szybko Ci obcinanie poszło:tak:.miłego wieczoru z mężem życzę:-)
Tak dzielny,grzecznie siedział :tak:
Męża będę miała za pół godziny w domu,czas będzie zjeść obiado-kolacje,Alan już swoją wcina i nie długo spać więc wieczór mamy wolny :-p:cool2:

MOTYLEK- no wlasnie te ceny mnie martwią:sorry2::eek: moje sa wszystkożerne a juz owoce to na tony ida:tak:

mąż mi wlasnie zapowiedzial,ze steskniony jest i jesli @ poszla to chetnie by sie wypsal w kalendarz na randke:tak:;-):-D takze ja juz tez mam zarezerwowany wieczor:tak:

u mnie juz po burzy:cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama no jedno sobie zakupiłam,z soczkiem będzie ,mniam:tak:.a nie wiem czy ten mój mały terminator szybko uśnie:-D.mnie też się marzy domek,mamy działkę,ale nie mogę się zdecydować.wyprowadziłam się z dużego miasta do mniejszego,a teraz na wieś?co prawda ta działka to tylko 8 km od mojego miasteczka,no i jeszcze kwestie finansowe.a zastanawiam się dlatego,że wystawiliśmy tą działkę na sprzedaż i ludzie dzwonią:baffled:.
motylek fajne te psiaki:tak:
aga będzie się działo:tak::-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry